ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Τάσου Ευσταθίου για την αποφράδα μέρα

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Η ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Τάσου Ευσταθίου για την αποφράδα μέρα

 


54 ημέρες αντιστάθηκε ο δυτικόφιλος τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δίνοντας μια άνιση μάχη για να μην χαθεί η Πόλη. 

Οι ευθύνες του μεγάλες αφού στο στενό του περιβάλλον υπήρχαν όσοι προτιμούσαν το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα. 1.123 χρόνια μετά οι εχθροί του δυτικού κόσμου ζουν ακόμα ανάμεσά μας παραποιώντας την Ιστορία και ετοιμάζοντας τις επόμενες αποφράδες ημέρες. 

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άγιο Όρος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος  και το αυστηρό  μήνυμα που θα εκπέμψει από εκεί θέτει προ των ευθυνών  όσους αντί να απολογηθούν για την στάση τους μας λένε "πως ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει"! 

Η ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για την αποφράδα ημέρα συνοδεύεται από το παρακάτω τραγούδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: