ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάτι σαν ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Κάτι σαν ειδήσεις σε ένα λεπτό....

  •  Διαβάζοντας την σημερινή  ανάρτηση του κ. Παναγιώτη Δριμυλή στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά πως στην αντιπολίτευση του δήμου μας κυριαρχεί μια υπέρμετρη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της κάλπης του Οκτωβρίου. Για να τελειώσει το "πανηγύρι" θα πρέπει πρωτίστως να εκλείψει το κοινό που συναθροίζεται σε αυτά. Μια ματιά στους συνδημότες μας είναι αρκετή για να διαπιστώσει ακόμα και επισκέπτης της πόλης πως οι δημότες της στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γεννημένοι για να ακούν Γωγώ Τσαμπά και όχι Dani Gabino. Όπως αποδείχτηκε και στις εθνικές εκλογές το "Δικαιοσύνη Παντού" πιάνει μόνο εάν αυτοί που το λένε έχουν ηθικό ανάστημα να τα βάλουν με "χούντες" ή έστω με τους εκφραστές της κοινής λογικής που λέει πως σε καπιταλιστικές κοινωνίες τα πάντα κινεί το χρήμα.  Σε μια πόλη που εάν δεν υπήρχε η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" θα είχαμε στην κεντρική πλατεία της πόλης χουντογλέντια με χορηγούς μπράβους ίσως οι προσδοκίες για συντριβή της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που έφεραν όχι παρασυρόμενοι οι συνδημότες μας το 2019 , αλλά επειδή αρκετοί είναι μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ,  να αποδειχτούν απλώς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! Σε μια τοπική κοινωνία τόσο "ψεκασμένη" ο νυν δήμαρχος ίσως φαντάζει Άρης Βελουχιώτης και Ναπολέοντας Ζέρβας ταυτόχρονα,. Εδώ αρκετοί αποκαλούν τις πουτάνες κυρίες σιγά μην έχει θέμα η νυν διοίκηση να τους πείσει πως για όλα φταίει η πανδημία και ο Μητσοτάκης ή έστω το "ακροδεξιό" περιβάλλον του! 

    Εάν κάποιοι φαντάζονται μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας αυτού του ιστολογίου πως ο ιδρυτής του είναι "ταγματασφαλίτης",  ενώ είναι ο μοναδικός που αναδεικνύει πάντοτε τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό που υπάρχει διάχυτος στην πόλη, σιγά μην αντιληφθούν πως δέκα συλλογικότητες της πόλης πουλάνε "αλληλεγγύη" και εισπράττουν μεροκάματα.

  • Εάν το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ που αναδεικνύει δράσεις όσων έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και είναι δημιούργημα της Αστικής μας Δημοκρατίας, μας έκανε να γινόμαστε στόχος και από όσους δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος από τους "νταβατζήδες" της πόλης τότε όσα πονήματα και εάν γραφούν πλέον για την ανικανότητα της παρούσας διοίκησης οι πολλοί θα συνεχίζουν να την επιλέγουν,  όχι γιατί είναι ηλίθιοι αλλά γιατί είναι βολεμένοι.



  •  Όταν τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης δεν "ιδρώνουν" όταν συνεργάτης βουλευτή της ΝΔ του Νοτίου Τομέα Αθηνών  γίνεται ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του κ. Γιώργου Χατζηδάκη δίνοντας το λάθος μήνυμα στους δεξιούς ψηφοφόρους της πόλης μας ας μην έχουν αυταπάτες πως θα ασχοληθούμε ακόμα πολύ με τις προσωπικές φαντασίες του κάθε "Μεσσία" της πόλης μας. 


  • Η διοίκηση του δήμου μας δεν χρειάζεται καμία Γωγώ Τσαμπά για να ενθουσιάσει τους "ιθαγενείς" της πόλης έχει άλλη απείρως πιο αποτελεσματική  στο να κάνει το ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ και δεν φταίμε εμείς για αυτό. 

  • Όλα για το "χαρτί" γίνονται ας μην έχει κανείς ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! Και επειδή έχουμε και δουλειές σήμερα  σας αφήνουμε να κάνετε την μουσική σας επανάσταση αφού πραγματική δεν έχει! Γιατί δεν έχει; Μα γιατί οι επαναστάσεις δεν βρίσκουν εύκολα χορηγούς ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: