ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άδικα "ανησυχήσαμε" εμμένουν "δεξιά" και "πατριωτικά" οι ΕΝΕΡΓΟΙ και βλέπουν δήμαρχο τον κ. Αραμπατζή!

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Άδικα "ανησυχήσαμε" εμμένουν "δεξιά" και "πατριωτικά" οι ΕΝΕΡΓΟΙ και βλέπουν δήμαρχο τον κ. Αραμπατζή!

 

Οι θετικές αναφορές στον αριστερό  υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θεόδωρο Παπαδάτο δεν σημαίνουν πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν στηρίζουν και δεν βλέπουν ως επόμενο δήμαρχο Ηλιούπολης τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή! Στην αναφορά τους (βλέπε κείμενο πάνω στη φωτογραφία από το ιστολόγιό τους) είναι για πρώτη φορά ξεκάθαροι πως απλώς "παίζουν" τους πάντες ή σχεδόν για να τα έχουν καλά με όλες και όλους. Ορθώς πράττουν αλλά ελάχιστα ωφελούν όσους θεωρητικά στηρίζουν. 

Μας το ξεκαθάρισαν λοιπόν  πως η παράταξη "Η πόλη που θέλω" θα σαρώσει στις κάλπες του Οκτωβρίου. Το 2014 θα "σάρωνε" η παράταξη του κ. Τάσου Ευσταθίου σύμφωνα πάλι με τους ίδιους , αλλά κατέληξε στην τρίτη θέση. 

Εμείς ως γνωστόν τότε στηρίξαμε την νέα παράταξη "Η πόλη που θέλω"  του κ. Αραμπατζή που κατάφερε και απέσπασε ένα 10% . Εμείς και τότε δεν γράφαμε πως θα σαρώσει , και φυσικά δεν θα γράψουμε πως θα σαρώσει και τώρα η μία εκ των τριών κεντροδεξιών παρατάξεων,  που θα επιλέξουμε σε δύο μέρες από σήμερα πως θα στηρίξουμε! 

Και δεν θα το γράψουμε γιατί για να σαρώσει μια κεντροδεξιά παράταξη θα πρέπει να πάρει πάνω από 25% από το 35% που θα πάρει περίπου η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου στην πόλη μας. 

Έως  τώρα δύο είναι οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης , αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας που είναι ακριβείς από τον Ιούνιο οι κεντροδεξιές παρατάξεις θα γίνουν τρεις , και ήδη αρκετοί κεντροδεξιοί έχουν δηλώσει την πρόθεση να είναι υποψήφιοι με την τρίτη. Αυτή δηλαδή του Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Βαμβίνη  , που θα έχει και αυτή ως ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Κουρής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα έχει και άλλον έναν συνυποψήφιο μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ίσως και ακόμη έναν ή μία! Για εμάς θα έπρεπε να είναι συνυποψήφιοι όσοι Νεοδημοκράτες κατεβαίνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι και όχι να τους "ψάχνουμε" σε διαφορετικές παρατάξεις ακόμα και κεντροαριστερές! 

Έτσι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα όσων αφορά τις υπάρχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις , αλλά καλύτερα για την ΝΔ αφού με τρεις φανερούς υποψήφιους δημάρχους ΜΕΛΗ του κόμματος και με έναν τέταρτο ( Δημήτρης Ευαγγέλου)  που σίγουρα είναι κεντροδεξιός , οι πιθανότητες να δούμε στον δεύτερο γύρο κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο είναι μεγάλες και δεν λέμε από τώρα πως είναι ΚΑΤΙ  σίγουρο,  για να μην το ματιάσουμε! 

Εάν και εμείς κακό μάτι δεν έχουμε . Έχουμε βγάλει ήδη έναν κεντροδεξιό δήμαρχο το 2006 (Γιάννης Αναγνώστου)  και πάμε το 2023 για τον δεύτερο. Για να σπάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακόμα μια αρνητική παράδοση , για την οποία ΕΥΘΥΝΕΣ έχουν όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας. 

Και βέβαια εμείς δεν έχουμε, ΓΙΑΤΙ εάν μας άκουγαν από το 2010 δεν θα έτρεχαν τώρα πίσω από τις καταστάσεις που μας έχουν ήδη ξεπεράσει. Εάν μας άκουγαν δεν θα κινδύνευαν τώρα να τους βάλει "καλάθι" όποιος δεν έτρεχε σε κομματικές συγκεντρώσεις για δεκαετίες και ήρθε στο και πέντε να καρπωθεί και ΔΕΞΙΕΣ ψήφους αφού αυτοί δεν τα βρήκαν μεταξύ τους ώστε να περιχαρακώσουν τουλάχιστον τους κομματικούς ψηφοφόρους. 

Άλλωστε και τώρα από "σπόντα" θα παρθεί η δημαρχία,  και το θέμα για εμάς ήταν και παραμένει ποιοι θα είναι οι Αντιδήμαρχοι που θα πλαισιώνουν τον επόμενο δήμαρχο,  αφού ένας ΚΟΥΚΟΣ δεν φέρνει ποτέ την ΑΝΟΙΞΗ. Ένας δεν είναι βέβαια γιατί ήδη έχουμε δει τουλάχιστον 10 υποψηφίους της παράταξης "Φωτεινή πόλη" που εμείς δεν θα είχαμε κανένα θέμα να ψηφίσουμε εάν κατέβαιναν με μία παράταξη που δεν θα έλεγε τα τετριμμένα και ανούσια για εμάς πως είναι υπερκομματική. Γιατί πολιτική παράγουν ΜΟΝΟ τα κόμματα και ουδείς άλλος. Οι πολίτες παράγουν απλώς "λαϊκισμό" και κάποια κόμματα για να τους κάνουν το χατίρι οδήγησαν την χώρα μας σε χρεοκοπία που θα επαναληφθεί αφού το πολιτικό σύστημα δείχνει να αγνοεί πως δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλες και όλους! 

Στα άλλα δεν θα απαντήσουμε στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ , απλώς θα τονίσουμε πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι όσοι ενοχλούνται από την διαδικτυακή μας παρουσία στην πόλη ακόμα και εάν ανήκουν σε κεντροαριστερές παρατάξεις! 

Οι "΄Δριμυλήδες" δεν θα σταθούν τυχεροί σε αυτές τις κάλπες τους έκατσαν οι προηγούμενες του 2019 όπου πανηγύριζαν το ΝΕΟ και συνεργούσαν με την απόλυτη ΔΙΑΠΛΟΚΗ που ευτυχώς η πόλη δεν έζησε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν και επειδή στήνεται ήδη η ΕΠΟΜΕΝΗ! 

Έτσι εάν ο κος Αραμπατζής καταφέρει και εκλέξει εκτός από τον εαυτό του και κάποιον άλλο δημοτικό σύμβουλο εμείς δεν έχουμε καμία αγωνία πως αυτός δεν θα είναι κάποιος που "αφελώς" θέλησε να εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά του για την δική μας διαδικτυακή παρουσία. Και βέβαια όσοι τσίριζαν να μην ασχολούμαστε μαζί τους δεν θα βρουν την ψήφο τους στις προσεχείς κάλπες έτσι ώστε όντως να μην ασχολούμαστε αφού δεν θα έχουν και κάποια ιδιότητα. Δημοτικοί σύμβουλοι δεν πρόκειται να βγουν ούτε αυτοί ούτε συγγενικά τους πρόσωπα αυτό είναι δεδομένο και ας κατηγορούν πρώην δημάρχους για αυτό εμάς μην μας μπλέκουν σε όσα εμείς δεν γνωρίζαμε για τις "επιτυχίες" τους την περίοδο 2006-2010. 

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου , αφού δεν φανταζόμαστε πως υπάρχουν αρκετοί σε αυτή την πόλη που θα ψηφίσουν μια παράταξη που λαϊκίζει και που η παρουσία της στα δημοτικά συμβούλια ήταν επί τέσσερα χρόνια τραγική. 

Νωρίς είχαμε επισημάνει στον επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" , πως η ΣΩΤΗΡΙΑ του για τις κάλπες του Οκτωβρίου θα ήταν η ΕΝΩΣΗ του με την άλλη κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Ευσταθίου , και με τον δεύτερο επικεφαλής της ΚΟΙΝΗΣ τους καθόδου στις δημοτικές κάλπες. Το 15% είναι λογικό να έχει τον επικεφαλής και όχι το 10%. 

Τώρα ευχόμαστε (υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα) στον κ. Αραμπατζή καλά ξεμπερδέματα με την νέα υποψηφιότητα Βαμβίνη , και ας στηριχτεί στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ θεωρώντας πως μπορεί όταν τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ δεν τον παίζουν καν,  να κάνει και πάλι διψήφιο ποσοστό στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Δεν το βλέπουμε,  και όχι επειδή εμείς δεν τον στηρίζουμε. Ας κοιτάξει ποιοι του λείπουν από το ψηφοδέλτιο του 2019 που δεν ήταν και "γεμάτο" με μεγάλα ονόματα , για να αντιληφθεί πως οι επιλογές του τον οδηγούν στο να κινδυνέψει να δει την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αφού αυτή διαφημίζεται περισσότερο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ παρά ο ίδιος,  και να γνωρίζει πως εμείς σε αυτές τις κάλπες θα είναι ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράταξη την οποία δεν θα "χτυπήσουμε". 

Όλες οι άλλες θα "χτυπηθούν" από εμάς,  ιδίως εάν εμμένουν να κατεβάσουν υποψηφίους που ενοχλούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ! 

Θα ακουστούν λοιπόν και κάποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που έχουμε ακούσει ΜΟΝΟ από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης , αφού κάποιοι έχουν επιλέξει να κατεβάσουν στα ψηφοδέλτιά τους συγγενικά πρόσωπα ποινικών. 

Αυτά και προλαβαίνουν μετά τις πρώτες βουλευτικές κάλπες , να αντιληφθούν πως οι κεντροδεξιοί της πόλης μας δεν ενθουσιάζονται από προσθήκες από τον ΧΩΡΟ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που δεν έχουν ΨΗΦΟΥΣ . 

Θέλουν να δουν διοίκηση και για τον λόγο αυτό κατεβαίνουν με δημοτικές παρατάξεις που έχουν άλλο ιδεολογικό πρόσημο.

Η πόλη σε καμία περίπτωση δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ,  και χιλιάδες ψήφοι ΔΕΞΙΩΝ αυτή την φορά δεν θα οδεύσουν σε μια παράταξη που είχε το θράσος να ζητήσει να τιμηθεί από τον δήμο μας ένας δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ! 

Και σε κάθε περίπτωση η πόλη δεν θα τιμήσει με την ψήφο της  όσους αρέσκονται να είναι την μία μέρα με τον Άρη Βελουχιώτη και την άλλη με τον Ναπολέοντα Ζέρβα. 

Εάν δεν το έχουν αντιληφθεί σε αυτή την προεκλογική περίοδο για ακόμη μια φορά η ΔΕΞΙΑ θα επικρατήσει επειδή ακόμα και ο Τάκης Θεοδωρικάκος επέλεξε να σταθεί στην σωστή πλευρά της Ιστορίας! 

Πρόβλημα έχουν όσοι έπαιζαν πριν μερικά χρόνια πουλώντας καλά λόγια για Παττακούς και Παπαδόπουλους και παρά την ΔΗΜΟΣΙΑ αποδοκιμασία που έκαναν σε αυτά τα πρόσωπα είναι η τελευταία φορά που συμμετέχουν σε κυβέρνηση , αφού ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ γιοκ για τη ΝΔ , και η "ακροδεξιά" μετά τις βουλευτικές εκλογές κάθεται στον πάγκο!  Κάποιοι ήδη σκέφτονται δημιουργία άλλων "πατριωτικών" κομμάτων αλλά όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο ΛΥΚΟΣ και ο κος Αραμπατζής με τις επιλογές του έχει ήδη "φαγωθεί". 

Έτσι μας τρώνε τις αναρτήσεις που δεν πουλάνε ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ για να απαντήσουμε,  και δεν βάζουμε άλλες που είναι πάντα από τις πιο δημοφιλείς! 

Ποιος θα διαβάσει σε εμάς για τον "Πελέ" της πολιτικής και για μια παράταξη που θα τερματίσει στην πέμπτη θέση όταν από εμάς περιμένουν "χτυπήματα" και όχι ευχολόγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: