ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 25/5/2023 προεκλογική περίοδος)

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 25/5/2023 προεκλογική περίοδος)



  • Υπόψιν δημοτικών παρατάξεων αντιπολίτευσης: Προσέχετε με ποιους φωτογραφίζεστε ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να χασκογελάτε με ειδικούς συνεργάτες του νυν δημάρχου και να ισχυρίζεστε πως θέλετε να "ανατρέψετε" την παρούσα διοίκηση. Το παραμύθι σας πάνω από κόμματα και χρώματα κινδυνεύει να τελειώσει όταν τα κόμματα δώσουν χρίσματα. Και κάποια θα δώσουν αφού δεν έχουν να χάσουν και πολλά πράγματα τώρα που οι βουλευτικές  εκλογές τελειώνουν! 


  • Η ΑΠΟΧΗ θα είναι μεγάλη στις δεύτερες κάλπες του Ιουνίου το γράφουμε από τώρα για να μην ψάχνουν οι "ψεκασμένοι" ΝΟΘΕΙΑ. Ο κόσμος βαρέθηκε να ψηφίζει ΔΕΞΙΑ και να του "βγαίνει" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή το αντίστροφο. 

  • Στο κόμμα Νατσιού δίνουν μάχη για να κρατήσουν τους "ψεκασμένους" τους εκτός ΜΜΕ έτσι και βγουν και αναλύσουν τις απόψεις τους θα μείνουν εκτός Βουλής. Αρχίσετε να τους προβάλετε εσείς τα μεγάλα ΜΜΕ καλό θα κάνετε στην κοινωνία άλλωστε και η Χρυσή Αυγή αποδομήθηκε όταν στελέχη της έβγαινα στα μεγάλα ΜΜΕ και έλεγαν πως η Ιστορία δεν έχει κρίνει τον Χίτλερ ακόμα! 

  • Ο αείμνηστος Κονδύλης μας έφερε τη διοίκηση Αναγνώστου , ο κος Πανταζόπουλος και η παρέα του την διοίκηση Χατζηδάκη και η διαχρονική ασυνεννοησία των κεντροδεξιών της πόλης μας οδήγησε να έχουμε εκλέξει μονάχα έναν κεντροδεξιό δήμαρχο από το 1974 έως σήμερα. Στις 8 Οκτωβρίου αυτό ανατρέπετε στο δεύτερο γύρο θα υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος ακόμα και εάν πάρει το μισό από το ποσοστό της ΝΔ στον δήμο μας! 

  • Μην στεναχωριέστε όλα θα τα παίξουμε εδώ δεν έχουμε εξάρτηση από κανέναν άλλωστε είπαμε δύο σουβλάκια και μία coca-cola ήταν η διαπλοκή που μας "χρέωσαν" και μάλιστα διαδικτυακά μην απαντώντας για όσα με στοιχεία τους καταμαρτυρούμε. Και επειδή εμείς έως τον Οκτώβριο θα συνεχίσουμε να είμαστε με καθημερινές αναρτήσεις κλάψτε τους από τώρα ΟΛΟΥΣ! 


  • Ο δήμος Πατρέων ΦΩΝΑΖΕΙ Πελετίδης ΤΕΛΟΣ παρόλο που έχει διορίσει εκατοντάδες Κνίτες στον δήμο "του". Ας έρθουν στην Πάτρα να δουν την πόλη γεμάτη σκουπίδια και καμία επένδυση να μην προχωράει εξαιτίας των κινητοποιήσεων της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ και εάν δεν έρθουν θα τους ανεβάζουμε από εδώ να βλέπουν τα χάλια στα οποία έχει οδηγήσει τον δήμο. Αργά ξύπνησαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ εδώ μαζί με το διεφθαρμένο κομμάτι της Καραμανλικής κεντροδεξιάς που είναι υπεύθυνο για το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που έστησαν με μοναδικό τους σκοπό να βολέψουν τους ψηφοφόρους της στην ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Πάτρας που καταρρέει. Για τα καρναβάλια όλη η πόλη τουριστική περίοδο και είναι τα πάντα άδεια. Περνάνε παίρνουν το καράβι και πάνε στην Κεφαλονιά χιλιάδες τουρίστες αφήνοντας εδώ μόνο τα σκουπίδια τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: