ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χιλιάδες ψήφοι ακροδεξιών οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα που απελπισμένος έχοντας χάσει τα σφυροδρέπανα αναζητεί σβάστικες!

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Χιλιάδες ψήφοι ακροδεξιών οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα που απελπισμένος έχοντας χάσει τα σφυροδρέπανα αναζητεί σβάστικες!


«Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά. Άρα, λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν το προηγούμενο διάστημα από τη Χρυσή Αυγή και υιοθέτησαν ένα κομμάτι της πρακτικής και της ιδεολογίας της, δίνουμε καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε. Δεν τους βάζουμε απέναντι, απέναντι βάζουμε τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους». 
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega θεωρώντας λογικό πως μπορεί να είναι και με τον Άρη Βελουχιώτη και με τον Ναπολέοντα Ζέρβα. 

Κάνει τα πάντα για να ηττηθεί το κόμμα του στις κάλπες και οδηγεί με τις επιλογές του χιλιάδες κεντρώους ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΝΔ για πρώτη φορά. 

Έτσι και αλλιώς οι "Κασιδιάρηδες" που θα κατέβαιναν υποψήφιοι βουλευτές με το κατά ευφημισμό Εθνικό Κόμμα "Έλληνες" αφού ρωσόφιλοι είναι και τίποτα παραπάνω έχουν εδώ και καιρό διαφοροποιηθεί από όλα τα μεγάλα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα μαζί με τους συναγωνιστές τους στην Ουκρανία. 

Έναν αγώνα για να κρατήσουν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ τους κα να διατρανώσουν σε όλο τον κόσμο πως τα κράτη- έθνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ να πεθάνουν ούτε να συγχωνευτούν. 

Σε αυτό τον αγώνα μερικές δεκάδες δήθεν εθνικιστικά κόμματα έκαναν την λάθος επιλογή ανάμεσα τους και οι "Κασιδιάρηδες" στην Ελλάδα σε αντίθεση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό κα Μελόνι που τάχθηκε χωρίς αστερίσκους στο πλευρό του Ζελένσκι απογοητεύοντας όσους "ψεκασμένους" πίστευαν και πιστεύουν πως ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ μπορεί να ανθίσει οπουδήποτε αλλού εκτός από περιβάλλον αστικών δημοκρατιών. 

Δεν μπορείς να δηλώνεις ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και να υποστηρίζεις τον μεγάλο διώκτη τους και πρώην πράκτορα της KGB Βλαδίμηρο Πούτιν πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος για να μην αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ανά την υφήλιο που να μην τάσσεται στο πλευρό των Ουκρανών. 

Δεν υπάρχει κάτι πιο εθνικιστικό και πατριωτικό στην Ελλάδα πέρα από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάταια παλεύουν όλοι όσοι δεν πήραν ξεκάθαρη θέση κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία καταδικάζοντάς της να καρπωθούν ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. 

Δύο πρώην αρχηγούς της ΝΔ έστειλε στον "κουβά" η ρωσική εισβολή και θα δώσει ακόμα μια τετραετία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους τάχθηκε στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. 


Εκτός Βουλής θα μείνουν Τζήμεροι , Νατσιοί και Κανελλόπουλοι αφού θεωρούν λογικό να το παίζουν εθνικιστές και εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία να αποφεύγουν να πάρουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση. 


Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής και τώρα του τάχα Εθνικού Κόμματος "Έλληνες" είναι απλώς φιλοχουντικοί, πουτινικοί και Φασίστες και ψηφίζοντας ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη εμείς οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ στέλνουμε στον "κουβά" όσους αμφισβητούν έστω λεκτικά την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας αναζητώντας να αναστήσουν πεθαμένες ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Δεν κάνει για αρχηγός ο Τσίπρας και όσο έχει εμμονές δεν πρόκειται να βγει ξανά ποτέ πρωθυπουργός. Βάλτε κάποιον άλλο για μπροστάρη "σύντροφοι" αυτός είναι ηλίθιος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! 

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τον χώρο στα δεξιά της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν για πρώτη φορά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη άνθρωποι που δεν το είχαν ψηφίσει ποτέ στο παρελθόν. 

Πάνω από 31% άνετα στις πρώτες  κάλπες η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται τουλάχιστον πέντε μονάδες πίσω και παρόλο που η κυβέρνηση είχε να αντιμετωπίσει πανδημία, ενεργειακή κρίση εξαιτίας της ρωσικής εισβολής και δύο πρώην προέδρους του κόμματος που δεν έβγαλαν κιχ για την ρωσική βαρβαρότητα. Ο ένας πάει σπίτι για μόνιμα ο άλλος ο θλιβερός που κατάντησε την ΝΔ να πάρει σε εκλογές μόλις 19% κράτησε μια βουλευτική έδρα στη Μεσσηνία και για τον λόγο αυτό πρέπει σε αυτές τις κάλπες να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ όλοι οι κολλητοί του στο κόμμα. 

Ο σανός πως είμαι ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ και την Κίνα ή την Ρωσία είναι μια σίγουρη ΣΥΝΤΑΓΗ ήττας εδώ κινδυνεύει ο "σουλτάνος" Ερντογάν να γκρεμιστεί από τον θρόνο του εδώ κάποιοι θεωρούν λογικό να βάλουν απέναντί τους τους μεγάλους "παίχτες" που καθορίσουν τις τύχες όλων μας! 

Ο λαός θα σώσει τον λαό δίνοντας ακόμα μια θητεία στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως μια πλειάδα υπουργών του σήμερα δεν έχουν θέση στην αυριανή κυβέρνηση που πρέπει μετά την πανδημία να προχωρήσει επιτέλους στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. 

Άμα μετά από πανδημία, ενεργειακή κρίση και Τέμπη δεν μπορείς να βγεις πρώτος μην περιμένεις να πέσει λιμός για να σε εμπιστευτούν και πάλι οι πολλοί κ. Αλέξη Τσίπρα. 

Απέτυχες επειδή δεν ακούς τους λογικούς τους ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αλλά δίνεις βήμα σε "ψεκασμένους". 

Άμα πάρει 35% από τις πρώτες κάλπες η ΝΔ εμείς που σίγουρα δεν ήμασταν αισιόδοξοι για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα. Υπεύθυνοι για αυτό θα είναι οι πολιτικοί νάνοι Ανδρουλάκης - Τσίπρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: