ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια καλή επιλογή για όσους έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και διαμένετε στα Νότια Προάστια είναι η κα Σοφία Κομηνέα

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Μια καλή επιλογή για όσους έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και διαμένετε στα Νότια Προάστια είναι η κα Σοφία Κομηνέα


Νέα , δυναμική , ευαίσθητη,  και εξαιρετική  μαχήτρια στα θέματα που αφορούν την γυναικεία κακοποίηση , τον ρατσισμό. Η κα Σοφία Κομηνέα  με ενεργή συμμετοχή σε οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς της Αττικής  αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους έχετε αποφασίσει να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαίου.  Μαζί με τον πρώην υπουργό κ. Νίκο Παππά που το 13-0 των δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου είναι τίτλος τιμής για τους αγώνες του κατά των εγχώριων "νταβατζήδων" τους οποίους έστειλε για πρώτη φορά στην Ιστορία της χώρας στο  ταμείο για να πληρώσουν και αυτοί ,  είναι ένα ιδανικό δίδυμο για όσους δεν έχουν αυταπάτες και προτιμούν ανθρώπους που δεν φοβούνται να συγκρουστούν με συμφέροντα και να πουν αλήθειες. 

Εμείς από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών τους δύο αυτούς  ξεχωρίσαμε,  και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να  τους υποδείξουμε στους κεντροαριστερούς αναγνώστες μας αφού θεωρούμε πως ικανοί και μαχητές υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Επειδή το "Δικαιοσύνη παντού" θα είναι πάντα ζητούμενο ακόμα και στις Αστικές Δημοκρατίες με τις "ατέλειες" τους. Στηρίξτε και ψηφίστε σε όποιον πολιτικό χώρο και εάν ανήκετε ικανούς ανθρώπους και όχι όσους ομιλούν για κοινωνική Δικαιοσύνη , Αλληλεγγύη και Ισότητα μη πιστεύοντας σε τίποτα από όλα αυτά αλλά, σκεπτόμενοι ΜΟΝΟ τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. 

Και ο πρώην υπουργός κος Νίκος Παππάς και η κα Σοφία Κομηνέα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων , μπήκαν στην πολιτική για να προσφέρουν. Αφού  και οι δύο είχαν μια επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτούς εμείς δεν τους φοβόμαστε και τους στηρίζουμε σε όποιον ιδεολογικό χώρο και εάν ανήκουν.

Φίλοι και φίλες,
Eνώνω τις δυνάμεις μου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

Δίνουμε τη μάχη και στις 21 Μαΐου, με οδηγό τον Αλέξη Τσίπρα, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην Ελλάδα.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να επιστρέψει η «Δικαιοσύνη παντού»!


ΣΟΦΙΑ ΚΟΜΗΝΕΑ
Υποψήφια Βουλεύτρια
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β3 Αθηνών, Νότιος Τομέας







Η Σοφία Κομηνέα στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: