ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Τάσο Γαϊτάνη υποδέχεται σήμερα η Ηλιούπολη

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Τάσο Γαϊτάνη υποδέχεται σήμερα η Ηλιούπολη


 Τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών υποδέχονται σήμερα στις 18:30 οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας. 

Η προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας ( Ύδρας & Μνησικλέους) που κάποια ανάξια κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας συνέργησαν στο να ονομαστεί με το όνομα ενός θιασώτη των "σοσιαλιστικών παραδείσων" και υμνητή κόκκινων δικτατόρων. 

Οι νέες και οι νέοι της πατρίδας μας γράφουν την δική τους Ιστορία και πετάνε στα σκουπίδια της όσους ακόμα και σήμερα τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Η δήθεν ΑΡΙΣΤΕΡΗ Ηλιούπολη ετοιμάζεται σε 9 μέρες από σήμερα να δώσει την ΠΡΩΤΙΑ στις βουλευτικές εκλογές στη ΔΕΞΙΑ παράταξη σε αυτήν που αγωνίστηκε για να μην γίνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν υπάρχουν πλέον διχαστικά συνθήματα και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα σας πουν όσοι ζητάνε σε μερικές μέρες την ψήφο σας για να μας κάνουν ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! 

Είμαστε σίγουροι πως όπως και το 2019 έτσι και το 2023 θα πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους επιθυμούν χλιδάτη ζωή με χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη! 

Αυτοί που έκαναν διοικητές νοσοκομείων ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο για την ανύπαρκτη ηθική τους που ανεμίζει κόκκινες σημαίες με σύμβολα που ζέχνουν φασισμό! 

Η Ελλάδα που εργάζεται και μάχεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας ενάντια στις αυταπάτες και στελεχών της δικής μας παράταξης που αρνούνται τις προκλήσεις της εποχής, υιοθετούν άκριτα θεωρίες συνωμοσίας , υμνούν στυγνούς δικτάτορες και στεναχωριούνται επειδή ο "Ηλίας τους" είναι στις φυλακές ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης αναπολώντας "εθνοσωτηρίους". 

Η Ελλάδα του χθες δεν μπορεί να εμποδίσει την Ελλάδα του σήμερα να προχωρήσει σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία που δεν μπορούν να την ανατρέψουν "ψεκασμένοι" και κάθε λογής εχθροί της Αστικής μας Δημοκρατίας που την επικαλούνται για να καλύψουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Η επόμενη μέρα για την πατρίδα μας θα είναι καλύτερη μόνο εάν σε θέσεις ευθύνης βρεθούν όσοι δεν διακατέχονται από ιδεοληψίες του παρελθόντος που οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία ηθική και μετέπειτα οικονομική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: