ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στις 25 Ιουνίου θα επιβεβαιωθεί στις κάλπες η στροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τα ΔΕΞΙΑ!

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Στις 25 Ιουνίου θα επιβεβαιωθεί στις κάλπες η στροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τα ΔΕΞΙΑ!

 


Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ φοβάται ο κόσμος με τους κατσαπλιάδες της που θέλησαν να τοποθετήσουν την χώρα μας στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και όχι την ΔΕΞΙΑ. 

Έτσι έδωσαν ένα 40% στον Κυριάκο Μητσοτάκη που μας "μάντρωσε" , μας έκανε τα "μπόλια" , που παρακολουθούσε τους πάντες μέσω της ΕΥΠ, που θα κάνει τις Πρέσπες του Αιγαίου, που γέμισε το κόμμα με Πασόκους, που "φταίει" για την τραγωδία στα Τέμπη, που η σύζυγός του ΄έχει offshore , που έστειλε όπλα στους Ουκρανούς που αγαπάει πιο πολύ τους Αμερικανούς και "φτύνει" τους Ρώσους, που έκλεισε τις εκκλησίες για να μην κολλήσει ο κόσμος covid-19 και έστειλε στον εισαγγελέα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και διεφθαρμένους ακόμα και εάν αυτοί ήταν δημοφιλείς ιερείς! 

Ο Κούλης που για τους "ψεκασμένους" της άκρας δεξιάς και της άκρας Αριστεράς γαμιόνταν τελικά ήταν και είναι συμπαθής στο λαό και τους γάμησε στις κάλπες ανανεώνοντας για τέσσερα ακόμα χρόνια την θητεία του ως πρωθυπουργός της χώρας. 

Αυτός κατάφερε να στείλει σπίτι του τον Βούδα της Ραφήνας και "ξεγύμνωσε" τον ψευτοπατριωτισμό του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που δεν υπήρξε παρά ΄ένας ακόμη θλιβερός πράκτορας των ρωσικών συμφερόντων στη χώρα όπως ο Κουτσούμπας , ο Βαρουφάκης , η Κωνσταντοπούλου, ο Κασιδιάρης , ο Βελόπουλος, και ένα πολιτικό σύστημα που ροκανίζεται σιγά-σιγά αφού δεν κατανοεί πως οι εποχές άλλαξαν. 

Δεν θα βγει μόνο σε αυτές τις εκλογές πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και στις επόμενες αφού θα έχει "εξοντώσει" αυτή την τετραετία όλους τους εσωκομματικούς του αντιπάλους και θα έχει λύσει οριστικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα για δεκαετίες. 

Θα έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα αφού η Μητσοτάκης ΑΕ ήρθε για να λύσει προβλήματα της χώρας και όχι για να σκίσει τα μνημόνια και δεν εξαπάτησε λέγοντας πως υπάρχει άλλος δρόμος πέρα των μνημονίων ή άλλη γεωστρατηγική θέση της χώρας πέρα από την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε όπως παλιότερα διαλύθηκε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ επειδή υποσχέθηκαν και οι δύο ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ για τον σοσιαλισμό και ατυχώς στην πατρίδα μας μπορεί να γουστάρουμε "Κασιδιάρηες" και "Βελουχιώτηδες" αλλά όταν έρθει η ώρα που αυτοί θα δολοφονηθούν από το σύστημα αναζητούμε άλλους και τους αποσύρουμε τα κάδρα τους από τους τοίχους των σπιτιών μας γεμάτη από ντροπή για την ΗΤΤΑ τους. 

Δεν θα πανηγυρίζαμε ποτέ για κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλο τον δυτικό κόσμο . Και αυτό είναι η στροφή του προς τη λογική που θέλει τα προβλήματα να λύνονται, οι ιδεοληψίες να καταρρέουν σαν τα τείχη του Βερολίνου και τα δόγματα να υποχωρούν επειδή ο κόσμος βαρέθηκε να περιμένει "Μεσσίες" που βρίζει ο ένας τον άλλο κατηγορώντας τον για λαϊκισμό. 

Έτσι άνθρωποι που ήρθαν χθες στη ΝΔ φαίνονται πιο ελκυστικοί από παλιά στελέχη της που υμνούσαν "Εθνοσωτηρίους" και ακόμα και οι "τσεκουράτοι" όχι μόνο καταδίκασαν όλο το παρελθόν τους αλλά υμνούν με κάθε ευκαιρία έναν δυτικό κόσμο που έως και "χθες" έβλεπαν με καχυποψία. 

Ακόμα και η Ηλιούπολη με την κακή προϊστορία των 12 χρόνων Κιντή έδωσε ένα 37% στον πρωθυπουργό που θεωρεί πως λύνει τα προβλήματά της και όχι σε όσους αναδεικνύουν ως θέματα σοβαρά για την πόλη μας το γκρέμισμα του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό, 

Έτσι στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου Ευσταθίου ή Ευαγγέλου ετοιμάζουν κουστούμι δημάρχου στέλνοντας σπίτι του αυτόν που πόνταρε στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας και ποντάρουν πως θα έχουν και πάλι λόγο με δημοτικούς συμβούλους που εάν και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα υπηρετήσουν θέλοντας ή μη μια ΔΕΞΙΑ ατζέντα. 

Η μη συμμετοχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο κάλεσμα για "προοδευτική" συμμαχία το οδηγεί να συγκρουστεί με τον λαϊκισμό που το ίδιο ανέδειξε στην πορεία του στον χρόνο. 

Ο Αντιαμερικανισμός του Κινήματος θα το οδηγήσει σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ στις δεύτερες κάλπες αφού δεν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ σε αυτή την χώρα που να μην γνωρίζει πόσο ζημιά έκαναν στη χώρα μας κορυφαία στελέχη του Κινήματος με πρώτον τον ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ανδρέα Παπανδρέου. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν επέστρεψε αλλά έπεσε στην παγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και με την στάση του προεκλογικά τον οδηγεί σε ποσοστά που θα ξεπεράσουν κατά πολύ το 45% στις δεύτερες κάλπες σε αυτές που και πάλι υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Κάποιοι βλέπουν τη ΝΙΚΗ να μπαίνει στη Βουλή και κάποιοι άλλοι τον Βαρουφάκη και την Κωνσταντοπούλου εάν συμβεί και αυτό η επόμενη τετραετία Μητσοτάκη πρέπει να θεωρείτε δεδομένη αφού οι πολίτες θα έχουν "ανακαλύψει" ποιοι θα τους βγάλουν από τα μνημόνια και θα σώσουν την Ορθοδοξία μας για να πληρώνουμε για αιώνες ακόμα μια Ελλαδική Εκκλησία που διαχρονικά έχει σταθεί εμπόδιο σε όλες τις σοβαρές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: