ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" πόλη μίλησε και έδωσε ένα 37,08% στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτόν που οι "ψεκασμένοι" του φώναζαν Μητσοτάκη γ@μιέσαι!

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" πόλη μίλησε και έδωσε ένα 37,08% στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτόν που οι "ψεκασμένοι" του φώναζαν Μητσοτάκη γ@μιέσαι!

 


Μεγάλος νικητής και  στον δήμο μας η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη παρόλο που αρκετά στελέχη της θα πρέπει να θορυβήθηκαν με τον χθεσινό ΘΡΙΑΜΒΟ. 

Ακόμα και εμείς κάτσαμε και δώσαμε βάση σε μυθεύματα "εκδιδομένων" του youtube που ομιλούσαν για την μεγάλη κατάρρευση του κυβερνώντος κόμματος κυρίως στους νέους την στιγμή που αυτή τραγουδούν "μύρισε θυμάρι και βασιλικός" στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας. 

Πιστέψαμε "ψεκασμένους" αντιεμβολιαστές , ξεφτιλισμένους καραβανάδες που δήθεν δεν θα ανεχτούν "Πρέσπες του Αιγαίου", αθλητικά σωματεία των οποίων οι οπαδοί δεν τα πάνε καλά στο να ομιλούν και να γράφουν στα ελληνικά και κυρίως από μια λογική που δεν ήθελε μια κυβέρνηση που αντιμετώπισε πανδημία , ενεργειακή κρίση και είχε και τους κρατικοδίαιτους σταθμάρχες να δολοφονούν στα Τέμπη να παίρνει περισσότερες ψήφους σε σχέση με το 2019! 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε και σε εμάς πόσο "κωλοτούμπες" είναι οι πάντες και πόσο η οικονομία κινεί ανθρώπους από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους να βρίσκονται κάτω από την ίδια κομματική  ομπρέλα και να ψηφίζουν το ίδιο κόμμα θέλοντας να αποφύγουν τα "χειρότερα"

Από την Πάτρα που βρισκόμαστε αντιληφθήκαμε ποιο κομμάτι της κοινωνίας διατηρούσε έναν κομμουνιστή για δήμαρχο και σίγουρα ο νομός Αχαΐας θα απαλλαγεί οριστικά από ανάξιους δημάρχους σε πέντε μήνες παρά το πανελλαδικό 7% του ΚΚΕ που έτσι και αλλιώς δεν φτάνει. 

Οι "προοδευτικές συμμαχίες" που ζέχνουν φασισμό απέτυχαν παταγωδώς η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον λαό δεν αμαυρώθηκε από τηλεπωλητές που αντί να πανηγυρίζουν θα πρέπει να αντιληφθούν πως τώρα χρειάζεται δουλειά και αυτούς μακριά από θέσεις ευθύνης! 

Και μπορεί ο πρωθυπουργός να ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα που τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Κασιδιάρη τον καθύβριζαν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά τελικά αντί να "γαμηθεί" τους γάμησε για τα καλά! 

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου αλλά επειδή θα γίνουν αυτή την ημερομηνία επιφυλάσσουν εκπλήξεις σε όσους θεωρούν πως πήρε ΛΕΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ για τα πάντα. 

Δεν την πήρε και τα δύσκολα είναι μπροστά για την πατρίδα μας και όχι πίσω. Δεν είμαστε χρήσιμοι αυτή την περίοδο και το αντιλαμβανόμαστε "αποσυρόμενοι" στην πρωτεύουσα της Αχαΐας στην οποία τον Οκτώβριο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή! 

Για την Ηλιούπολη θα είναι μ@λ@κες εάν δεν καταφέρουν να κάνουν κάποιον κεντροδεξιό δήμαρχο αυτή την φορά αρκούν ακόμα και οι μισοί ψήφοι της ΝΔ στην πόλη για είσοδο στον δεύτερο γύρο και θεωρούμε λογικό πως σίγουρα αυτή θα επιτευχθεί!

Εάν λοιπόν κάποιοι υποστήριζαν πως το 2019 ήταν η ευκαιρία του κ. Τάσου Ευσταθίου να γίνει δήμαρχος να δούμε τι θα πουν τώρα που οι πιθανότητες εισόδου του στον δεύτερο γύρο είναι αυξημένες και όχι μόνο επειδή τον στηρίζουμε εμείς αλλά επειδή οι εποχές άλλαξαν και οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες αναζητούν δήμαρχο για το δικό τους βόλεμα και όχι κάποιον που απλώς θα συμμετέχει. 

Όπως σας είχαμε γράψει στα δεξιά της ΝΔ δεν υπήρχε αξιόπιστη επιλογή τα λέγαμε και προσωπικά σε αυτούς γιατί γνωρίζουμε όλο τον δήθεν "πατριωτικό" χώρο ο εθνικισμός γεννιέται και μεγαλουργεί σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας δεν νοείται εθνικιστής παγκοσμίως που να έχει ως πρότυπα τον Άσαντ , τον Καντάφι και ένα σωρό ανίκανους δικτάτορες που κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους τα κράτη τους. 

Εμείς λείπουμε από την πανέμορφη πόλη μας και ευχόμαστε σε όλες και όλους εσάς που ζείτε αυτές τις ιστορικές στιγμές σε αυτή να έχετε επιχειρήματα απέναντι σε αυτούς που σας έπρηζαν επί τέσσερα χρόνια για την "χούντα" Μητσοτάκη. 

Τους χαιρετισμούς μας και στον τυχοδιώκτη ιερέα της Αγίας Μαρίνας ευχόμενοι το "μαγαζάκι" του να μην έχει κόσμο γιατί όσο σανό και εάν τους ταΐσει η ΑΛΗΘΕΙΑ  στο τέλος ΝΙΚΑ. 

Όποιος υποψήφιος δήμαρχος παραβρεθεί σε εκδηλώσεις της Ενορίας αυτής προφανέστατα και δεν θα προβληθεί από εμάς είναι φανερό πως ο ιερέας δεν σέβεται την Αστική Δημοκρατία όταν ο λαός τον οποίο επικαλείται του γυρίζει την πλάτη. 

Ο "Θεός" βοήθησε τελικά τον "διώκτη" της Εκκλησίας μας επειδή μάλλον ήταν "θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει" και άλλα γραφικά από ανάξιους κληρικούς που έχουν εδώ και χρόνια "βαπτίσει" τα μεροκάματα ως "φιλανθρωπία" και "αλληλεγγύη". 

Για το ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας τα έχουμε γράψει παρέμεινε ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ τους "έσωσε" η "δημοκρατική" Κρήτη που για εμάς θα την βαραίνει πάντα η δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη από τους πάντα "μισθοφόρους" Κρητικούς που πήγαν όλοι με τον επίσης Κρητικό Μητσοτάκη και μερικοί με τον κρητικό Νίκο Ανδρουλάκη που ενώ ξέρει τους λόγους για τους οποίους τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ βγήκε να πανηγυρίσει τα τέσσερα ακόμα χρόνια Μητσοτάκη που μας χάρισε! 

Αυτά μην γυρίσουμε και δούμε και τρίτο υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο εάν και στην ουσία ένας είναι ο Αραμπατζής επέλεξε να πορευτεί με "ψεκασμένους" και δεν θα εκλέξει ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Αυτά και ας βάλει και καμία φωτογραφία με τον Μητσοτάκη στο προφίλ του 38% πήρε η ΝΔ στον δήμο μας .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: