ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο "Πολακισμός" θα ηττηθεί όπως ηττήθηκαν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη - Ψεύδεται πως δεν είχε βουλκανιζατέρ στην πόλη μας ο κος Πανοτόπουλος

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Ο "Πολακισμός" θα ηττηθεί όπως ηττήθηκαν και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη - Ψεύδεται πως δεν είχε βουλκανιζατέρ στην πόλη μας ο κος Πανοτόπουλος


 Σε 9 μέρες από σήμερα θα ηττηθεί στις κάλπες ο "Πολακισμός" η τάση δηλαδή να "φουσκώνουμε" την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των άλλων αλλά να μην βλέπουμε την δική μας. 

Θα ηττηθούν όσοι έχουν εύκολες λύσεις για όλα και συγκρίνουν τους εαυτούς τους με όσους σπούδασαν στα καλύτερα πανεπιστήμια του Εξωτερικού ενώ οι ίδιοι φοίτησαν σε πανεπιστήμια άνδρα παραβατικότητας και με καθηγητές που ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ποτέ για τις γνώσεις τους. 

Αυτά βέβαια αφορούν τις εθνικές κάλπες στις τοπικές θα συντριβούν όσοι μπερδεύουν την ΗΘΙΚΗ με τις προσωπικές φιλίες και θεωρούν μια πόλη πλήρως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ αφού κάποιοι έμειναν από "λάστιχο" πριν ακόμα ξεκινήσει και επίσημα η κούρσα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 

Είναι εκείνοι που αγνοούν τις ρευματοκλοπές , δεν βλέπουν τις ψησταριές πάνω στα πεζοδρόμια , μπερδεύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με τους εκβιασμούς και υποστηρίζουν πως εάν είσαι κομματικός μπορείς να ηγηθείς οιασδήποτε κρατικής δομής αφού δεν χρειάζεται άλλες γνώσεις. Άλλωστε ΔΗΜΟΣΙΟ είναι και μαζεύει όσους έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσαν να εργαστούν ούτε μια μέρα στον ιδιωτικό τομέα. 

Το νέο πλέον στην πόλη μας παρουσιάζεται πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ από το παλιό και ανησυχούμε μήπως στο μέλλον στηθούν αδριάντες όχι μόνο σε κομμουνιστές δημάρχους που οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια αλλά ακόμα και σε σκληρούς ποινικούς εφόσον αυτοί συλληφθούν και πεθάνουν μέσα στις φυλακές. 

Θεωρούμε επιβεβλημένο οι δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση για την περίπτωση του συνδημότη μας κ. Μπάμπη Πανοτόπουλου που κατέχει πτυχίο από το ΤΕΙ Πειραιά το οποίο βαπτίζει ΑΝΩΤΑΤΟ τεχνολογικό ίδρυμα! και σε κάθε περίπτωση αφού ο ίδιος ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ πως δεν είχε ΠΟΤΕ του βουλκανιζατέρ στην πόλη μας να βγουν οι κάτοικοι αυτής της πόλης από το καβούκι τους και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. 

Η "δολοφονία χαρακτήρων" από τα τάχα συστημικά ΜΜΕ και άλλα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ μιας πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που την οδηγεί σε ΗΤΤΑ στις προσεχείς κάλπες επειδή ο αρχηγός τους δεν έστειλε σπίτι του τον κ. Πολάκη έστω και εάν έκανε κωλοτούμπα και υποχώρησε στο θέμα υποψηφιότητας κολλητού του στα Χανιά και στελέχη του στην πόλη μας  όπως ο κ. Θοδωρής  Παπαδάτος που ΠΕΤΥΧΕ και διέλυσε την δημοτική παράταξη "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" είναι μια εικόνα που εκμεταλλεύονται ενεργοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ για να κατηγορήσουν για fake news όχι μόνο τον αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και το ίδιο το κόμμα της ΝΔ που θα ψηφίσουν σε μερικές μέρες,  αφού οι "Κασιδιάρηδες" δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις εκλογές και ελπίζουμε και στις επόμενες! 

Γιατί από ποια ΜΜΕ "δολοφονήθηκε" ο συνδημότης μας κος Πανοτόπουλος και σε τι ακριβώς έγραψαν ΨΕΜΑΤΑ; 

Η τοποθέτηση του συνδημότη μας στο Νοσοκομείο Σαντορίνης ΤΥΠΙΚΑ είχε όλα όσα χρειάζονται αλλά μας θύμισε ανάλογες τοποθετήσεις και του κόμματος της ΝΔ όταν βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης άτομα με μοναδικό τους προσόν την κομματική προσήλωση στο εκάστοτε πολιτικό φορέα και την φιλία με τον εκάστοτε υπουργό. 

Όσο για το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ των φακελάκηδων και των ιατρών με πτυχία από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξει όσο ΔΕΝ υπάρχει καμία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ σε καθηγητές Πανεπιστημίων και όσο οι Έλληνες γιατροί αρνούνται το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να αξιολογηθούν και να υπάρχουν συγκεκριμένες ΤΙΜΕΣ για τα φακελάκια τους. Δεν είμαστε αφελείς για να πιστεύουμε πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων , και πως το 100% των εγχειρήσεων στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ γίνεται όπως θα έπρεπε ΔΩΡΕΑΝ. Οι περισσότερες εγχειρήσεις δεν γίνονται χωρίς φακελάκι και ρωτήστε τον περίγυρό σας για αυτό. Όλοι μας έχουμε ΔΩΣΕΙ φακελάκι σε γιατρό όταν είχαμε συγγενικό μας πρόσωπο σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. 

Ρωτήστε επίσης  τον περίγυρό σας πόσοι έχουν δώσει φακελάκι σε γιατρούς , δικηγόρους , δημοσιογράφους , κρατικούς υπαλλήλους κ.ο.κ και φυσικά αναμένουμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν ΘΕΣΗ εάν είναι και αυτές με τον Μπάμπη και τον κάθε Μπάμπη ή πιστεύουν σε πραγματική ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και εισαγωγή επιστημόνων από το εξωτερικό αφού με τους δικούς μας το πράγμα δεν "τσουλάει",  και οι καλύτεροι ήδη έχουν φύγει στο εξωτερικό όπου έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθούς αλλά όχι φακελάκια. 

Πριν πάρουν θέση οι δημοτικές παρατάξεις για το θέμα που έβαλε ο υποψήφιος δήμαρχος κος Παπαδάτος ας επισκεφτούν την Λεωφόρο Κοτζιά στο νούμερο 41 θα βρουν ένα βουλκανιζατέρ στο όνομα Πάσσαρης Μάριος , και από εκεί θα αντλήσουν πληροφορίες για το εάν είχε ή όχι βουλκανιζατέρ ο κος Πανοτόπουλος στην πόλη μας.  

Σήμερα ο κος Πανοτόπουλος ισχυρίζεται πως δεν είχε συνεργείο όταν τα ΜΜΕ τον "ξεβράκωσαν" ο ίδιος έγραφε στο facebook πως είχε! Η αξιοπιστία του είναι ανάλογη πολλών συνδημοτών μας που προεκλογικά θα "χτυπηθούν" από εμάς ιδίως εάν συγγενικά τους πρόσωπα κατέβουν υποψήφιοι με συνδυασμούς που τάχα θέλουν να χτυπήσουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και να μας "σώσουν". Εμείς δεν είμαστε εδώ για ευχολόγια και φυσικά με ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε com ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να μας ΦΙΜΩΣΕΙ ή μας μας οδηγήσει ενώπιων μιας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που έτσι και αλλιώς ανέχεται διαχρονικά όσους πληγώνουν με ενέργειές τους την χώρα και κακοδιαχειρίζονται κρατικό χρήμα. 


Είναι πολύ υπερήφανος για το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ που είχε αλλά θεωρεί δολοφονία χαρακτήρα το γεγονός πως μία εφημερίδα μπήκε στον "κόπο" να δημοσιοποιήσει το θέμα του για να ΔΕΙ και αυτός που είναι ΤΥΦΛΟΣ σαν τον κ. Κάνδηλα πως κάνουν τις επιλογές προσώπων για να στελεχώσουν τον ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα που και αυτός υπηρετεί τα πολιτικά πρόσωπα. 

Τα ΜΜΕ κατέδειξαν το πρόβλημα,  ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πλήρωσε ανόητες επιλογές και σήμερα μερικά χρόνια μετά η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζεται και πάλι να πανηγυρίσει μια ΝΙΚΗ επειδή τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να γίνονται ανεκτές από Παπαδάτους αλλά όχι από την πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας που σίγουρα δεν είναι με τους "Μπάμπηδες" . Θα το διαπιστώσει και ο κος Παπαδάτος τον προσεχή Οκτώβριο παρά την ΣΙΩΠΗ όλων των άλλων παρατάξεων σε ένα ΘΕΜΑ όπου έπρεπε ΟΛΕΣ να τοποθετηθούν ΥΠΕΡ της θέσης του κ. Νίκου Ανδρουλάκη που μπορεί να μην μας είναι εμάς ιδεολογικά συμπαθής αλλά ορθώς ΤΟΝΙΣΕ στο debate των πολιτικών αρχηγών πως οι "Μπάμπηδες" και οι επιλογές κολλητών πρέπει να τελειώσουν. Πρόσφατα είχαμε την επιλογή ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ που πλήρωσε και πληρώνει η ΝΔ αλλά δεν καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ γιατί θεωρεί λογικό πως ο κρατισμός είναι η ΛΥΣΗ σε μια κοινωνία που επιθυμεί διακαώς να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα σε ποσοστά που πριν μερικά χρόνια θα θεωρούνταν όνειρο θερινής νυκτός. 

Πλέον ένα 30%  πιστεύει στις ιδιωτικοποιήσεις και ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ γνωρίζουν πως αυτές θα συμβούν στο μέλλον ανεξάρτητα από ποιο κόμμα θα είναι στην κυβέρνηση. 

Ο κος Πανοτόπουλος τα πήγε πολύ καλά στη θητεία του στο νοσοκομείο Σαντορίνης και αυτό συνέβη επειδή στα Δημόσια Νοσοκομεία ακόμα και όσοι κατέχουν πτυχία ιατρικής δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από όσους δεν κατέχουν ανάλογα πτυχία. Είναι μια σκληρή αλήθεια που φάνηκε έτσι και αλλιώς και μέσα στην πανδημία όταν ακόμα και γιατροί και μέρος του νοσηλευτικού προσωπικού εξέφρασαν ΔΗΜΟΣΙΑ απόψεις εναντίον της επιστήμης που υποτίθεται πως υπηρετούν. 

Ελάχιστοι οι γιατροί που τιμούν το λειτούργημά τους οι περισσότεροι έχουν το νου τους πως θα εκμεταλλευθούν τον ανθρώπινο πόνο,  και πως θα μαζέψουν γρήγορα όσα ξόδεψαν οι γονείς τους για να τους σπουδάσουν. 

Η Δικαιοσύνη , η ανθρωπιά και άλλα ωραία που γράφει ο κος Πανοτόπουλος δεν συνάδουν με τον Άρη Βελουχιώτη που έχει ως πρότυπό του. Αυτά από εμάς εάν προκληθούμε επειδή έχουμε επικοινωνήσει με ΜΜΕ που ανέδειξαν τότε το ρεπορτάζ , έχουμε μια πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί και αναμένουμε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση για να εκτεθούν ή να μας αποδείξουν πως θέλουν αξιοκρατία σαν τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη , και όχι επιλογές που δεν υπερασπίζονται ακόμα και οι αρχηγοί κομμάτων που εκτέθηκαν από αυτές. 

Μπράβο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που στέκονται στο πλευρό του Μπάμπη για να κατανοούν και οι πολλοί το τι πρεσβεύουν. 

Για λαμόγια δεν τους είχαμε πάντως,  αφού είναι και "ψαγμένοι" , και δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε αυτή τους την συμπεριφορά! Ας μας πει και την μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας που ήταν διοικητικός υπάλληλος ο κος Πανοτόπουλος ,  γιατί εμείς για μεγάλη εφημερίδα αυτή που θεωρούμε εμείς πως  εννοεί , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: