ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης προμοτάρουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης προμοτάρουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

 


Κείμενο "ψεκασμένης" δημοσιεύει με καθυστέρηση ενός χρόνου το site των φασιστών. Για ακόμη μια φορά παίζει με την ανοησία όσων θεωρούν πως με θεωρίες συνωμοσίας και με παραποίηση της Ιστορίας μας θα πείσουν αφελείς να ακολουθήσουν τις ολοκληρωτικές τους απόψεις. 

Το πόνημα μιας εντελώς άγνωστης σε εμάς κυρίας μιλάει για πράγματα που είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας της. 

Δεν αντιστεκόμαστε λέει στην ανελευθερία του λόγου την οποία βέβαια ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί παντού μπορείς να διακρίνεις πως ο καθένας έχει την δυνατότητα να απαξιώσει τον οιοδήποτε θεσμό της Αστικής μας Δημοκρατίας και να μιλήσει ελεύθερα κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε στις "σοσιαλιστικές δημοκρατίες" τις οποίες ονειρεύεται η συντάκτρια μιας ανάρτησης που ζέχνει κόκκινο φασισμό. 

Συνεχίζει το παραμύθι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που αρνείται να αντιληφθεί πως υπάρχει ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας και προσπαθεί να επιβάλλει πρότυπα μη αποδεκτά από τις δημοκρατικές κοινωνίες του δυτικού κόσμου. 

Πληρώσαμε και πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης που προσφέρει ΜΟΝΟ παραποίηση της Ιστορίας μας και προβάλει μονίμως στους αφελείς που το επισκέπτονται πρότυπα μη αποδεκτά από κανέναν δημοκρατικό πολίτη. 

Δεν μπορείς να "αγιοποιείς" όσες εάν επικρατούσαν οι Ιδέες τους σήμερα δεν θα είχαμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και βέβαια όσα παραμύθια και εάν γράψουν ακόμα για πρόσωπα που δεν μπορούν να δικαιωθούν παρά μόνο όταν επικρατήσουν οι Ιδέες τους και χάσουμε εμείς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας θα παραμένουν σε προθήκες Μουσείων για να μας υπενθυμίζουν πως ο κίβδηλος πατριωτισμός τους είναι ανάλογος με αυτός του Ηλία Κασιδιάρη! 

Σβάστικες και σφυροδρέπανα είναι και τα δύο φασιστικά σύμβολα είτε το κατανοούν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είτε όχι. 

Και για να τελειώνει το παραμύθι αυτό της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να ψηφίσουν κόμματα που δεν παραποιούν την Ιστορία μας για να χωρέσουν μέσα σε αυτή τον έκδηλο φασισμό τους. 

Μην μας το παίζουν "διωκόμενοι" οι βολεμένοι του συστήματος ας απολαύσουν τις τιμές και δόξες που τους παρείχε η Αστική μας Δημοκρατία για δεκαετίες αλλά ακόμα και σήμερα ως μη όφειλε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: