ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πόσα ψέματα μας έλεγαν για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου - Ο ορκωτός λογιστής θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα!

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Πόσα ψέματα μας έλεγαν για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου - Ο ορκωτός λογιστής θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα!

Ο ορκωτός λογιστής παρουσίαζε τότε το απόλυτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και πριν μερικές μέρες ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ  που παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο δεν βρίσκει απολύτως τίποτα,  από τα "ψέματα" που με τρεμάμενη φωνή  ξεφουρνίζει ο  σίγουρα "στημένος" από την διοίκηση Βασίλη  Βαλασόπουλου ορκωτός λογιστής κ. Ιωάννης Ζαβίτσας  στο παραπάνω βίντεο.  Οι ταμειακές  μηχανές τελικά ήταν 7 ή 8;  Βρέθηκε τελικά η χαμένη ταμειακή μηχανή ή είναι άφαντη όπως το βιβλίο των καλεσμένων του μετέπειτα δημάρχου; Σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας του ο ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ παρουσιάζονταν να έχει "ανοίγματα" - ζημιά  που άγγιζαν  τα  800.000 ευρώ. Στη "λεπτομερή" ανάλυση συγκεντρώνονται και άλλα "αδιευκρίνιστα" ποσά που δημιουργούν μία ζημιά που ξεπερνούσε σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το 1.000.000 ευρώ. Δεν τηρούσε σύννομες διαδικασίες σύμφωνα με όσα έλεγε ο κος Ζαβίτσας , αφού πλήρωνε τους προμηθευτές πριν κάνουν το έργο! 

Βρέθηκαν μεταχρονολογημένες επιταγές , ύποπτες διαδικασίες με την ΚΕΔΗΛ και συναλλαγές ΕΥΩΝΥΜΟΥ ΑΕ με ΚΕΔΗΛ χωρίς τα νόμιμα παραστατικά. 

Υπήρχαν δάνεια χωρίς έγκριση δημοτικού συμβουλίου και γενικότερα δίνονταν σύμφωνα με τα "στοιχεία" που διάβαζε από τα χαρτιά του ο κ. Ζαβίτσας που καταδείκνυαν ένα καραμπινάτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. 

Η εικόνα που παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο που σας βάζουμε να παρακολουθήσετε δεν άφηνε αμφιβολίες πως ΚΑΚΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ υπήρξε ή ο κος Ζαβίτσας μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο της φαντασίες του και όχι υπαρκτά γεγονότα! 

Γιατί όμως ο κος Ζαβίτσας να έχει φαντασίες; Πως εξηγεί ο ίδιος άραγε την εξέλιξη της όλης υπόθεσης που αθώωσε τους πάντες και άφησε έκθετο τον ίδιο αλλά και την διοίκηση Βαλασόπουλου που με ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψέματα ανέλαβε θέσεις ευθύνης για να πάρει μαζί της φεύγοντας ακόμα και το βιβλίο επισκεπτών του δημάρχου! 




Μα με ποιον συναντιόταν ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος  με τον "Τόνυ Μοντάνα"; 




Συνολικά έξοδα επιχείρησης πάνω από 3.521.000 ευρώ! Και όλα αυτά σε μερικούς μήνες! Αυτά τα στοιχεία παρουσίασε ο κος Ζαβίτσας με τα δίμηνα εργασίας να δίνουν και να παίρνουν! Εάν αυτή είναι η κανονικότητα στο δήμο μας γιατί άραγε να ασχολούμαστε με ποσά της τάξεως των 5.000.000 ευρώ ή 10.000.000 αφού αυτά σε λίγο θα θεωρούνται λογιστικά λάθη! 




Και εν τέλει επειδή απευθυνόμαστε σε σκεπτόμενους αναγνώστες όταν η διοίκηση Βαλασόπουλου ξόδεψε κοντά στα 100.000.000 ευρώ στα 9 χρόνια που μας διοίκησε μόνο για τον τομέα της καθαριότητας αφήνοντας την πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη θα καθόμαστε να "ασχολούμαστε" με τα "ψιλά" του 1.000.000 ευρώ της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ; 



Ο κος Μιχάλης  Κουρής αναρωτιέται και ρωτάει τότε εάν ζημιώθηκε ο δημότης της πόλης. Ρωτάει εάν κάποιος έβαλε το χέρι στο μέλι και όλα όσα ΤΕΛΙΚΑ με το πόρισμα απαντήθηκαν και κυρίως με την ΕΝΟΧΗ σιωπή όσων το 2010 ήρθαν ως εξυγιαντές και το 2019 τους έδιωξαν οι δικοί τους άνθρωποι με ανάλογα ερωτήματα με αυτά που κατά καιρούς μας ρωτάνε και εμάς οι δημότες. Τι τους απαντάμε το έχουμε γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα ΔΗΜΟΣΙΑ δεν θεωρούμε πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ λειτουργεί με διαφάνεια είναι έτσι στημένη για να μας αδειάζει τις τσέπες και να μας κουνάει και το δάχτυλο για κακές υπηρεσίες που μας παρέχει και τις οποίες χρυσοπληρώνουμε! 


Όλα λάθος τα έβρισκε ο κος Ζαβίτσας μετά από 13 χρόνια ουδείς συμμερίζεται τα στοιχεία που παρουσίασε όπως ισχυρίζεται από τα βιβλία του δήμου και από "πληροφόρηση" που μάλλον του παρείχαν φαντασιόπληκτοι οι ανίκανοι υπάλληλοι του δήμου μας και αυτοδιοικητικοί που οι δημότες μας έστειλαν κάποιους σπίτια τους το 2019  και κάποιους ετοιμάζονται να στείλουν στις κάλπες του 2023! 


Ο κ.  Χρήστος Κοκοτίνης από τότε έλεγε πως δεν υπήρχε σκάνδαλο και τα είχε βάλει με τον τότε δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλο μιλώντας για λάθη και όχι για σκάνδαλο ή υπεξαίρεση χρημάτων.  Ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος μιλούσε για καραμπινάτη παρανομία και ο κος Κοκοτίνης προσπαθούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο απέναντι σε έναν Βαλασόπουλο που δεν άκουγε τίποτα. 



Η "νύχτα" διαχειρίζονταν τα λουλούδια στο νεκροταφείο ισχυρίστηκε ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: