ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μαζί θα πάνε και στις κάλπες του Οκτωβρίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Μαζί θα πάνε και στις κάλπες του Οκτωβρίου

 


Μαζί θα πάνε και στις κάλπες του Οκτωβρίου με το ΕΝΑΚ και τον επικεφαλής του κ. Πανταζόπουλο  όπως μαζί παραβρέθηκαν και στην εκδήλωση των Ποντίων. Ο Σύλλογος τους στην πόλη μας είχε κάνει πρόσφατα εκδήλωση στο γνωστό μνημείο. 

Με τον Σύλλογο Ποντίων Ηλιούπολης "Η Τρυγόνα" δεν έχουμε ασχοληθεί για λόγους που γνωρίζουν καλά όσοι μοιράζονται τις ίδιες Αρχές και Αξίες με εμάς. 

Δεν θα ασχοληθούμε και στο μέλλον όπως όλα δείχνουν απλώς είδαμε πως ο δήμος ανέβασε φωτογραφίες από την συμμετοχή στελεχών του σε διάφορες εκδηλώσεις του δήμου μας και είπαμε να σας δείξουμε και σε φωτογραφία την "τεράστια αγανάκτηση" και "δυσαρέσκεια" που έχουν εκεί στο ΕΝΑΚ με την νυν διοίκηση που τους πρόσφερε ως μη όφειλε τρεις καρέκλες. 

Ελπίζουμε να "διορθωθεί " η ψήφος στις κάλπες του 2023 και οι καρέκλες να είναι λιγότερες για τα στελέχη του ΕΝΑΚ ή ακόμα καλύτερα και να εργάζονται για το "καλό" της πόλης χωρίς καρέκλες! 

Άλλωστε τι να τις κάνουν για να γράφουν οι "κακεντρεχείς" και τοξικοί ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πως κάθονται; 

Ενώ όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου δουλεύουν για το καλό της πόλης απλώς είναι μόλις 900 και περιμένουν να φτάσουν 2000 για να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες . 

Πότε θα συμβεί αυτό; Ποτέ για αυτό αναζήτηση υποψηφίου δημάρχου που θα ιδιωτικοποιήσει δομές πέντε μήνες πριν τις εκλογές όλο και κάποιος θα "πεταχτεί" στο και πέντε για να ακούσουμε και απόψεις ταμπού για τους αυτοδιοικητικούς του δήμου μας και όχι μόνο. 

Άλλωστε όταν δεν έχεις μαζί σου την "διαπλοκή" μόνο με "ακραίες" θέσεις μπορείς να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και να μπεις στο δημοτικό συμβούλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: