ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν όλες και όλοι (μαζί και εμείς ομιλούσαν για σκάνδαλο κακοδιαχείρισης) ο κος Τάσος Ευσταθίου υποστήριζε πως τα στοιχεία που είχαν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο δεν έδειχναν ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Όταν όλες και όλοι (μαζί και εμείς ομιλούσαν για σκάνδαλο κακοδιαχείρισης) ο κος Τάσος Ευσταθίου υποστήριζε πως τα στοιχεία που είχαν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο δεν έδειχναν ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου είχε στηρίξει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου τονίζοντας πως τα στοιχεία που είχαν προσκομιθεί στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης δεν συνιστούσαν σκάνδαλο και σε καμία περίπτωση δεν αποδείκνυαν πως κάποιος είχε βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Παρακολουθείστε το βίντεο και αναρωτηθείτε ποιοι δεν θέλουν να προβάλετε αυτή η δικαίωση της διοίκησης Αναγνώστου όσον αφορά την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ για να κατανοήσετε καλύτερα ποιοι ενώ επί 13 χρόνια μας μιλούσαν για εισαγγελείς και ΚΑΘΑΡΣΗ ξαφνικά σιώπησαν τώρα που αποδείχτηκε η σκευωρία εις βάρος μιας διοίκησης με μόλις μια θητεία!

Διαβάστε επίσης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια: