ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου που ανέχεται στο ψηφοδέλτιό του φιλοχουντικούς η "αριστερή" κα Τσακογιάννη!

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου που ανέχεται στο ψηφοδέλτιό του φιλοχουντικούς η "αριστερή" κα Τσακογιάννη!

 


Η κατρακύλα της κα Τσακογιάννη και της ομάδας της "Οι Ηλιουπολίτισσες" δεν έχει τέλος , αφού δηλώνει εντός πόλης "αριστερή" και εκτός φωτογραφίζεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου κ. Βασιλόπουλο με τον οποίο όπως μας πληροφορεί στο ΔΗΜΟΣΙΟ προφίλ της στο facebook ταυτίζονται οι απόψεις τους! 

Να της θυμίσουμε γιατί καιροσκόπος είναι δεν αγνοεί το γεγονός , πως ο κ. Αντρέας Βασιλόπουλος  κατέβασε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο, μια πολύ "δημοκρατική" και "πατριώτισσα" δημότισσα της περιοχής όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς διαβάζοντας την παρακάτω ανάρτησή της. Τον δολοφόνο της χούντας Ντερτιλή ελπίζουμε να τον γνωρίζετε οι παλιότεροι για τους νεότερους δεν θα τον συνιστούσαμε δεν χάνουν και κάτι ένας ακόμα χουντικός δολοφόνος ήταν που βρέθηκε να υπηρετεί τις τάξεις του ελληνικού στρατού! Έχει μάλιστα την αυταπάτη πως έριξε στην Κύπρο τους Τούρκους στην θάλασσα όπως διαβάζετε στο ποστάρισμα νοσταλγών του.  Ο μακαρίτης Ντετιρλής είχε "επιτυχία" μόνο στο να δολοφονεί άοπλους φοιτητές και πουθενά στα πεδία πραγματικών μαχών. Μην πιστεύετε τις ανοησίες που έγραφαν άλλοι νοσταλγοί για αυτόν,  όσο ακόμη ζούσε! 


Σε εμάς εντύπωση προφανώς και δεν έκανε η επιλογή της κα Τσακογιάννη , εκεί στους νεόκοπους  "Μεσσίες" που ευελπιστούν πως έχοντας αυτήν δίπλα τους θα ορθοποδήσουν τα λέμε μπας και ξεστραβωθούν. Από εμάς εδώ , περαστικά τους! 

Έχει "αχρωματοψία "στους κόκκινους και μαύρους φασισμούς η κα Τσακογιάννη ή τους μπερδεύει επειδή και οι δύο δεν έχουν και τεράστιες διαφορές; 




ΥΓ: Ευχαριστούμε τον δημότη Ραφήνας - Πικερμίου για το θέμα που μας έστειλε , μας ετοιμάζει και καλύτερο ως γνώστης της δικής του περιοχής , που ίσως έχει σχέση και με τον δικό μας δήμο. 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά  τον "ανάλαφρο"  τρόπο που επιλέγει τις υποψήφιες δημοτικές του συμβούλους ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου  κος Βασιλόπουλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: