ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευχαριστίες Δημήτρη Πανταζόπουλου σε όσους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ανεξίτηλα Χνάρια"

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ευχαριστίες Δημήτρη Πανταζόπουλου σε όσους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ανεξίτηλα Χνάρια"



νεξίτηλα Χνάρια"
Μαζική και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Μία εκδήλωση που τιμά την πόλη μας και τον συγγραφέα. Αναμένω με έντονο ενδιαφέρον τις απόψεις και τις σκέψεις των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης και των συνδημοτών μας.Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησαν ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, οι τέως δήμαρχοι Αναγνώστου, Γεωργάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Παύλος Χρηστίδης, Τόνια Αντωνίου, Στέφανος Ξεκαλάκης, Δωρα Παπαδάκη, Μαρία Τσέλιου, Νικος Ανδρουλακάκης, Λουκάς Αποστολίδης.
Οι υποψήφιος δήμαρχος Ευαγγέλου Δημήτρης, Ευσταθίου Τάσος, Αραμπατζής Γαβριήλ, Θόδωρος Παπαδάτος και κος Κομνηνός εκ μέρους του κου Ψυρρόπουλου.

Οι άγιοι πατέρες π. Σεραφείμ και π. Παναγιώτης.

Οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Πούλος, Κώστας Σεφτελής, Απ. Στασινόπουλος, Γιάννης Αντζινάς, Παν.Βιδάλης, Φώτης Χρυσουλάκης. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Ταμβάκος, Χρήστος Κοκοτίνης, Απ. Κονδύλης, Παναγιώτης Καρανδρέας, επίσης οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Κολιοφώτης και Μπενάς Γιώργος.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης.

Επίσης μας τίμησε με την παρουσία της η Μπετίνα Γραφίδου, υποψήφια δήμαρχος Καισαριανής.
Ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτου Παρασκευάς Γιαννόπουλος.

Ευχαριστώ από καρδιάς.

Ευχαριστώ θερμά τους εισηγητές
Γιάννη Καλλιάνο
Γιώργο Καμίνη
Νάντια Γιαννακοπούλου
Χάρη Καστανίδη
Χρήστο Αποστολόπουλο
Γιώργο Αναστόπουλο
Λουκά Ζαχείλα

Την εκδότρια κα. Αθανασία Στέφου.
Τέλος ευχαριστώ τους φίλους που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση, τους Γιάννη Τζούμαρη, Σπύρο Λίτινα, Βασιλική Ηλιακοπούλου με τα έργα ζωγραφικής τους και την κάλυψη της εκδήλωσης με οπτικoακουστικά μέσα.

Δημήτρης Πανταζόπουλος 
Επικεφαλής ΕΝΑΚ 
Αντιπρόεδρος Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: