ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη ΝΙΚΗ για τη ΝΔ στη Λακωνία πρώτος σε σταυρούς ο κος Νεοκλής Κρητικός!

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Μεγάλη ΝΙΚΗ για τη ΝΔ στη Λακωνία πρώτος σε σταυρούς ο κος Νεοκλής Κρητικός!

49,78% πήρε η ΝΔ στο νομό Λακωνίας και πρώτος σε σταυρούς (9.155 σε ενσωμάτωση σταυρών 92%) βγήκε ο κος Νεοκλής Κρητικός αφήνοντας δεύτερο τον κ. Αθανάσιο Δαβάκη που επίσης εκλέγεται. 

Η επιτυχία του κ. Νεοκλή Κρητικού οφείλεται στο επιτελείο του και τον επιστημονικό του συνεργάτη κ. Αθανάσιο Βαμβίνη που γνωρίσαμε μέσω του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Σίγουρα δεν θα αποκρύπταμε εμείς ως ΔΕΞΙΟ site την είδηση που αφορά κάποιον που προλάβαμε και του ασκήσαμε κριτική με το "καλημέρα" για ατυχείς για εμάς επιλογές του αλλά φυσικά δεν θα αποκρύπταμε ποτέ την επιτυχία του κ. Κρητικού,  μέρος της οποίας είναι και αυτός. 

Ο Δαβάκης ήταν και παραμένει βαρύ επώνυμο για την ΔΕΞΙΑ της Λακωνίας και εκπλαγήκαμε και εμείς από την άνετη όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ήττα του. 

Με ενσωμάτωση σταυρών της τάξεως του 92,73% μένει πίσω από τον κ. Νεοκλή Κρητικό 493 ψήφους! 

Το ΚΚΕ στη Λακωνία πήρε μόλις 5,17%  ενώ στον δήμο μας 10.7% επειδή κάποιοι κεντροδεξιοί προτιμούν να συγχρωτίζονται με ένα χθες που μας πληγώνει. 

Όταν μόνο ένα τοπικό ΜΜΕ της πόλης κάνει αντικομμουνιστικό αγώνα , παρά το ροκάνισμα που του έχουμε κάνει εξακολουθεί και έχει μεγάλο ποσοστό.  

Παλιότερα είχε μεγαλύτερα ποσοστά και σε βουλευτικές και σε δημοτικές εκλογές αλλά μετά το 2013 υπάρχουμε και εμείς που δεν στήνουμε ανδριάντες σε κομμουνιστές δημάρχους που κατέστρεψαν την πόλη μας. 

Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ κάποιος κ. Μπουγάς , έχει να προστατέψει αυτό το διψήφιο ποσοστό , κάτι που φυσικά εάν συνεχίσουν την "τζάμπα"  διαφήμισή των κομμουνιστών  ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΠΟΛΗΣ ίσως το επιτύχει.

Μάλλον κάποιοι θορυβημένοι,  πως ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας θα είναι κεντροδεξιός προσπαθούν να αναστήσουν φαντάσματα ! 

Δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα δεν έχουν καμία επιρροή στην τοπική κοινωνία κάτι που θα αποτυπωθεί και στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου.  

Οι νέες και οι νέοι της πόλης μας γνωρίζουν πλέον πολύ καλά την Ιστορία της  πόλης μας και γελάνε με το άγαλμα που έστησε ο δήμαρχος με τον δοτό δήμαρχο της χούντας ως έμμισθο σύμβουλο του στον κομμουνιστή δήμαρχο. 

Δεν θα νικήσουμε εάν στήνουμε αγάλματα σε κομμουνιστές αλλά εάν τα γκρεμίζουμε κάτι που απέδειξαν και οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές όπου όλες και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ με αντικομουνιστική ρητορική εκλέχθηκαν. 

Ακόμα και οι πιο γραφικοί , ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν λέξη από όσα λένε! Μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχουμε μάλλον και μια έκπληξη από τον κ. Βαμβίνη που αφορά την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: