ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάμε Μπροστά και δυνατά με όσους την δύσκολη περίοδο των πλατειών της "αγανάκτησης" έμειναν πιστοί στο κόμμα και δεν σας ζήτησαν να πάτε με το ρεύμα χάνοντας εκατοντάδες ψήφους "ψεκασμένων" - Μάλλον ήρθε η ώρα τους να δικαιωθούν !

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Πάμε Μπροστά και δυνατά με όσους την δύσκολη περίοδο των πλατειών της "αγανάκτησης" έμειναν πιστοί στο κόμμα και δεν σας ζήτησαν να πάτε με το ρεύμα χάνοντας εκατοντάδες ψήφους "ψεκασμένων" - Μάλλον ήρθε η ώρα τους να δικαιωθούν !


Ωραίο το σποτάκι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιου βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ.Τάκη Θεοδωρικάκου που αφορά τον δήμο μας . 

Σε αυτό και οι μαχητές της παράταξης μας Τάσος Ευσταθίου και Ανδρέας Καρανδρέας που στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια της ΝΔ να κερδίσει τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαίου. 

Με τον Τάκη λοιπόν στα Νότια καθώς και με άλλους ικανούς υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ στον Νότιο Τομέα γιατί κάποιοι δεν νιώθουν την ανάγκη να διαφημίσουν πως είναι κεντροδεξιοί γιατί είναι. 

Στα δημοτικά πράγματα όπως γνωρίζουν όλες και όλοι σε αυτή την πόλη όλοι οι επικεφαλής αποφεύγουν να κάνουν συνεχείς αναφορές στον κομματικό τους χώρο ενώ κάποιοι τον "έφτυσαν" όταν το κόμμα τους φώναξε για να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με  τις πολλές κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων της πόλης μας. 

Τους ενώνουν κοινοί αγώνες κάτι που δεν δείχνουν να κατανοούν όσοι θέλουν να χαθεί ακόμα μια εκλογική μάχη για την κεντροδεξιά της πόλης μας και φαντάζονται πως είναι λογικό σε έναν δήμο που η ΝΔ είχε αποσπάσει στις εκλογές του 2019 ποσοστό 35% να μην έχουμε κεντροδεξιό δήμαρχο και αυτός να προέρχεται από κόμμα που ήταν μονοψήφιο στον δήμο μας αλλά και πανελλαδικά στις κάλπες του 2019 κάτι που μάλλον θα συμβεί και τώρα. 

Δείτε και το βίντεο (στο τέλος της ανάρτησης)  που εστάλη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο σε χιλιάδες Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες των Νοτίων Προαστίων και πηγαίνετε να ψηφίσετε οι εκλογές είναι κρίσιμες και η ΑΠΟΧΗ δεν είναι λύση παρόλες τις δικαιολογημένες ή μη πικρίες που έχετε και έχουμε και εμείς αφού κομμάτι της κοινωνίας είμαστε και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναδείξει τα κακώς κείμενα και της δικής μας παράταξης. 

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και οι επιλογές συγκεκριμένες είτε προχωράμε Μπροστά είτε γυρίζουμε στα γνωστά της διακυβέρνησης 2015-2019 με κυβερνήσεις ΑΝΟΧΗΣ όσων έτσι και αλλιώς την ανωμαλία επιζητούσαν διαχρονικά για την χώρα μας. 



Εμείς έχουμε ήδη πει ποιον θεωρούμε πιο δυνατό κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο για την πόλη μας το φωνάζει άλλωστε και το 15% των δημοτικών εκλογών του 2019 που απέσπασε μην θεωρείτε λογικό να υπάρχει από αυτούς που θα κατέβουν υποψήφιος που θα μαζέψει περισσότερες κεντροδεξιές ψήφους. 

Η δυναμικότητα της παράταξης του κ. Αραμπατζή είναι δεδομένη και η απρεπής συμπεριφορά του απέναντι στο κόμμα που τον ανέδειξε δεδομένη. Δεν πήγε σε συνάντηση του κόμματος για τα τοπικά και προτιμάει να συζητά με όσους έτσι και αλλιώς καλό λόγο για την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη δεν έχουν. 

Σε κάθε περίπτωση πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές θα έπρεπε όλα τα στελέχη της πόλης να έχουν εκφραστεί ΔΗΜΟΣΙΑ για με τον ποιον θα πάνε και ποιους θα αφήσουν . Κάποιοι το έπραξαν ήδη και ανεξάρτητα εάν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι θα κριθούν και αυτοί μαζί με τις επιλογές τους στις κάλπες του Οκτωβρίου. 

Δεν πάμε για το 2028 πάμε για ΤΩΡΑ και ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης ας μην έχει αμφιβολία κανείς πως θα είναι κεντροδεξιός σπάζοντας μια αρνητική παράδοση από το 2010 έως και σήμερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: