ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή σαν σήμερα είχαμε τις πρώτες κάλπες για τις δημοτικές εκλογές του 2019 μέσα στην εβδομάδα θα υπενθυμίσουμε πως είχαμε εμείς ως τοπικό ΜΜΕ υποδεχθεί την "νέα διοίκηση" και πως όσοι τώρα παρακαλάνε να πέσει!

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Επειδή σαν σήμερα είχαμε τις πρώτες κάλπες για τις δημοτικές εκλογές του 2019 μέσα στην εβδομάδα θα υπενθυμίσουμε πως είχαμε εμείς ως τοπικό ΜΜΕ υποδεχθεί την "νέα διοίκηση" και πως όσοι τώρα παρακαλάνε να πέσει!

 


Πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας , μας έλεγαν τότε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που αποθεώνουν ακόμα τον τυχοδιώκτη ιερέα της Αγίας Μαρίνας που μάλλον δε ν κατανοεί ούτε όσα δήλωσε  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος.  

Είναι αυτοί που διαιωνίζουν το πρόβλημα της πόλης που δεν είναι φυσικά όσοι έχουν φιλοδοξίες να την διοικήσουν αλλά πρωτίστως οι ίδιοι οι δημότες της. 

Όταν λοιπόν κατάλαβαν πως "μεροκάματα" δεν επαρκούν  για όλους,   και όταν ο σανός για εύκολες λύσεις άρχισε να μην ενθουσιάζει  όσους μάλλον περίμεναν περισσότερα ανταλλάγματα άρχισαν να  ετοιμάζουν ένα σχέδιο "ανατροπής"  μιας αποτυχημένης διοίκησης,  έτσι για την αλλαγή προσώπων και όχι για την ουσία. 

Πριν έβλεπαν στο πρόσωπο του κ. Τάσου Ευσταθίου τον νέο δήμαρχο που θα έκανε μεγάλες τομές , σήμερα βλέπουν τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή σε ρόλο μεταρρυθμιστή και ίσως αύριο δουν τον κ. Παπαδάτο ή τον κ. Μπουγά! 

Συζητούν για τα ασήμαντα αλλά όχι για τα σημαντικά και προσπαθούν να βγάλουν εμάς "τρελούς" επειδή δεν κατανοούν πως δεν μπορείς να έχεις ΠΟΤΕ καλύτερους αυτοδιοικητικούς από όσα αξίζεις ως τοπική κοινωνία και μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία της . 

Πρόβλημα με τους δημότες αυτής της πόλης και ό,τι έχει βγάλει κατά καιρούς η "φωτεινή" πόλη του "Ήλιου" δεν βλέπουν , ή μάλλον δεν τολμάνε να γράψουν 

Συνεχίζεται..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: