ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λίγοι απέμειναν να υποστηρίζουν τον κόκκινο στρατό και τις θηριωδίες τους συνήθως όσοι αγνοούν την Ιστορία

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Λίγοι απέμειναν να υποστηρίζουν τον κόκκινο στρατό και τις θηριωδίες τους συνήθως όσοι αγνοούν την Ιστορία

 


Ελάχιστοι βουλευτές πανηγύρισαν την χθεσινή μέρα ως τάχα ΝΙΚΗ κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ αφού για δεκαετίες τώρα έχει επικρατήσει η σωστή ανάγνωση της Ιστορίας σε πείσμα αμετανόητων φασιστών που θέλουν να την παραποιήσουν. 

Στην πόλη μας παντελώς αμόρφωτοι συνδημότες μας μέσα από παρακμιακό τοπικό ΜΜΕ που διαφημίζει κάθε λογής φασισμό αποτέλεσαν την θλιβερή εξαίρεση μιας πλειοψηφίας που αναγνωρίζει πως ο κομμουνισμός είναι κόκκινος φασισμός και τίποτα παραπάνω. 

Έχει σημασία για την πόλη μας το γεγονός αυτό γιατί κάποιοι για να καθίσουν σε θέσεις ευθύνης στις οποίες απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά μας σύρθηκαν για δεκαετίες κάτω από την ρητορική μίσους του ΚΚΕ. 

Οι προσεχείς εκλογές θα καταδείξουν για ακόμη μια φορά πως τα κόμματα της άκρας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αλλά και της ΑΚΡΑΣ δεξιάς περιορίζονται σε ποσοστά της τάξεως του 10%-15% που δεν είναι ικανά να διαμορφώσουν καταστάσεις που θα έβαζαν την χώρα μας σε περιπέτειες. 

Η παταγώδη αποτυχία της εκδήλωσης του ΚΚΕ και συγκεκριμένα της νεολαίας του στην πόλη μας καταδεικνύει πως το φάντασμα του κομμουνισμού απομακρύνεται ακόμα και από έναν δήμο που διοικήθηκε επί 12 έτη από κομμουνιστή δήμαρχο! 

Για όσους αρέσκονται στην ψήφο διαμαρτυρίας κόμματα όπως η ΝΙΚΗ και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ είναι δύο αρκετά καλές επιλογές για να μην μετανιώσουν μεθαύριο για την ψήφο τους. 

Όμως η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και η στάση τους για μη συνεργασία αποτελεί τροχοπέδη για όσους συμφωνούν σε αρκετά μαζί τους και θα ήθελαν να τους ψηφίσουν. 

Η στάση τους σε θέματα γεωστρατηγικής τα αφήνει εκτός Κοινοβουλίου αφού εν μέσω του πολέμου της Ουκρανίας και μη καταδικάζοντας χωρίς αστερίσκους την ρωσική εισβολή δύσκολα θα πείσουν πατριώτες πόσο μάλλον εθνικιστές για να τους ψηφίσουν. 

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχουν εθνικιστές που να μην ψηφίσουν το κόμμα που έχει τους περισσότερους και αυτό εξακολουθεί και παραμένει η ΝΔ παρά τον τυχοδιωκτισμό και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ στελεχών της. 

Το κόμμα ΝΙΚΗ είναι περισσότερο πιθανό να "κλέψει" ψήφους εθνικιστών οι "μαϊμού" του Ηλία Κασιδιάρη θα απέχουν και τα υπόλοιπα κόμματα του πατριωτικού χώρου θα πρέπει να απαντήσουν πρωτίστως στο ερώτημα εάν θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει εθνικισμός σε κράτη παρίες όπως η Ρωσία , η Κίνα και το Ιράν κάτι που έχει απαντηθεί από τον δυτικό κόσμο από τον μόνο που υπάρχει Δημοκρατία. 

Μόνο σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας μπορεί να αναπτυχθεί ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ το έχουν συνηδειτοποιήσει άπαντες ακόμα και οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ του "Ρουβίκωνα" που δεν φαντάζονται πως η ανατροπή της Αστικής Δημοκρατίας θα φέρει καλύτερες μέρες για τον ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ τους για τον λόγο αυτό προτείνουν ΑΠΟΧΗ! 

Η αποχή βοηθάει στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρώτο κόμμα και όλες και όλοι γνωρίζουν ποιο θα είναι αυτό και χωρίς να δώσουν σημασία στις δημοσκοπήσεις. Μια βόλτα στις Περιφέρειές τους θα καταδείξει πως μπορεί η ΝΔ να μην σαρώνει αλλά θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πρώτη! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πληρώνει τους "Πολάκηδες" και ένα σωρό "ψεκασμένους" που του στερούν την δυνατότητα να επιστρέψει σε θέσεις ευθύνης για να εφαρμόσει πιο γρήγορα όλες τις αναγκαίες εκείνες μεταρρυθμίσεις για να μην χρεοκοπήσει και πάλι η χώρα μας. 

Πάλι εκτός Βουλής θα μείνει ο κος Θάνος Τζήμερος και ίσως εάν δεν συμμετείχε στον συνασπισμό αυτό η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του κ. Κρανιδιώτη αυτή την φορά να είχε βρει τον δρόμο προς τη Βουλή. Το γεγονός πως μάζεψαν ακόμα και πρώην θιασώτες της Χρυσής Αυγής και έναν πρώην υποψήφιό της τους οδηγεί στο περιθώριο και πάλι! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: