ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αριστερή πόλη με τα δεξιά κόμματα να ξεπερνούν το 40% ονειρεύονται οι οπαδοί των μονοψήφιων κομμάτων ( ΚΚΕ , ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ο.κ) διψήφιο και αριστερό κόμμα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι υπέρ και Ε.Ε και ΝΑΤΟ!

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Αριστερή πόλη με τα δεξιά κόμματα να ξεπερνούν το 40% ονειρεύονται οι οπαδοί των μονοψήφιων κομμάτων ( ΚΚΕ , ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ο.κ) διψήφιο και αριστερό κόμμα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είναι υπέρ και Ε.Ε και ΝΑΤΟ!

Φωτογραφία ilioupolinews.gr 

Διαβάζοντας πως ψήφισαν οι Ηλιουπολίτες και οι Ηλιουπολίτισσες στις εθνικές εκλογές του 2019 αντιλαμβάνεται κανείς πως στις κάλπες της Κυριακής θα έχουμε δράματα για όσους διακινούν τον μύθο της τάχα Αριστερής πόλης. 

Η ΝΔ αναμένεται να αυξήσει τα ποσοστά της μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης κάτι που χρήζει ως φαβορί για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου όποιον από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους πείσει τους πολλούς να του δώσουν ποσοστό ικανό να τον οδηγήσει στον δεύτερο γύρο. 

Δεν χρειάζεται ούτε μία ΑΡΙΣΤΕΡΗ ψήφο για την είσοδο στον δεύτερο γύρο ουδείς από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους ενώ η δυναμική της ΔΕΞΙΑΣ της πόλης είναι ανάλογη με το κύμα που σαρώνει ΟΛΗ την χώρα και οδηγεί στο να βαφτεί την Κυριακή το βράδυ ο πολιτικός χάρτης της χώρας μας και πάλι γαλάζιος. 

Με πρωτοπόρα την γαλάζια γενιά ουδείς από εμάς έχει λόγους να ανησυχεί για το πως θα ψηφίσουν οι νέες και οι νέοι μας και η ώθηση που θα δώσουν όσοι ομογενείς ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και διαμένουν στο εξωτερικό θα οδηγήσει σε ΑΝΕΤΗ Νίκη. 

Για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ εάν ο αρχηγός του κόμματος κος Μητσοτάκης είχε διαγράψει 4-5 στελέχη του κόμματος που κάθε φορά που βγαίνουν στα ΜΜΕ να μιλήσουν εξαγριώνουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους τώρα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. 

Με δεδομένο πως θα οδηγηθούμε σίγουρα και σε δεύτερες κάλπες ας τους μαζέψει το να λέει πως θα αλλάξει ριζικά την κυβέρνηση εάν τυχόν και εκλεγεί αυτοδύναμος δεν είναι κάτι που πείθει. 

Η Ελλάδα δεν έχει θέση για πολιτικούς που υμνούν δικτάτορες και δεν κατανοούν καν ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας ας το κατανοήσουν καλά εκεί στην Πειραιώς επιλέγοντας μη ακραίους υποψηφίους για βουλευτές. 

Ίσως θα έπρεπε να είχαν διαγράψει και πολλά μέλη του κόμματος που αναπολούν "εθνοσωτηρίους" και κινδυνεύουν να καταλήξουν στα σκουπίδια της Ιστορίας όπως το κόμμα Κασιδιάρη. 

Αν στραβώσει την Κυριακή η υπόθεση ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ για εμάς θα ήταν επιβεβλημένο στις κάλπες του Ιουλίου να μην πάμε με τον ίδιο αρχηγό. 

Γιατί ποσοστό κάτω από 30% θα είναι προσωπική ήττα του πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του που αφήνουν τον Άδωνη Γεωργιάδη και το παίζει υπουργός Ανάπτυξης ενώ και οι πέτρες πλέον σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν πως με γραφικούς και λαϊκιστές υπουργούς η πολυπόθητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν θα σταματήσει ποτέ στη χώρα μας . 

Όσο για την μη αύξηση των εισφορών του ΕΦΚΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν μπορεί να συνεχιστεί το ΠΑΡΑΛΟΓΟ να πληρώνουν τις ίδιες εισφορές όσοι βγάζουν 20.000 ευρώ τον χρόνο και όσοι πάνω από 500.000 ευρώ γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα και κακώς για εμάς τα ΜΜΕ αντέδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο στις ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κατρούγκαλο που θα τις βρούμε μπροστά μας όποια κυβέρνηση και εάν προκύψει μετά τις κάλπες. 

Αυτά από εμάς και πηγαίνετε να ψηφίσετε όσοι πιστεύετε στην Αστική Δημοκρατία όσοι είσαστε των επαναστάσεων και των ρήξεων μην πάτε να ψηφίσετε είναι ένα πάρτι Δημοκρατίας που δεν σας αφορά! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ διέγραψε τον Κατρούγκαλο επειδή προφανώς και θεωρεί πως ο σανός πουλάει και μπορεί κάποιος που δίνει μικρές εισφορές να πάρει αξιοπρεπή σύνταξη. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί με μικρές εισφορές όταν θα έρθει η ώρα της σύνταξης δεν θα φτάνει ούτε για τσιγάρα για όσους ακόμα καπνίζουν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: