ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Σταθερά - Τολμηρά - Μπροστά ο Ανδρέας Τσουκαλάς και ο Τάσος Ευσταθίου μεταφέρουν το μήνυμα της μάχης της 25ης Ιουνίου

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Σταθερά - Τολμηρά - Μπροστά ο Ανδρέας Τσουκαλάς και ο Τάσος Ευσταθίου μεταφέρουν το μήνυμα της μάχης της 25ης Ιουνίου

 


Στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ με ομιλητή τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ βρέθηκαν χθες το απόγευμα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Ανδρέας Τσουκαλάς. 

Το σύνθημα Σταθερά - Τολμηρά - Μπροστά έχει κάτι από τον τίτλο της δικής τους παράταξης και μένει να φανεί εάν τον Οκτώβριο θα πάμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι κεντροδεξιοί της Ηλιούπολης ΜΠΡΟΣΤΑ ή θα μείνουμε καθηλωμένοι σε μια πόλη που δεν ικανοποιεί κανέναν κεντροδεξιό και όχι μόνο αφού όλα έχουν αφεθεί στον  "αυτόματο πιλότο". 

Μετά τις εκλογές θα δούμε εάν και εάν τελικά η ΝΔ αποφασίσει να "μαζέψει" τα πράγματα στην πόλη μας με τις δύο έως τώρα κεντροδεξιές υποψηφιότητες και εάν θα πετύχει να τους ενώσει σε μια ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου. 

Για στηρίξεις και χρίσματα δεν το βλέπουμε άλλωστε και το 2019 υπήρχε μια τέτοια φημολογία και τελικά χρίσμα δεν έδωσαν σε κανέναν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: