ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από 35% το ποσοστό της ΝΔ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δεν έχουν δημοσιευθεί!

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Πάνω από 35% το ποσοστό της ΝΔ σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δεν έχουν δημοσιευθεί!

Εάν και δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσουμε μια τέτοια είδηση την ώρα που είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία και οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες ΠΡΕΠΕΙ να πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν εντούτοις μπήκαμε στον πειρασμό αφού τα ευρήματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις δικές μας προβλέψεις που δεν έβλεπαν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ πριν από έναν μήνα. 

Όμως όπως φαίνεται τα αλλεπάλληλα λάθη της αντιπολίτευσης συν το γεγονός πως για πρώτη φορά τα κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ που κατέρχονται στις εκλογές δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν ΟΛΑ μαζί ούτε 7% δίνουν έναν αέρα ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ στις δεύτερες κάλπες. 

Το εξωπραγματικό ποσοστό του πάνω από 35% στις πρώτες κάλπες φυσικά και δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ΝΔ. Μάλιστα μιλάνε για διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πάνω από 7 μονάδες!

Πηγαίνετε να ψηφίσετε λοιπόν η δική μας "συμμορία" η μισή έχει ήδη πάει στις κάλπες και ραντεβού μετά τις 7 το απόγευμα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: