ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Fake News από την συντονίστρια της συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Ηλιούπολη - Την έβαλε στη θέση της ένας από τους πιο καταρτισμένους συνδημότες μας στα οικονομικά

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Fake News από την συντονίστρια της συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Ηλιούπολη - Την έβαλε στη θέση της ένας από τους πιο καταρτισμένους συνδημότες μας στα οικονομικά

 


Πράγματα που ποτέ δεν είπε ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Γιάννης Στουρνάρας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε συνέντευξη που μιλάει για το PSI που όλες και όλοι γνωρίζουν πως έγινε από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου  ανέβασε ως είδηση σε ομάδα του facebook με αναφορά την πόλη μας η συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Κατερίνα Λουκάκη. 

Απάντηση πήρε από έναν από τους πιο καταρτισμένους συνδημότες μας στα οικονομικά τον κ. Χάρη Χατζηγρηγορίου  και επειδή είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική σας την παρουσιάζουμε παρακάτω για να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης. Ο κος Χατζηγρηγορίου έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ φιλελεύθερες απόψεις σε μια σειρά θεμάτων,  δεν φοβάται να "εκτεθεί" δημόσια για αυτές δεν είναι προσκολλημένος σε κανένα κόμμα και όταν κάτι δεν του αρέσει από αυτά που εφαρμόζει η κυβέρνηση το γράφει. Γι΄αυτό και τον παρακολουθούμε δεν είναι αυτό που λένε κλασσικός ΔΕΞΙΟΣ του "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" και αυτό σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο από εμάς και ελπίζουμε ούτε και από εσάς όταν θα κληθείτε τον Οκτώβριο να ψηφίσετε με την δική σας "λογική" πάνω από κόμματα και χρώματα! 

Ακόμα και όταν διαφωνούμε σε κάτι μαζί τους δεν είναι από αυτούς που θα μας προβληματίσει γιατί μας απαντάει με βάση την λογική και όχι με ιδεοληψίες. Και επί την ευκαιρία να τονίσουμε πως μια σειρά τέτοιων ικανών συνδημοτών μας "καπελώνονται" από προτάσεις επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που είτε θέλουν να μας πείσουν πως η πόλη οφείλει να τιμήσει δοτούς δημάρχους της χούντας είτε αντί να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας μας ανεβάζουν ΑΝΑΠΟΔΑ παλαιστινιακές σημαίες έξω από το δημαρχείο. Γιατί καιροσκόποι είναι δεν έχουν και καμία έγνοια για κανέναν λαό γιατί εάν είχαν θα κοιτούσαν πρώτα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και μετά να ονειρεύονται "επαναστάσεις" που δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ όσο οι πολλοί δεν τις επιθυμούν. 

Τέλος μιας και ασχοληθήκαμε με τον κ. Χατζηγρηγορίου να τονίσουμε πως προσφέρει πολλά για τα αδέσποτα χωρίς να το διαφημίζει και έτσι όλες και όλοι πιστεύουν πως αγαπάνε τα ζώα πιο πολύ όσοι βγάζουν από αυτά "μεροκάματα" και όχι ο Χάρης που σίγουρα εάν κακοποιήσεις ένα ζώο μπροστά του δεν την γλιτώνεις! 

Να τονίσουμε εδώ πόσα πράγματα έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ για τα αδέσποτα για να μην τρώτε παπά πως τάχα τα αγαπάνε περισσότερο αυτοί που μισούν ακόμα και εμάς κάθε φορά που γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ . 

Περιμένοντας να ζητήσουν συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένα ακόμη ΨΕΜΑ τους είναι σαν να πιστεύουμε πως μπορούν να αλλάξουν όσοι θα έσχιζαν τα μνημόνια και υπέγραψαν ακόμη χειρότερα. 

Στις 25 Ιουνίου μας "αναγκάζουν" παρά τις προσωπικές πικρίες να δώσουμε την μάχη για να ηττηθεί το ΨΕΜΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και για να μην έχουμε ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΛΙΜΠΑΝ στη Βουλή που αδυνατούν να δουν πως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι ένα έγκλημα κατά της παγκόσμιας Ειρήνης και κλείνουν το μάτι σε δικτάτορες όπως ο Πούτιν! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: