ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάρτηση αφιερωμένη σε όσους θέλουν ακομμάτιστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ανάρτηση αφιερωμένη σε όσους θέλουν ακομμάτιστη την Τοπική Αυτοδιοίκηση

 


Στις δημοτικές εκλογές του 2019 και οι δύο ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με δύο διαφορετικές κεντροδεξιές παρατάξεις. 

Ο κ. Νίκος Κυρίτσης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Αραμπατζή την οποία και εμείς στηρίξαμε και ο κ. Παναγιώτης Κόκλας ήταν υποψήφιος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. 

Σήμερα ο δεύτερος είναι ένας επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας και μαζί με τον κ. Κυρίτση θα είναι συνυποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Μπορεί να μην κατάφεραν να ενωθούν ως κεντροδεξιοί αλλά θα δώσουν έναν κοινό αγώνα κάτω από την ομπρέλα μιας πολυσυλλεκτικής δημοτικής παράταξης που σε μερικές μέρες θα μάθουμε το όνομά της αφού ο νυν δήμαρχος έχει πετύχει συνεργασίες με περισσότερες ομάδες πολιτών ενεργών όπως είθισται να αποκαλούνται πλέον όλοι. 

Έτσι όσοι κατά καιρούς μας είχαν ψέξει επειδή διαφωνούσαμε με την λογική πάνω από κόμματα και χρώματα για τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης τον οποίο υιοθετούσαν θεωρώντας αφελώς πως η πόλη μας είναι αριστερή ας μας βρουν λόγους για τους οποίους κάποιος που είναι κεντροδεξιός να μην ψηφίσει ένα από τα πιο ικανά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας όπως είναι ο κος Κυρίτσης. 

Δεν θα μας βρουν αλλά για εμάς που έχουμε άλλη λογική και δεν θέλουμε την τοπική αυτοδιοίκηση απολιτίκ δύο ικανοί άνθρωποι της πόλης μας χάνουν την ψήφο μας. 

Όχι όμως και των αναγνωστών μας που ακούγοντας επανειλημμένα  από όλες τις δημοτικές παρατάξεις πως δεν είναι ΔΙΑΠΛΟΚΗ ο συγχρωτισμός και η κοινή ομάδα από ανθρώπους διαφορετικών ιδεολογικών χώρων  ετοιμάζονται να τους ψηφίσουν! 

Ιδίως όταν θα δουν πως εκεί που οι κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις που έστω στα κρυφά το  ψέλλιζαν (χωρίς να υιοθετούν σχεδόν τίποτα από το φιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ που μάλλον δεν έχουν διαβάσει όσον αφορά την οικονομία και τις ιδιωτικοποιήσεις) από δύο θα μετατραπούν,  σε τρεις εάν το κόμμα αποφασίσει τελικά να δώσει χρίσμα σε άλλον υποψήφιο . 

Γιατί εμείς μένουμε πως ο κος Βαμβίνης δεν είναι αφελής για να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος χωρίς καν το χρίσμα του κόμματος στο οποίο είναι Τομεάρχης Μεταφορών. 

Εάν δεν δώσει η ΝΔ χρίσμα,  οι υποψηφιότητες στο χώρο της κεντροδεξιάς θα παραμείνουν δύο και με την δική τους "λογική" πως δεν έχουν θέση στα δημοτικά πράγματα τα κόμματα έχουμε καλές επιλογές και από την παράταξη του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου αλλά και κυρίως από αυτή του κ. Ψυρρόπουλου όπου ήδη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα δύο άνθρωποι της πόλης μας , τους οποίους θεωρούμε φίλους και που στήριξαν όσο κανείς άλλος αυτή την διαφορετική φωνή που υπηρετεί το ιστολόγιό μας. Κυρίως στα πρώτα του βήματα (2013-2017). 

Δεν ήμασταν στον καφέ που ήπιαν Κόκλας - Κυρίτσης , παρόλο που εκτιμούμε και τους δύο. Δεν θα μπούμε ποτέ στη λογική να συναποφασίζουμε βέβαια  μαζί π.χ με τον κ. Αλέξανδρο Μπουγά όπως συζητούσαν και συναποφάσιζαν  παλιότερα όσοι κατέστρεψαν την πόλη μας (Κιντής - Δελλαπόρτας) Εμείς δεν ψάχνουμε δήμαρχο να υπηρετήσει τους πάντες αλλά αυτόν που θα κάνει ΡΗΞΕΙΣ με αυτό που εμείς σας περιγράφουμε ως ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Και ο νυν δήμαρχος όχι μόνο επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε ρήξεις αλλά υπεράσπισε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση  εναντίον ακόμα και του πρώτου σε επισκεψιμότητα site των Νοτίων Προαστίων και μιλάμε βέβαια για το Notia.gr. Θα παίξουν και αυτά προεκλογικά κυρίως για να φέρουμε σε "δύσκολη" θέση τους συναδέλφους από το διαδικτυακό αυτό ΜΜΕ. Δεν τους θεωρούμε αφελείς για να προβάλλουν ακόμα και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Χατζηδάκη και υβριστές τους! Το "αμάρτημα" του site είναι πως ανέδειξε το θέμα με τον "ψεκασμένο" νομικό σύμβουλο του δήμου μας τον οποίο η διοίκηση στηρίζει σε πείσμα της κοινής λογικής. 

Σε κάθε περίπτωση αφιερώνουμε την ανάρτηση σε όσους πιστεύουν σε ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση,  όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ και στους δήμους μας απλώς προσπεράστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: