ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ξέχασαν" το ΕΝΑΚ στον ΠΑΟΔΗΛ ή μάλλον ξεφορτώθηκε η διοίκηση του δήμου μας τα "βαρίδια" στην ταμπέλα του "μαγαζιού" που σας πούλησε το 2019 ελπίδα μαζί με τους ενεργούς πολίτες που δεν είναι παρά ενεργοί φασίστες!

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

"Ξέχασαν" το ΕΝΑΚ στον ΠΑΟΔΗΛ ή μάλλον ξεφορτώθηκε η διοίκηση του δήμου μας τα "βαρίδια" στην ταμπέλα του "μαγαζιού" που σας πούλησε το 2019 ελπίδα μαζί με τους ενεργούς πολίτες που δεν είναι παρά ενεργοί φασίστες!

 


Τα γράψαμε και χθες για το ΕΝΑΚ με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του κος Δημήτρης Πανταζόπουλος σε κάποια κυρία που την "μπερδεύουν" οι συνδημότες μας με γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών! 

Καμία σχέση μάγκες άλλο πράγμα η Γωγώ  Τσαμπά , και άλλο κάνω "αγαθοεργίες" ΤΖΑΜΠΑ. Με έκπληξη διαβάζουμε σήμερα πως ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας  του δήμου μας και γραμματέας του ΕΝΑΚ διαμαρτύρεται επειδή ο ΠΑΟΔΗΛ κατά 99% από λάθος παρέλειψε να βάλει το ΕΝΑΚ δίπλα στο όνομα της κοινής παράταξης που δημιουργήθηκε από διασκορπισμένους σε όλες τις κομματικές αποχρώσεις καιροσκόπους που ήθελαν να σας "σώσουν" από τον "αυταρχικό" πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο! Οι ίδιοι δεν θέλησαν να σας σώσουν από τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή ούτε βέβαια έχουν θέμα με τις θετικές αναφορές στο δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που τον εγκωμιάζουν παρουσιάζοντάς τον και ως "αντιστασιακό" λες και εν έτει 2023 υπάρχει κανείς νέος ή νέα μας που δεν γνωρίζει τι πρέσβευε η φασιστική αυτή οργάνωση που προπαγάνδιζε τον κόκκινο φασισμό και ήθελε να κάνει την πατρίδα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 


Πάντως εάν η νυν διοίκηση απαλλαγεί από τους δύο Αντιδημάρχους του ΕΝΑΚ Πούλο και Γεωργάκη πράγμα που σίγουρα δεν θα συμβεί θα ήταν ελκυστική για περισσότερους κεντροδεξιούς υποψηφίους αλλά και ψηφοφόρους αφού αυτά πάνε πακέτο! 

Με 40% που πήρε η ΝΔ στην πόλη μας το να έχεις ως κεφαλίδα στην παράταξή σου τους Πασόκους παλιάς κοπής του ΕΝΑΚ που δεν ήθελαν το χρίσμα που έδωσε το κόμμα το 2006 δεν νομίζουμε πως είναι ελκυστικό να το κρατάς ως προμετωπίδα.

Οι "ενεργοί πολίτες" του ΕΝΑΚ έχουν συγκεκριμένη κομματική προέλευση και οδηγούν την νυν διοίκηση σε μια ακόμη πενταετία αφού έχουν παρασύρει και πολλούς κεντροδεξιούς ψηφοφόρους να πιστεύουν στην ΟΥΤΟΠΙΑ πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάνω από κόμματα και χρώματα. 

Την "δημοκρατία" και την "ανεκτικότητα" στη διαφορετική άποψη των τάχα προοδευτικών την γνωρίζουμε πολύ καλά σε μια πόλη που κάνει πως δεν βλέπει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της και την χρεώνει στα τάχα συστημικά ΜΜΕ που μας ζηλεύουν! 

 Τι ακριβώς να ζηλέψουν από εμάς ; Το γεγονός πως η πόλη μας έχει διασυρθεί δικαίως από τα ΜΜΕ για τους δημότες που "φιλοξενεί" ή για το γεγονός πως εθελοτυφλούμε ακόμα σε γεγονότα που κάποιοι θεωρούν πως δεν είναι σωστό να προβάλλονται. 

Το "έξυπνο" διαφημιστικό της δεκαετίας του 80 ήμαστε "μικροί" για να το θυμόμαστε πάντως εάν θεωρούν πως συνέβαλαν στη κατάντια αυτής της πόλης με την επιλογή τους το 2019 να συμπορευτούν με τον πρώην Αντιδήμαρχο της διοίκησης Βαλασόπουλου που τάχα δεν ήθελαν το κόμμα τους να του δώσει το χρίσμα ας μην πάνε πουθενά να το πουν γιατί ουδείς θα τους πιστέψει. 

Δεν τους εξαπάτησε ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης αυτή τον εξαπάτησαν υποσχόμενοι πράγματα που ουδέποτε μπορούσαν να υλοποιήσουν και η παρουσία των δύο στελεχών τους στη διοίκηση μόνο θετική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. 

Και κάτι τελευταίο δεν θα πάνε πουθενά πουλάνε "αγανάκτηση" για να εισπράξουν καλύτερες καρέκλες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: