ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάμεστο το δημοτικό αναψυκτήριο της Ηλιούπολης στην προεκλογική συγκέντρωση του Τάσου Γαϊτάνη- Παρουσίες έκπληξη τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης έδωσαν το παρών!

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Κατάμεστο το δημοτικό αναψυκτήριο της Ηλιούπολης στην προεκλογική συγκέντρωση του Τάσου Γαϊτάνη- Παρουσίες έκπληξη τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης έδωσαν το παρών!


Ο Τάσος Γαϊτάνης εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών έδειξε πως μπορεί και ΕΝΩΝΕΙ πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 

Μετριοπαθής με αγώνες στο χώρο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και γνωρίζοντας άριστα τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχει τιμήσει ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καλλιθέας μίλησε απλά και κατανοητά για το διακύβευμα αυτών των κρίσιμων εκλογών δίνοντας το έναυσμα της ΝΙΚΗΣ και του αγώνα έως την τελευταία μέρα για να μη χαθεί καμία ψήφος. 

Στη συγκέντρωσή του εκτός από πολύ κόσμο παραβρέθηκαν τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης μας με τον έναν να αποτελεί για εμάς έκπληξη η παρουσία του. Και ενώ για κ. Τάσο Ευσταθίου  (Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά) και Γαβριήλ Αραμπατζή ( Η πόλη που θέλω) άντε και τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου ( Φωτεινή πόλη) που είδαμε στη συγκέντρωση δεν μας προξένησε εντύπωση για τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο ( Πρώτα η Ηλιούπολη) η παρουσία του εκεί ήταν για εμάς ευχάριστη έκπληξη αφού σπάνια βλέπουμε επικεφαλής από άλλους πολιτικούς χώρους να παραβρίσκονται σε δικές μας εκδηλώσεις . Το αντίθετο συμβαίνει αλλά δεν θα το αναλύσουμε σε αυτή την ανάρτηση. 

Εκτός από τους τέσσερις επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και συνδημότης μας κος Κώστας Πουπάκης που κάποιοι το 2019 δεν άφησαν να ηγηθεί μιας ενωμένης κεντροδεξιάς και να είναι ένας υποψήφιος δήμαρχος που θα κέρδιζε την πολυπόθητη μάχη των δημοτικών εκλογών, ο πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Μίλτος Μπαντής,  ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος,  ο ταμίας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Γιάννης Λαμπαδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Καρανδρέας , Δημήτρης Ταμβάκος , Μιχάλης Κουρής , πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανάμεσα σε αυτούς ο ιατρός Δημήτρης Μπέγκας, ο Χρήστος Διαμαντής ( τον έχουμε ξεχωρίσει από την παράταξη "Φωτεινή πόλη"), ο Αρκάς Πάνος Αναγνωστόπουλος που θα είναι και αυτός υποψήφιος , το πρώην μέλος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Νίκος Καραβαγγέλης ( δεν μας είπε  εάν τελικά θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά θα είναι! ), ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΗ κος Ανδρέας Τρομπέτας , η πρώην υποψήφια βουλευτής κα Νατάσσα Μπογιώκα που οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Νίκος Τηλεβερίδης και Τρύφων Γκούβας, μαζί με την επίσης συνυποψήφιά τους κα Θεόνη Γαλάνη, και βέβαια ο λόγος που πήγαμε σε αυτή την συγκέντρωση ο πιο φανατικός υποστηρικτής του κ. Γαϊτάνη στην πόλη μας ο φίλος μας κος Θανάσης Καραγιάννης πρώην υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής που θεωρεί βέβαιη την εκλογή του κ. Τάσου Γαϊτάνη αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει μία από τις τέσσερις ψήφους που έχουμε να πάει μπροστά από το ονοματεπώνυμο του στις κάλπες της 21ης Μαίου! Δεν προλάβαμε να ρωτήσουμε και τον επίσης  φίλο Ευάγγελο Λιακόπουλο πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και κυρίως με ποιον! 

Δεν θα σας κουράσουμε άλλο θα σας αφήσουμε να δείτε φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση και έως τις κάλπες να εντείνετε τον αγώνα σας αφού οι εκλογές είναι κρίσιμες και πρέπει όλες οι γαλάζιες ψήφοι να φτάσουν στην κάλπη για να μην γυρίσει η πατρίδα μας και πάλι πίσω σε αυτούς που έκλεισαν τις τράπεζες και υπερφορολόγησαν την μεσαία τάξη. 

Θανάσης Καραγιάννης - Τάσος Γαϊτάνης και Στάθης Ευσταθόπουλος τρίο φωτιά 


Δημήτρης Ευαγγέλου 


Λιακόπουλος - Καμπύλης αναμένοντας να υποδεχτούν τον κ. Τάσο Γαϊτάνη 

Τι να σκέφτεται άραγε ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου;   


Ο κ.  Τάσος Γαϊτάνης αγκαλιάζει τον πρώην Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Πουπάκη δείχνοντας την εκτίμηση προς το πρόσωπό του.
 
                                    Γιάννης Αναγνώστου - Αργυρώ Αδαμοπούλου




Δυστυχώς το πανέμορφο αγοράκι του συνδημότη μας και πρώην ευρωβουλευτή κ. Κώστα Πουπάκη δεν μπορούμε να σας το δείξουμε ακόμα και εάν είχαμε την συγκατάθεση των γονιών του . Έκλεψε την παράσταση και κέρδισε την προσοχή όλων μας. Να το χαίρονται και να το δουν όπως το επιθυμούν είναι πανέμορφο. 










Χαμογελαστός και σικάτος ο επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Στάθης Ψυρρόπουλος έχουμε και φωτογραφία του δίπλα σε ποιον φίλο μας έκατσε να παρακολουθήσει την ομιλία αλλά δεν θέλουμε να την δημοσιεύσουμε για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Άλλωστε ο φίλος κατά 99, 9% θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και επειδή ακόμα δεν έχει ανακοινώσει με ποιον δεν θέλουμε να βγει το "λάθος" συμπέρασμα! Βασικά δεν ξέρουμε εάν θα είναι και λάθος μας έχει και εμάς μπερδέψει! 




Πάλι μας τα "χώνει" ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος από αύριο ίσως έχει και λόγους να το κάνει. Εδώ με τον πρώην δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου έτοιμοι να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Γαϊτάνη. 




Στο τραπέζι με τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου και τον Παρασκευά Γιαννόπουλο και ο φίλος και ταμίας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Γιάννης Λαμπαδάκης. 



Ο ένας μας κατάλαβε δηλαδή ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κουρής οι άλλοι δύο ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ταμβάκος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Τηλεβερίδης όχι. Πάντα μας καταλαβαίνουν όσοι δεν πρέπει και έτσι ο "αιφνιδιασμός" έμεινε στη μέση!



Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καρανδρέας με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ και αυριανό βουλευτή κ. Τάσο Γαϊτάνη. 










Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Τάσος Ευσταθίου μαζί με την υποψήφια του κ. Θεόνη Γαλάνη. 

Αυτά έχουμε και άλλες αλλά τις κρατάμε για παραπολιτικά που βγήκαν από την σημερινή εκδήλωση άλλωστε ήδη ο μήνας έχει 13!








Δεν υπάρχουν σχόλια: