ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ... (14/5/2023 προεκλογική περίοδος)

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ... (14/5/2023 προεκλογική περίοδος)



  • Ευχαριστούμε για τις χθεσινές σας επισκέψεις στο ιστολόγιο μας παρόλες τις μόνο τρεις αναρτήσεις της ημέρας.

  • Η "επαναστάτρια" εύχεται καλή επιτυχία στο ΚΚΕ και τον Μπουγά και στέλνει στον "κουβά" όσους προσπαθούν να διατηρήσουν τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη στην καρέκλα,  και τους "κολλητούς" τους σε θέσεις ευθύνης. 

  • Δεν θα έχει πρόβλημα η ΝΔ να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προσεχείς εθνικές εκλογές και στον δήμο μας με ποσοστό που δεν έχει φέρει ποτέ στο παρελθόν. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν τέτοιο ποσοστό της ΝΔ για τον δήμο Ηλιούπολης που όσα χρόνια υπάρχει αυτό το ιστολόγιο στην πόλη μας δεν έχει καταγραφεί ξανά. Να θυμίσουμε πως το 2019 η ΝΔ είχε αποσπάσει ένα 35% και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που αφορούν τον δήμο μας την δείχνουν να ξεπερνάει το 38% (38,2% για την ακρίβεια) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβασμένος και αυτός από το 34% σκαρφαλώνει στο 36%. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ παραμένει καθηλωμένο σε μονοψήφιο ποσοστό ενώ τα κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ είναι σχεδόν εξαφανισμένα! Πάνω από το 1% είναι μόνο η Ελληνική Λύση (2,9%) ενώ ακολουθούν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1% και ΝΙΚΗ με 1% . Το ΚΚΕ καταγράφει και πάλι μονοψήφιο 6,3% και εάν επιβεβαιωθούν τα ποσοστά αυτά η ΝΔ πάει στην πόλη μας για θρίαμβο! 


  • Με διαφορά πρώτος σε ψήφους θα είναι στον Νότιο Τομέα Αθηνών ο υπουργός Εξωτερικών κος Νίκος Δένδιας αφού το επιτελείο του δουλεύει πολύ καλά και έχει οργανώσει και στην πόλη μας ένα δίκτυο δικών του ανθρώπων που είναι κοντά στους συνδημότες μας ψηφοφόρους του όχι μόνο προεκλογικά αλλά και τα τέσσερα χρόνια που στην κυβέρνηση ήταν το κόμμα της ΝΔ. Χωρίς να έχει ασχοληθεί με θέματα της περιοχής μας διεξοδικά λόγω των πολλών υποχρεώσεών του στο υπουργείο Εξωτερικών έχει και στον δήμο μας περισσότερους ψηφοφόρους χάρη σε συνεργάτες του που δεν κλείνουν ποτέ το κινητό τους σε αντίθεση με κάποιους διευθυντές κάποιων άλλων που το έχουν μονίμως κλειστό και όταν κάποτε απαντούν ΔΕΝ ικανοποιούν κανένα αίτημα ψηφοφόρων του βουλευτή για τον οποίο υποτίθεται "¨σκίζονται". Με τέτοιο επιτελείο ο κος Νίκος Δένδιας δεν θα έχει πρόβλημα να σαρώσει και σε εσωκομματικές εκλογές εάν τεθεί στο μέλλον θέμα ηγεσίας του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: