ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπέρδεψε τους Ναζί του Κασιδιάρη με την Νατοϊκή και οπαδό των κρατών - εθνών Μαρίν Λεπέν- Η ίδια δεν θα συνεργάζονταν ΠΟΤΕ με την Χρυσή Αυγή όπως είχε δηλώσει από το 2014!

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Μπέρδεψε τους Ναζί του Κασιδιάρη με την Νατοϊκή και οπαδό των κρατών - εθνών Μαρίν Λεπέν- Η ίδια δεν θα συνεργάζονταν ΠΟΤΕ με την Χρυσή Αυγή όπως είχε δηλώσει από το 2014!



Με το παράδειγμα της Γαλλίας, όπου η Μαρίν Λεπέν αγγίζει ποσοστά 40% αντλώντας από τα λαϊκά στρώματα και το κομμουνιστικό κόμμα, απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην κριτική που δέχεται αναφορικά με το προσκλητήριο που απηύθυνε στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
«Υπάρχουν φασίστες, υπάρχουν και λαϊκοί άνθρωποι» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» εκτίμησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως η πλειοψηφία αυτών “παρασύρθηκαν” από τη συγκεκριμένη πολιτική επιλογή. «Αλίμονο αν είχαμε 600.000 φασίστες στη χώρα μας, αλίμονο!» παρατήρησε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως «στα θέματα ιδεολογίας μεγάλη ευθύνη έχει και η μετατόπιση της Κεντροδεξιάς στην ακροδεξιάς».

Αυτά είπε ο ηττημένος των  αυριανών εκλογών και πρώην πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας αγνοώντας προφανώς πως η Μαρίν Λεπέν δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ΝΑΖΙΣΜΟ και τον ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΣΜΟ της Χρυσής Αυγής. 

Δεν είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες είναι όπως σας έχουμε γράψει άπειρες φορές. Ο εθνικισμός άλλωστε δεν μπορεί να ανθίσει οπουδήποτε αλλού εκτός από τις Αστικές Δημοκρατίας και σε συνθήκες καπιταλισμού ΔΕΝ υπάρχει σε όλο τον δυτικό κόσμο εθνικιστής που να μην καταδικάζει Πούτιν, Άσαντ ή να καλοβλέπει Κίνα , Βόρεια Κορέα και Ιράν. 

Η επίσκεψη της πρωθυπουργού της Ιταλίας κα Μελόνι στην Ουκρανία και η στήριξή της όχι με λόγια αλλά με όπλα στον αδελφό ουκρανικό λαό καταδεικνύει την ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας στην οποία βρίσκονται ναζιστικά σκουπίδια όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι σύντροφοί του. 

Άδικα λοιπόν πανηγύριζαν για την ΝΙΚΗ της Μελόνι στην Ιταλία όσοι στην χώρα μας ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και στέκονται στο πλευρό του δικτάτορα Πούτιν. 

Με τον Ζελένκσι στην Ουκρανία με τον Μητσοτάκη στην Ελλάδα αυτή είναι η ΣΩΣΤΗ επιλογή κάθε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ και ΑΠΟΧΗ για τους Αναρχικούς που έχουν αντιληφθεί παγκοσμίως πως μόνο μέσα σε αστικές δημοκρατίες δυτικού τύπου μπορούν να επιβιώσουν έως ότου η ΟΥΤΟΠΙΑ τους δημιουργήσει ένα κόσμο αγγέλων όπου θα μπορούμε μόνοι μας να "αυτοδιαχειριζόμαστε" χωρίς ΣΥΝΟΡΑ , στρατούς και τσέους! 

Η Ελλάδα θα είναι γαλάζια από άκρη σε άκρη δεν μπορεί να χάσουμε από έναν αρχηγό κόμματος που μπερδεύει τις φανατικές οπαδούς του ΝΑΤΟ Λεπέν και Μελόνι με τους μπολσεβίκους με μαύρα ρούχα οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη. 

Με την ΝΙΚΗ λοιπόν και αφήστε τους Τζήμερους , Νατσιούς και τους ΕΑΝίτες να ονειρεύονται ΘΕΣΕΙΣ ευθύνης. 

Η Ελλάδα είναι η καλύτερη σύμμαχος των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και αυτό δεν μπορεί να το ανατρέψουν μια χούφτα "ψεκασμένοι" . Ας ψηφίσουν ΟΛΟΙ αυτοί Τσίπρα άλλωστε η πατρίδα μας πάντα οδηγήθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας από πορεύτηκαν με την ΛΟΓΙΚΗ και όχι από αρνητές των εμβολίων , συνωμοσιολόγους και κάθε λογής "ψεκασμένους". 

Η Ελλάδα της ΛΟΓΙΚΗΣ πάει αύριο στις κάλπες ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ μη δίνοντας "σταυρό" σε "ψεκασμένους" και της δικής μας παράταξης και ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ να πάνε στα σπίτια του ανίκανοι υπουργοί που δεν μπορούν να κάνουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα. 

Ευχόμαστε η επόμενη κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση να είναι απαλλαγμένοι από όσους έως χθες υμνούσαν χουντικούς και σταλινικά καθεστώτα και σήμερα εμφανίζονται ως υπερασπιστές της Αστικής μας Δημοκρατίας και υπερπατριώτες! 

Λυπούμαστε που δεν έχουμε άλλη ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ επιλογή στα ΔΕΞΙΑ και ευχόμαστε να μείνουν εκτός Βουλής Γεωργιάδηδες , Πλεύρηδες και Κυρανάκηδες δεν μπορούν να εφαρμόσουν καμία μεταρρύθμιση από αυτές που χρειάζεται η πατρίδα μας και είναι ΑΥΤΟΙ που θα μας στερήσουν τελικά την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: