ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεύτερη συνάντηση Νεοδημοκρατών με θέμα συζήτησης τις εκλογές της 25ης Ιουνίου - Στην μετεκλογική μάζωξη υπήρξε και μεζές ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Δεύτερη συνάντηση Νεοδημοκρατών με θέμα συζήτησης τις εκλογές της 25ης Ιουνίου - Στην μετεκλογική μάζωξη υπήρξε και μεζές ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη επιλογή σταθερότητας για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας.
Οι εκλογές στις 25 Ιουνίου απαιτούν ομοψυχία, εγρήγορση και συνεργασία. Αυτό ήταν και το μήνυμα στη φιλική μετεκλογική μάζωξη και πάλι με γενεθλιακό μεζέ.

Αθανάσιος Βαμβίνης 
Τομεάρχης Μεταφορών ΝΔ - Επικεφαλής ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Νεοδημοκράτες είχαν μια φιλική μετεκλογική μάζωξη με γενεθλιακό μεζέ αφού ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης είχε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά του. Είναι η δεύτερη μάζωξη μετά από αυτήν που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ και οι δικές μας πληροφορίες λένε πως πέρα από τα θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και τις εκλογές στις οποίες θριάμβευσε η ΝΔ είχαμε αναφορές και στα τοπικά. Φυσικά και δεν θα μεταφέρουμε όσα μας μετέφεραν και δεν έχουν καταγραφεί αφού είμαστε άλλης σχολής δημοσιογραφίας και δεν πέφτουμε θύματα να μεταφέρουμε κάτι για το οποίο δεν έχουμε αποδείξεις. 

Πάντως η παρουσία του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου στην συνάντηση αυτή και με δεδομένο το ενδιαφέρον του για την πόλη δεν υπάρχει περίπτωση να μην συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και το τι μέλλει γενέσθαι με τις δύο έως τώρα κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις που με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουν τρεις. Τι σημαίνει αυτό μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς. Το 37% της ΝΔ που πήρε στο δήμο μας και που στις κάλπες του Ιουνίου θα ξεπεράσει το 40% θα πρέπει να έχει επιτέλους θετικό αντίκτυπο και στα τοπικά δρώμενα. Δεν είναι δυνατόν η Ηλιούπολη με το 37% των δημοτών της σήμερα και το πάνω από 40% σε μερικές μέρες να μην έχει κεντροδεξιό δήμαρχο. 


Για όσους πουν πως μένει ένα 60% που δεν είναι ΝΔ να τους πούμε πως για όλους τους άλλους υποψήφιους το ποσοστό αυτό είναι πολλαπλάσιο. Επειδή το 2019 οι δύο κεντροδεξιοί υποψήφιοι Ευσταθίου - Αραμπατζής δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το 35% που  είχε τότε η ΝΔ στον δήμο μας αλλά μόλις 25% κάποιοι σκέφτηκαν να το κάνουν πιο δύσκολο και να μοιράσουν το 40% plus που θα επιβεβαιωθεί στις κάλπες της 25ης Ιουνίου σε τρεις υποψήφιους. 

Θεωρούμε πως δύσκολα θα χαθεί αυτή την φορά ο δήμος από κεντροδεξιά χέρια ακόμα και εάν πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που για ακατανόητους σε εμάς λόγους δεν προβάλει το γεγονός πως είναι ψηφοφόρος της ΝΔ θεωρώντας πως το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ στο δήμο μας θα τον σώσει! Δεν βλέπουμε καμία λογική σε πολλές παρατάξεις και θεωρούμε πως εάν συνεχίσουν έτσι θα καταφέρουν όπως ξαναβγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις βουλευτικές εκλογές να κερδίσει ακόμα μία πενταετία και ο νυν δήμαρχος που ξεκινάει με το 20% του ΣΥΡΙΖΑ έχει σίγουρα το μισό ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ψηφοδέλτιο του και πινελιές Νεοδημοκρατών που ελπίζει πως θα φέρουν εκατοντάδες κεντροδεξιές ψήφους στο "σακούλι" του. 

Για αυτό και οι δημότες που δεν θέλουν τον Χατζηδάκη δήμαρχο και είναι οι πιο πολλοί αναρωτιούνται πως ενώ για τέσσερα χρόνια όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης μιλούσαν για ανικανότητα και ανεπάρκεια βρεθήκαμε πέντε μήνες πριν τις δημοτικές να μην έχουν φτιάξει και εδώ όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή το ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που θριάμβευσε. Μάλλον θέλουν τον ίδιο δήμαρχο ή δεν ξέρουν πως να το κάνουν να φανεί εύκολο και ειλικρινά δεν θα ξαφνιαστούμε εάν υπάρχουν και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων πλην του κ. Στασινόπουλου που θα τον στηρίξουν στον δεύτερο γύρο. 

Άλλωστε για εμάς όλες και όλοι πρέπει να παίρνουν ΘΕΣΗ ιδίως αυτοί που θέλουν να σώσουν την πόλη. Κάποιοι την γράφουν και με Π κεφαλαίο αφού έτσι τους έμαθαν όσοι κατέστρεψαν την πόλη μας. Ως ιστολόγιο δεν μας ενδιαφέρουν οι πολλές ή οι λίγες υποψηφιότητες δημάρχων αναζητούμε πάντα μια διαφορετικότητα που δεν βλέπουμε αφού στα βασικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις συμφωνούν μεταξύ τους και διαφωνούν με εμάς! 

Και τα βασικά είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΥΤ Υμηττού, κυκλοφοριακό , και η ωραιοποίηση της Ιστορίας μιας πόλης που σίγουρα δεν θα έπρεπε να ζηλεύει κανείς. Ελπίζουμε οι επόμενες γενιές να μας συγχωρήσουν για την πόλη που τους παραδώσαμε και κυρίως για τις χαμένες δεκαετίες για τις οποίες κάποιοι υπερηφανεύονται στήνοντας αγάλματα σε όσους δεν το αξίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: