ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο οι πουτ@νες του Κασιδιάρη θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ουδείς εθνικιστής!

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Μόνο οι πουτ@νες του Κασιδιάρη θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ουδείς εθνικιστής!

 


Πριν έλεγαν πως το Εθνικό Κόμμα "Έλληνες" θα κατέβει σίγουρα στις εκλογές. Έλεγαν επίσης τα καλύτερα για τον πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο που ηγήθηκε για μερικές ώρες του κόμματος Κασιδιάρη τώρα καλούν αφελείς να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για να τιμωρήσουν την "χούντα" Μητσοτάκη! 


Την Κυριακή στη γιορτή της Δημοκρατίας θα τεθούν στο πολιτικό περιθώριο τα ρωσόφιλα κόμματα της Ελλάδος και θα αναδειχθεί στην πράξη πως οι "μαϊμού" εθνικιστές του Κασιδιάρη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μπολσεβίκους με ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ. 

Όμως οι χιλιάδες εθνικιστές που εξαπατήθηκαν και τους ακολουθούσαν έως χθες τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη στρεφόμενοι στον φυσικό τους χώρο εκεί που ΑΛΗΘΕΣ πρέπει να είναι το ΕΘΝΙΚΟ και όχι σε κόμματα που πιστεύουν σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ. 

Καληνύχτα "σύντροφοι" και "συντρόφισσες" η πούτσ@ θα είναι μεγάλη και ανάλογη με αυτή που τρώτε στην Ουκρανία ένα χρόνο τώρα αρνούμενοι να παραδεχθείτε την κατωτερότητα της βάρβαρης Ανατολής μπροστά το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Δύσης! 

Και στην Τουρκία έχει και δεύτερο γύρο μην πανηγυρίζετε πρόωρα γιατί και εκεί οι πραγματικοί εθνικιστές θα δώσουν την ΛΥΣΗ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: