ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Μπράβο" στο δήμαρχο Ηλιούπολης παραχωρεί 70 καθίσματα και ρεύμα ΔΩΡΕΑΝ για να πανηγυρίσουν οι κομμουνιστές της πόλης το 10% που πήραν στο δήμο μας !

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

"Μπράβο" στο δήμαρχο Ηλιούπολης παραχωρεί 70 καθίσματα και ρεύμα ΔΩΡΕΑΝ για να πανηγυρίσουν οι κομμουνιστές της πόλης το 10% που πήραν στο δήμο μας !

 


Η πλατεία Σικελιανού βάφεται "κόκκινη" στις 27/5/2023 για την εκδήλωση του ΚΚΕ που θα πανηγυρίσει το ποσοστό 10% που απέσπασε στο δήμο μας στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ανοίγοντας τον δρόμο για ακόμα μια τετραετία κυβέρνησης Μητσοτάκη! 

Το συστημικό ΚΚΕ πέτυχε τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από το να εκτοξεύσει την διαφορά της πρώτης ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 20 ποσοστιαίες μονάδες και έτσι βγαίνουν να πανηγυρίσουν μια επανάσταση που καθυστερούν για πάνω από πέντε δεκαετίες αφού τα "κουκιά" δεν βγαίνουν. 

Τι κάνει το ΚΚΕ; Μα βρίζει από το πρωί έως το βράδυ στα τάχα συστημικά ΜΜΕ που το φιλοξενούν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέλνοντας όλο και περισσότερους στα ΔΕΞΙΑ του πολιτικού φάσματος αφού βλέποντας ο κόσμος σημαίες με σφυροδρέπανα όλο και πιο δεξιά κινείται! 

Όσον αφορά την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας παραχωρεί στους πάντες ΤΖΑΜΠΑ δημόσιους χώρους για τα πανηγύρια τους που εξασφαλίζουν συνδρομές και χρήματα στους διοργανωτές τους και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. 

Μην παραλείψουν να πάνε στο γλέντι οι "φουσκωμένες" από τις πλαστικές "αγωνίστριες" του Καγιέν , χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη για να έχουμε και εμείς υλικό να παίξουμε και φυσικά η παρουσία του αριστερού δημάρχου της πόλης μας μαζί με όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ κρίνεται από εμάς τουλάχιστον αναγκαία. 

Ελπίζουμε η επόμενη διοίκηση να κάνει διαχειριστικό έλεγχο για τα ποσά που έχουν χαριστεί σε ένα σωρό "κολλητούς" και κυρίως ψηφοφόρους της αφού η διοίκηση αυτή όπως και η προηγούμενη έκανε την "φιλανθρωπία¨" και το "τάισμα" μούφα επαναστατών επάγγελμα! 

Τα 70 καθίσματα είναι λίγα δήμαρχε στείλε εκατό και βάλε αφού το "ρεύμα" του ανύπαρκτου στην πόλη μας κ. Αλέξανδρου Μπουγά βλέπουν και όσοι έστησαν αγάλματα σε κομμουνιστές που κατέστρεψαν με τις πολιτικές τους την πόλη μας. 

Να μην ξεχάσουν να παραβρεθούν στο γλέντι του ΚΚΕ και τα υπόλοιπα αποκόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ της πόλης μας αφού κοινός τους στόχος προφανέστατα και είναι να διατηρηθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Όταν συνεργάτης του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη διορίζεται επιστημονικός συνεργάτης του νυν δημάρχου όσοι θεωρούν τα κείμενά μας ακαταλαβίστικα επειδή εκθέτουν την απέραντη υποκρισία τους μάλλον σας θεωρούν ηλίθιους. 

Για το "καλό" της πόλης κάντε κανέναν συνεργάτη του δημάρχου και από τον χώρο της άκρας δεξιάς μην μείνουμε με τις ακροδεξιές σακούλες των λαϊκατζήδων του Πούλου, και του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής που ατύχησε να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Κασιδιάρη αφού αυτό κόπηκε από τον Άρειο Πάγο. 

Συνεχίζει κανονικά στη λαϊκή του Σαββάτου να δίνει τον τίμιο αγώνα του για να σωθεί η χώρα μας από την "χούντα" Μητσοτάκη και θεωρεί πως επειδή στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του ανακάλυψε τον "πατριωτισμό" έχει περισσότερα ένσημα από εμάς σε έναν χώρο που τους ξέρουμε όλους πολύ καλά με τα μικρά τους ονόματα. 

Και μην ακούμε ανοησίες για τον κ. Νατσιό το ίδιο "ψεκασμένος" είναι με αυτούς με την διαφορά πως δεν φοβάται και τόσο τη Δύση κάτι που εξοργίζει όσους βλέπουν πιθανή την είσοδό του στη Βουλή μετά το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

3000 αντιεμβολιαστές και θρησκόληπτους να βρει ή ακόμα λιγότερους αφού η ΑΠΟΧΗ θα μεγαλώσει και μπήκε και ο κος Νατσιός στη Βουλή με κάποια στελέχη του κόμματος να είναι περισσότερο λογικά από όσα ανέδειξαν άλλα "πατριωτικά" κόμματα που μπήκαν στη Βουλή. 

Τα εισαγωγικά γιατί για εμάς τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο ανέξοδος "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" 

Στα δεξιά της ΝΔ όπως είχαμε γράψει και πριν τις εκλογές δεν βλέπουμε κάποιο εθνικιστικό κόμμα που να αξίζει την ΨΗΦΟ μας και αυτό για να αλλάξει χρειάζεται να αφήσουν τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους όσοι επιχειρούν να μας "σώσουν" και βάζουν εθνικιστικό πρόσημο στα κόμματά τους που δεν το αξίζουν. 

Ας αναζητήσουν στο διαδίκτυο αρχικώς τι σημαίνει εθνικισμός και ας κατανοήσουν πως αυτός ανθεί μόνο σε αστικές δημοκρατίες δυτικού τύπου και πουθενά αλλού. 

Εθνικιστής που να αμφισβητεί την ανωτερότητα της Δύσης έναντι της Βάρβαρης Ανατολής είναι σαν κάποιον που πιστεύει ακόμα πως η γη είναι επίπεδη! 

Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί και στις μέρες μας που θεωρούν πως η γη είναι επίπεδη και ζουν ανάμεσά μας ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: