ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στάθης Ευσταθόπουλος: Πάνω από 35% θα πάρει η ΝΔ στις κάλπες της 21ης Μαίου

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Στάθης Ευσταθόπουλος: Πάνω από 35% θα πάρει η ΝΔ στις κάλπες της 21ης Μαίου


 Αισιόδοξος για τις εθνικές εκλογές και την ΝΙΚΗ της ΝΔ εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Στάθης Ευσταθόπουλος που δίνει την μάχη για να μην χαθεί καμία ψήφος για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. 

Τον συναντήσαμε σε όλες τις εκδηλώσεις που πήγαμε και έχει πάει σε απείρως περισσότερες από όσες εμείς Μαχητικός δουλεύει πολύ για την παράταξη και μιλάει ελάχιστα έχει καταφέρει να δραστηριοποιήσει μια τοπική που παρέλαβε σε πλήρη αδράνεια. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης η ΝΔ στις προσεχείς εκλογές θα καταγράψει ένα ποσοστό από 35% ,και πάνω και οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν θα έχουν και ιδιαίτερο άγχος γιατί τα exit poll θα την δίνουν να κυμαίνεται από 35% - 38% και έτσι από νωρίς ο πρώτος θα έχει φανεί δύο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης θα τον επιβεβαιώνουν και τα επίσημα αποτελέσματα. 

Το αισιόδοξο μήνυμα πρόβλεψη του δραστήριου προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου σας μεταφέρουμε όχι για να επαναπαυθείτε αλλά για να πάτε στις κάλπες και να το επιβεβαιώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: