ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραιτήθηκε ο κος Γιάννης Πούλος από Αντιδήμαρχος αλλά και από την παράταξη του νυν δημάρχου- Αιχμές κατά της διοίκησης που έως σήμερα συμμετείχε

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Παραιτήθηκε ο κος Γιάννης Πούλος από Αντιδήμαρχος αλλά και από την παράταξη του νυν δημάρχου- Αιχμές κατά της διοίκησης που έως σήμερα συμμετείχε


Το 2019 ξεκινήσαμε, μια ομάδα ανθρώπων και δημιουργήσαμε μια νικηφόρα παράταξη. Πιστέψαμε στην ηγεσία της παράταξης και προπάντων πιστέψαμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα παράταξη, με μόνο σκοπό αυτή τη φορά την επανάκτηση της διοίκησης του Δήμου. Θα γίνει βέβαια, αλλά χωρίς τη δική μου συμμετοχή.Κατά συνέπεια, παραιτούμαι από την παράταξη ΗλιούποληΟΛΟΙ Μαζί, πριν αυτή αλλάξει και επίσης παραιτούμαι και από Αντιδήμαρχος και δηλώνω ανεξάρτητος. Σε όσους από τους συμπολίτες μου με στήριξαν με την ψήφο τους θέλω να πω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσω σχέδια και δράσεις από όποιο πόστο μου ανατέθηκε (θα ακολουθήσει εκτενής ανακοίνωση), για την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητάς μας και ως την τελευταία μέρα ήλπιζα να βρω ευήκοα ώτα. 

Με καθαρή συνείδηση λοιπόν, θα δώσουμε πάλι ραντεβού σαν φίλοι στους δρόμους, τις πλατείες και τα μαγαζιά της Ηλιούπολης που τόσο αγαπώ.

Ευχαριστώ πολύ
Ιωάννης Πούλος,
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ελπίζουμε να γνωρίζετε ποιος είναι ο κος Πούλος μην τον μπερδέψετε με του άλλους Γιάννηδες και με Γιώργο Μπενά! Τέρμα ΔΕΞΙΑ όπως βλέπετε την φωτογραφία! Ο Αντιδήμαρχος που δέχθηκε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο μας από  πρόεδρο Σωματείου Πωλητών  Λαϊκής Αγοράς  υποψήφιο της Χρυσής Αυγής και μετέπειτα του κόμματος Κασιδιάρη και που "έμπλεξε" τον δήμαρχο σε κοινή φωτογράφιση με ΦΑΣΙΣΤΕΣ!  Σίγουρα στις εξηγήσεις που θα δώσει και στον απολογισμό που θα κάνει ο κος  Αντιδήμαρχος θα τοποθετηθούμε. Και και μόνο το γεγονός πως δεν έχει καταλάβει τον καιροσκοπισμό του ιερέα της Αγίας Μαρίνας, καιρό τώρα μας δημιουργούσε εύλογες απορίες που καλό θα ήταν να μας της λύσουν οι πρώην "σύντροφοί" του. "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" να φωτογραφίζεσαι πλάι - πλάι με Χρυσαυγίτες και να μην καταδικάζεις τον ρατσιστικό και μισαλλόδοξο λόγο του πατέρα Σεραφείμ δεν μας κάνει για θέση ευθύνης. Καθίστε να δείτε που την προεκλογική περίοδο , θα μας το παίξει και "Μακεδονομάχος"! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: