ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ακούμε σαχλαμάρες για τη νέα γενιά της πόλης - Είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και δεν κινδυνεύουμε να αναβιώσουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ τους εφιάλτες που καταδίκασαν την πόλη μας !

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Μην ακούμε σαχλαμάρες για τη νέα γενιά της πόλης - Είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και δεν κινδυνεύουμε να αναβιώσουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ τους εφιάλτες που καταδίκασαν την πόλη μας !

 


Όχι κύριοι δεν κινδυνεύουμε να δούμε και πάλι πάνω στις εξέδρες των επισήμων τέτοια "φαντάσματα" όσο και εάν κάποιοι τα νοσταλγούν. Η νέα γενιά περισσότερο μορφωμένη από τις προηγούμενες και χωρίς αυταπάτες για την ζωή σε τέτοιο συντριπτικό βαθμό μαζικής "παράνοιας όπως συνέβη για τουλάχιστον δύο δεκαετίες σε αυτή την πόλη εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. 

Οι θλιβερές φιγούρες που προπαγάνδιζαν τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό θα ξεχαστούν από γενιές που δεν είναι διατεθειμένες να υπηρετήσουν κανέναν φασίστα. 

Πήγαιναν και ψήφιζαν ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ κατάντησαν την πόλη μας παρία των Νοτίων Προαστίων και έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο στις νέες γενιές που δεν μεγαλώνουν με τα "νανουρίσματα" στρατευμένων καλλιτεχνών της υποκουλτούρας αλλά από όσους παρουσιάζουν χωρίς φτιασιδώματα μια πραγματικότητα που μας ξεπερνούν όλες και όλους μας. 

 Η παταγώδης αποτυχία της Κυριακάτικης εκδήλωσης του ΚΚΕ στην πόλη μας καταδεικνύει ακόμα και σε όσους μένουν αμετανόητοι πως φέρετρα με σφυροδρέπανα και "ιερείς" να ανέχονται τον απόλυτο φασισμό μέσα σε ναούς δεν θα δούμε στο μέλλον. 

Τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ των δύο άκρων αποδομούνται σε όλο τον δυτικό κόσμο και οι υγιείς δυνάμεις των κοινωνιών αυτών έχουν ισχυρές πλειοψηφίες που δεν υποχωρούν ακόμα και στις αλλεπάλληλες  κρίσεις τότε που ο λαϊκισμός θεριεύει. 


Η πόλη μας είναι καλύτερη περισσότερο δημοκρατική κάτι που θα φανεί και στις προσεχείς κάλπες μπορεί ένα 40% να πιστεύει ακόμα στον φασισμό αλλά μιλάμε για μια πόλη που για δύο δεκαετίες στήριζε με μανία σε ποσοστό άνω του 70%  κόκκινους και μαύρους φασίστες. 

Μην προσδοκούν οι νοσταλγοί πως η πόλη μας θα γυρίσει πίσω μην έχουν αυταπάτες πως θα ξανακουστούν στα στενά της φασιστικά εμβατήρια κόκκινης ή μαύρης προέλευσης. 

Ο "πατριωτισμός" και η αγάπη για την πόλη των εκλεγμένων της κερκίδας είναι μια μακρινή εικόνα από ένα παρελθόν που δεν θα ξαναζήσουμε όσο και εάν επιχειρείται συστηματικά και από πολλές πλευρές η παραχάραξη της Ιστορίας της πόλης μας. 

Σβάστικες , σφυροδρέπανα και λοιπά ας κρατηθούν στα μπαούλα όσων ονειρεύονται σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας "εθνοσωτηρίους" και "επαναστάσεις". 

Ο δυτικός κόσμος έχει ήδη αποφασίσει για την τύχη φασιστικών μορφωμάτων και έχει όλους τους μηχανισμούς για να επιβάλλει την βούληση των πολλών να μην ξαναγυρίσουμε πίσω. 

Όχι η νεολαία μας δεν είναι αδιάφορη για την πατρίδα μας απλώς δεν είναι μαλάκες να έχουν αυταπάτες για το ποιοι είμαστε ως Έθνος και που μπορούμε να φτάσουμε. 

Με τις δικές μας πλάτες γιατί διαχρονικά η σωτηρία της πατρίδας μας ήρθε με την βοήθεια των συμμάχων μας κάτι που δεν μπορεί να παραγραφεί από μια Ιστορία που δεν συγχωρεί όσους δεν την γνωρίζουν και μπορεί να επαναληφθεί εάν την αγνοήσουμε. 

Η νεολαία μας μπορεί να μην έχει αντιμετωπίσει την ΒΙΑ πολέμων ή απολυταρχικών καθεστώτων αλλά σίγουρα αντιμετωπίζει με περισσότερη επιτυχία από τις προηγούμενες γενιές τις προκλήσεις και βιώνει συχνά την ΒΙΑ του να μην έχει μία στην τσέπη και να μην είσαι ανόητος να πιστεύεις πως ο λαός θα σώσει τον λαό! 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σέβεται η νέα γενιά της πόλης μας αυτούς ή εμάς για την πόλη που τους παραδίδουμε γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν ανήκουμε στον δυτικό κόσμο και δεν ασπαζόμαστε τις Αρχές και τις Αξίες του με ΕΥΘΥΝΗ όλων αυτών που κάποιοι θέλησαν και να τιμήσουν! 

Τους τιμούν επειδή κατέστρεψαν την πόλη με ΜΥΘΟΥΣ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και ζητάνε εκβιαστικά ακόμα και από εμάς να σεβαστούμε το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα που κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν ως κάτι. 

Αφήστε τις νουθεσίες λοιπόν στη νέα γενιά αφού γνωρίζει καλύτερα από όλες τις προηγούμενες πως η συμμετοχή της σε ανέξοδες καταστάσεις δεν θα την οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. 

Γιατί είναι ανόητο να πιστεύεις πως ένας ανήθικος και εν πολλοίς βολεμένος λαός μπορεί να σώσει τον εαυτό του και να μην υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες των πράξεων του. 

Αυτά προεκλογικά θα σας έχουμε και πολλά άλλα που ίσως κάποιους τους απογοητεύσουν όμως εμείς έχουμε χρέος να σας τα παρουσιάσουμε! 

Σεβασμό σε όσους πουλούσαν για δεκαετίες φύκια για μεταξωτές κορδέλες φυσικά και εμείς δεν έχουμε. 

Ας τους σεβαστούν όσοι φούσκωσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και έχτισαν βίλες καταδικάζοντας την νέα γενιά στο να αναζητεί στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο ένα καλύτερο μέλλον. 

Το μέλλον που τους έδειχναν Κιντήδες και λοιποί φασίστες ήταν οι "σοσιαλιστικοί παράδεισοι" όπου δεν είχες δικαίωμα ούτε την γνώμη σου να εκφράσεις. Να πεις δηλαδή πως ο Χότζα και ο Τσαουσέσκου ήταν ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. 

Το ίδιο ισχύει και για τα "πρωτοπαλίκαρα" της άλλης πλευράς που έμαθαν τον "πατριωτισμό" σακατεύοντας πραγματικούς Εθνικιστές και ήρωες όπως ο Σπύρος Μουστακλής και υπηρετώντας τον "πατριωτισμό" ξεφτιλισμένων καραβανάδων! 

Ούτε Βήμα Πίσω λοιπόν μόνο μπροστά σε κοινωνίες όπου τα σφυροδρέπανα δεν θα κυκλοφορούν ούτε στους δρόμους επειδή ο Φασισμός ΚΌΚΚΙΝΟΥ ή ΜΑΥΡΟΥ  δεν είναι επιλογή αλλά καταδίκη για κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: