ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το επαινετικό σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνου για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Το επαινετικό σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνου για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτη Κόκλα

 


Μεγαλώνει η Green Team του δήμου μας και μπράβο της αλλά η ανάρτηση δεν θέλει να σας πληροφορήσει για αυτό το γεγονός. 

Με την λογική που πλασάρουν επί τρεις τουλάχιστον στο δήμο μας οι αυτοδιοικητικοί της πόλης μας πως τα κόμματα δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση συμφωνεί και ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κος Γιάννης Καλλιάνος. 

Έτσι για ακόμη μια φορά το σχόλιο του για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κ Παναγιώτη Κόκλα είναι ιδιαίτερα επαινετικό. 


  Τον κ. Καλλιάνο δεν τον προβληματίζει όπως και το ΣΥΝΟΛΟ των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας σε ποια διοίκηση είναι ο ικανός ομολογουμένως κ.  Παναγιώτης Κόκλας. 

Το έχουμε δει στις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου καλούσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίζουν στο δεύτερο γύρο τον κ.  Χρήστο Κοκοτίνη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , το βλέπουμε και όταν μια σειρά ονομάτων που ψηφίζουν ΝΔ στις εθνικές κάλπες συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια κεντροαριστερών δημοτικών παρατάξεων τέτοιες "λογικές" με τις οποίες αυτό το ιστολόγιο δεν συμφωνεί οδήγησαν αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη μας να στήσουν αδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιντή. 

Η διαπλοκή , το βόλεμα σε έμμισθες θέσεις και οι φιλίες  ήταν και παραμένουν τα κίνητρα της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που και στις κάλπες του Οκτωβρίου θα ψηφίσουν με βάση αυτά. 

Εμείς προβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τις θετικές δράσεις του Παναγιώτη αλλά δεν ψηφίζουμε με βάση τις ιδεολογικές μας καταβολές δεν πάει το χέρι μας να ψηφίσουμε κανέναν κεντροαριστερό υποψήφιο δήμαρχο άρα μια σειρά στελεχών της παράταξης του νυν δημάρχου σίγουρα δεν θα ψηφιστούν από εμάς. 

Αναζητήσαμε όπως θυμάστε όσοι μας διαβάζετε υποψήφιο Περιφερειάρχη το 2019 που ήταν κοντά στις αρχές μας,  ούτε "Πατούληδες" ψηφίζουμε. 

Πάντως επισημαίνουμε όσο είναι νωρίς πως γεγονότα όπως η πρόσληψη ειδικού συμβούλου του δημάρχου Ηλιούπολης πρώην συνεργάτη του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη και δηλώσεις βουλευτών της όπως αυτή του κ. Καλλιάνου δεν βοηθούν. 

Και εμείς γουστάρουμε τον κ. Νίκο Παππά και καταδικάσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ το 13-0 δικαστών που ευτελίζουν την Δικαιοσύνη στην χώρα μας αλλά δεν πήγαμε να τον ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. 

Μήπως κάναμε λάθος; Ρητορικό το ερώτημα σίγουρα δεν κάναμε λάθος αφού ένας Παππάς δεν θα φέρει την Άνοιξη σε ένα κόμμα που εμμένει να βρίσκεται στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας. 

Έτσι και ένας Παναγιώτης , ένας Νίκος και ένας Σταύρος δεν θα φέρουν την Άνοιξη σε μια δημοτική αρχή που προκαλεί κάνοντας εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ ταΐζοντας αριστερό  σανό και έχοντας αφήσει την πόλη στον "αυτόματο" πιλότο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: