ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δώστε την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη να τελειώνουμε δεν πρόκειται ποτέ να καθαρίσουν την πόλη όσοι πολεμάνε τους ταξικούς τους εχθρούς και παίζουν τους προλετάριους!

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Δώστε την δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη να τελειώνουμε δεν πρόκειται ποτέ να καθαρίσουν την πόλη όσοι πολεμάνε τους ταξικούς τους εχθρούς και παίζουν τους προλετάριους!

 


Διαμαρτύρεται συνδημότισσά μας ανεβάζοντας φωτογραφίες από τον παιδική χαρά στο Άλσος "Δημήτρης Κιντής" για την καθαριότητα. Τα σκουπίδια κάνουν "πάρτι" , οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν επαρκούν ή έτσι θέλουν να σας πείσουν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και της διοίκησης και η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής δεν περνάει από το μυαλό κανενός! 


Οι δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητας είναι εμφανές πως σαμποτάρουν την διοίκηση και έτσι θα το πάνε έως τις κάλπες. Και μπορεί από την δική μας γειτονιά να περνάνε σε καθημερινή βάση πλην Κυριακής αλλά σε άλλες γειτονιές οι κάδοι δεν αδειάζονται καθημερινά και η εικόνα δεν αλλάζει. 


Η ομάδα του facebook Ηλιούπολη - ilioupoli φιλοξενεί την "αγανάκτηση" των δημοτών αλλά όπως θα δείτε στα σχόλια η τοπική κοινωνία δεν είναι έτοιμη για ιδιωτικοποίηση της δομής ενώ κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως φταίνε οι δημότες που ενώ βλέπουν τους κάδους γεμάτους για μέρες εναποθέτουν τα σκουπίδια τους έξω από αυτούς αντί να πάνε να ανακαλύψουν άδειους για να τα ρίξουν μέσα! 




Λογική η αναφορά τους αλλά οδηγεί σε κατάργηση θέσεων εργασίας αφού το προσωπικό που σας παραμυθιάζουν πως είναι λιγοστό με ιδιώτη διαχειριστή θα μπορούσε να καθαρίσει και όλες και όλοι εμείς να πληρώνουμε και λιγότερα τέλη καθαριότητας που με το υπάρχουν προσωπικό δεν επαρκούν για να είναι ανταποδοτικά κάτι που έχει εξηγηθεί από τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά 41 δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. 

Γιατί εάν καταλάβαιναν θα ζητούσαν πρώτα αυτή να ιδιωτικοποιηθεί η δομή! Με αυτά και με τα άλλα που θα προκύψουν τον Ιούνιο πάμε για ντέρμπι για γερά νεύρα και την δημαρχία να κρίνετε σε μερικές ψήφους ανάμεσα στον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και όποιον εκ των Ευσταθίου ή Ευαγγέλου περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. 

Χαιρόμαστε που οι συνδημότες μας ενδιαφέρονται για το χάλι της πόλης αυτό που μας εξοργίζει είναι η αφέλειά τους να θεωρούν πως με το υπάρχον δυναμικό και την συγκεκριμένη ηγεσία του ΣΕΔΗ μπορεί να αλλάξει η εικόνα στον τομέα της καθαριότητας. 

Με αυτούς τους υπαλλήλους και με την λογική πως οι εργαζόμενοι είναι λίγοι ενώ ο δήμος μας έχει ξεπεράσει προ πολλού τους 900 εργαζόμενους με πάνω από 200 εξ αυτών να είναι δηλωμένοι στον τομέα της καθαριότητας η ΠΟΛΗ θα παραμένει βρώμικη ακόμα και εάν κάποιοι θεωρούν πως θα την κάνουν ΦΩΤΕΙΝΗ ή πως θα πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Ούτε μπροστά θα πάει ούτε καθαρή θα είναι απλώς θα αλλάξουν οι καρέκλες της διοίκησης αφού οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της σημερινής κατάντιας ανεμίζουν ακόμα τις κόκκινες σημαίες της επανάστασης απολαμβάνοντας συντάξεις για τις οποίες εργάστηκαν ελάχιστα. 

Αυτά από εμάς και ελπίζουμε η επόμενη διοίκηση να αντιμετωπίσει με περισσότερη σκληρότητα όσους έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψουν περισσότερο και δεν τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης πάρα μόνο η τσέπη τους και ΜΠΡΑΒΟ τους!

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στην παρούσα συγκυρία ο κος Στασινόπουλος που μαζί με τον προκάτοχό του κ. Αντζινά δεν τους βλέπουμε να μπαίνουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εφόσον η παράταξη του νυν δημάρχου χάσει τις εκλογές. Και να φανταστεί κανείς πως ο κος Αντζινάς το 2019 βγήκε πρώτος σε σταυρούς από την παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" και ο κος Στασινόπουλος με τους Συνεργούς του κάτι τύπους σαν τον κ. Δριμυλή έκαναν την μεγάλη έκπληξη και έπεισαν περίπου χίλιους συνδημότες μας πως μπορούν να τα αλλάξουν όλα σε αυτή την πόλη! 

Ο Δριμυλής το πιστεύει ακόμα αλλά όχι με αυτή την διοίκηση , ο κος Στασινόπουλος κατάλαβε πως άλλο να ασκείς διοίκηση και άλλο να ρητορεύεις κατά του ιμπεριαλισμού και σε μερικούς μήνες η πόλη οδεύει σε δημοτικές κάλπες με περισσότερες από κάθε άλλη φορά πιθανότητες ο επόμενος δήμαρχος να είναι κεντροδεξιός. 

Τώρα εάν θα τον φοβηθούν και θα δουλέψουν οι κομμουνιστές υπάλληλοι δεν το γνωρίζουμε για εμάς τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα ιδιωτικοποίηση και καμία ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ στον τομέα καθαριότητας και Πρασίνου. Οι ήδη μέσα αραλίκι και σε άλλες δουλειές έως να πάρουν σύνταξη για να θρέψουν και αυτοί τις οικογένειές τους αφού δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά η κεντρική διοίκηση που για τα ψηφαλάκια δεν προχωράει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα . Και μέσα σε αυτές είναι η ιδιωτικοποίηση τέτοιων δομών όπως και της ΕΥΔΑΠ που ο πρωθυπουργός θέλησε να πάει για αργότερα θέλοντας να εξασφαλίσει μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ καλή για τον ίδιο αλλά όχι για την χώρα. 

ΝΔ και  ΣΥΡΙΖΑ υποχρεούνται να πορευτούν μαζί και ο λαός ελπίζουμε να μην δώσει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ όπου δεν βοηθούν στο να γίνουν μεταρρυθμίσεις και χρίζει υπουργούς "αδιευκρίνιστους" και γελοίους! 

Η Τουρκία επέλεξε τον "Σουλτάνο" της και θα πληρώσει ακριβό τίμημα για αυτό ας ελπίσουμε πως στη χώρα μας δεν θα βγει κανένας "σουλτάνος" . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: