ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "αριστερή" Ηλιούπολη μέσα από τις ψήφους των τελευταίων βουλευτικών εκλογών- Μόνο εάν ενωθούν ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΚΚΕ θα περάσουν την ΝΔ σε ψήφους!

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Η "αριστερή" Ηλιούπολη μέσα από τις ψήφους των τελευταίων βουλευτικών εκλογών- Μόνο εάν ενωθούν ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΚΚΕ θα περάσουν την ΝΔ σε ψήφους!

 


Οι αριστεροί της πόλης σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος υπηρετεί καλύτερα τα "οράματα μιας σοσιαλιστικής κοινωνίας" μη αντιλαμβανόμενοι πως στις δυτικές δημοκρατίες οι "σοσιαλισμοί" δεν ευδοκιμούν. 

Με εξαίρεση το ΚΚΕ που δεν έχει κυβερνήσει για να μας ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ σε σημείο που να μην έχουμε ούτε να φάμε όχι να στειρώνουμε γάτες και σκύλους όλα τα υπόλοιπα κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ αναγνώρισε την "αντίσταση" όσων ήθελαν να μετατρέψουν την χώρα μας σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ, και ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αφού έκανε δημοψήφισμα για να σχίσει τάχα όλα τα μνημόνια μαζί με τον Βαρουφάκη τελικά μας είπε πως είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και υπέγραψε το πιο χειρότερο. 

Το ΜΕΡΑ25 εξακολουθεί και πουλάει σανό για ιθαγενείς που ευελπιστούν πως θα μας χαριστούν τα χρέη μας και η κοινωνία εμπιστεύθηκε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως την λιγότερο καταστροφική λύση για την χώρα μας. 

Οι "Κασιδιάρηδες" αφού αποκλείστηκαν από τις βουλευτικές εκλογές δεν υπέδειξαν κανένα άλλο "αντισυστημικό" κόμμα για να σας σώσει και εμείς εδώ σας λέμε να απέχετε από τις δεύτερες κάλπες εάν πάτε για να ψηφίσετε όσους ούτε λύσεις έχουν αλλά ούτε πρόγραμμα κοστολογημένο για τα δύσκολα που έρχονται και είναι μπροστά. 

Ψηφίζοντας αντιεμβολιαστές , συνωμοσιολόγους και κάθε λογής "ψεκασμένο" το μόνο που θα πετυχαίνετε είναι η χώρα μας να βουλιάζει όλο και περισσότερο στην ανυποληψία. 

Γιατί να πάρουν στα σοβαρά έναν χρεοκοπημένο λαό με ελίτ που θα ζήλευαν πολλά δυτικά κράτη . Μια ελίτ κρατικοδίαιτη όπου θεωρεί λογικό να δουλεύουν άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί για να μην κοπούν σε εμάς μισθοί και συντάξεις. 

Κάποια πρόσωπα από τη ΝΔ που εκλέξατε για βουλευτές είναι πιο 'ψεκασμένοι' και από τον Πολάκη εάν βρεθούν σε θέσεις ευθύνης η χρεοκοπία της χώρας μας θα είναι σίγουρη. 

Για τους από εδώ που έχουν ανησυχίες για το μεταναστευτικό και τις "Πρέσπες του Αιγαίου" ας μην ανησυχούν και ιδιαίτερα ας δουν πως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ του ΠΛΑΝΗΤΗ είναι χώρα μεταναστών και το Αιγαίο έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κλειστή ελληνική λίμνη αργά ή γρήγορα  θα δοθεί οριστική λύση στην εκμετάλλευση του και τότε όσοι σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα αντιληφθούν πως δεν ήταν ποτέ όλα δικά μας και πως δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως μόνο εσύ αδικείσαι. 

Οι λογικές να πάρουμε την Πόλη οδήγησαν σε ταπεινωτικές ΗΤΤΕΣ πολιτικούς που είχαν μεγαλοϊδεατισμό τυχεροί που  ο δικτάτορας Ερντογάν δείχνει να κρατάει τον θρόνο του εάν έβγαιναν οι Ρεπουμπλικανοί η στάση της Δύσης θα άλλαζε και ουδείς θα αφαιρούσε από την Τουρκία το δικαίωμά της να κερδίσει όσα θα της καταχωρούσε τελεσίδικα και ένα ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ στο οποίο για αυτούς τους λόγους διαχρονικά δεν προσφεύγουμε. 

Όσοι λοιπόν θεωρούν τους εαυτούς τους περισσότερο εθνικιστές από όσους πραγματικά και αποδεδειγμένα είναι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η στρατιωτική ισχύ της χώρας μας είναι τέτοια που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ούτε 12 ναυτικά μίλια να εφαρμόσουμε αλλά ούτε να εκμεταλλευτούμε μόνοι μας τα κοιτάσματα του Αιγαίου. 

Όλα τα άλλα είναι ψευτοτσαμπουκάδες και αηδίες όσων έχουν για πρότυπά τους "Κολοκοτρώνηδες" αγνοώντας πως για τέσσερις αιώνες ΟΛΟΙ αυτοί υπηρέτησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και χωρίς το σπρώξιμο των ξένων δυτικών δυνάμεων η Ελληνική Επανάσταση δεν θα είχε αίσιο ΤΕΛΟΣ. 

Δεν θα ήμασταν ανεξάρτητο κράτος όσο μπορεί το μέγεθός μας να εγγυάται πλήρη ανεξαρτησία που φυσικά και δεν έχουμε και σήμερα θα περιμέναμε ακόμα το ξανθό γένος να μας "σώσει" όπως μας "έσωσε" με και με τα Ορλωφικά! 

Το πόσο απόγονοι είμαστε αυτών που έφτασαν στις Ινδίες μπορείτε να το διαπιστώσετε κάνοντας μια βόλτα στην πανέμορφη πόλη μας και κυρίως εάν αντιληφθείτε πως εκείνοι που έφτασαν στις Ινδίες δεν υπολόγιζαν ΡΑΤΣΑ και ΑΙΜΑ! ΄

Κλείνουμε με μια φωτογραφία από την βρώμικη Ηλιούπολη "κλεμμένη" από ομάδα του facebook με αναφορά την πόλη μας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: