ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να ζήσετε

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Να ζήσετε


Γάμο με καλεσμένους πολλούς αυτοδιοικητικούς είχαμε χθες στην πόλη μας,  αφού την εργένικη ζωή εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του ilioupolinews.gr και εκδότης της εφημερίδας "Ηλιοτυπία" κος Γιάννης Καραμαγκάλης. 

Να ευχηθούμε λοιπόν και εμείς  στο νέο ζευγάρι "Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους" όπως έκαναν χιλιάδες συνδημότες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού , ενώ  αιρετοί  αλλά και απλοί πολίτες παραβρέθηκαν στο μυστήριο που τελέστηκε στην πόλη μας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως  της Θεοτόκου. 

Ένας από τους τρεις κουμπάρους του γάμου , ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κος Θανάσης Αθανασίου που στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπετε με το γαμπρό και τον πρώην Αντιδήμαρχο Ηλιούπολης κ. Άγγελο Δημητρόπουλο. 




Και επειδή πρέπει κάτι να βάλουμε για να "πουλήσει" περισσότερο η ανάρτηση με την είδηση που έτσι και αλλιώς δεν θα "χάναμε",  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης κος Τάσος Ευσταθίου μας έβγαλε από την δύσκολη θέση να αναζητούμε το κάτι παραπάνω. 

Κατέγραψε το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο  γαμπρός  που δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο τραγούδι του Ανδρέα Παπανδρέου "Αυτός ο άνθρωπος αυτός" με ερμηνεύτρια την Ρίτα Σακελλαρίου. Πρέπει το story στο facebook του κ. Τάσου Ευσταθίου να έχει κάνει τις περισσότερες προβολές από όσα έχει ανεβάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια,  και ευτυχώς που μας το έστειλαν γιατί δεν είμαστε διαδικτυακοί φίλοι όπως θα έχουν παρατηρήσει όσοι είναι "ενεργοί" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ  και πατήστε στην μαύρη οθόνη για να δείτε την ιστορία! 







Δεν υπάρχουν σχόλια: