ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και ο σανός συνεχίζεται στα δεξιά και στα αριστερά της ΝΔ - Ο "ψεκασμένος" του Κασιδιάρη έβαλε στο "κόλπο" και το Άγιον Όρος!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Και ο σανός συνεχίζεται στα δεξιά και στα αριστερά της ΝΔ - Ο "ψεκασμένος" του Κασιδιάρη έβαλε στο "κόλπο" και το Άγιον Όρος!

 


Αντί να κατανοήσουν τους λόγους της βαριάς ΗΤΤΑΣ τους αναζητούν άλλοθι ισχυριζόμενη πως έγινε ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές! 

Νόθευσαν δηλαδή τη βούληση του ελληνικού λαού που κόντεψε και ίσως βάλει στις 25 Ιουνίου στη Βουλή Νατσιό - Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη και έδωσε πόντους στο ΚΚΕ για να αναβάλει επ΄αόριστο τις "επαναστάσεις" που προμοτάρει και που εξασφαλίζουν άνετη οικονομικά ζωή για τα στελέχη του. 

Ο κόσμος άφησε εκτός Βουλής "ψεκασμένους" υγειονομικούς , ιατρούς που δεν πιστεύουν στην επιστήμη τους και εξέλεξε την μοναδική φωνή λογικής ως πρώτη πολιτική δύναμη. Και αυτή παραμένει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που μετατοπίζει το κόμμα του προς το κέντρο αφήνοντας αθεράπευτα κρατιστές και Πουτινολάγνους σε μονοψήφια ποσοστά που θα τους εξασφαλίσουν για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση βουλευτικό μισθό ( Ελληνική Λύση- ΝΙΚΗ) αλλά σίγουρα βρίσκονται πολύ μακριά από ένα 15% που θα έπαιρνε άνετα στις παρούσες συνθήκες ένα εθνικιστικό κόμμα με σαφή δυτικό προσανατολισμό. 

Δεν είναι ο κος Βελόπουλος ή ο κος Νατσιός κάτι αντίστοιχο με την κα Μελόνι στην Ιταλία ή την Λεπέν στη Γαλλία και έτσι κακώς τους μπερδεύουν εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ με αυτούς. Οι κυρίες είναι φιλοδυτικές ενώ εδώ η Ελληνική Λύση δικαίως χαρακτηρίζεται ρωσόφιλο κόμμα ενώ ο Νατσιός λέει πως δεν είναι δυτικόφοβος αλλά αυτό δεν αρκεί για να τον ακολουθήσουν οι πολλοί που είναι προσηλωμένοι στον δυτικό τρόπο ζωής και δεν επιθυμούν να γίνουν Συρία του Άσαντ ή ακόμα και Ρωσία του Πούτιν. 

Οι καλύτεροι αρωγοί της προσπάθειας Μητσοτάκη να κατακτήσει ακόμα και 45% στις δεύτερες κάλπες είναι τα κόμματα στα δεξιά του που έχουν "στηθεί" έτσι ώστε να στέλνουν στη ΝΔ όλους όσους είναι εθνικιστές αφήνοντας τους ψευτοπατριώτες τύπου Καμμένου να συγχρωτίζονται με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και να συνωστίζονται στις πλατείες της αγανάκτησης των βολεμένων μαζί με ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

Γιατί ποιος Εθνικιστής θα δέχονταν να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μαζί με Σαμαρά, Θεοδωράκη, Πλεύρη και Γεωργιάδη; 

Φυσικά όποιος έχει κάνει επάγγελμα τον "πατριωτισμό" και θεωρεί πως "ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει". Πόσοι είναι αυτοί; Τους είδατε καταγράφηκαν στις πρόσφατες εκλογές στα κόμματα της συμφοράς που τολμούν και ομιλούν για ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ την στιγμή που αυτός θριαμβεύει στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία και συντρίβουν Ρώσους πατριώτες! 

Γιατί πρέπει να είσαι ιδεολογικά τυφλός για να μην αντιλαμβάνεσαι πως ΟΛΟΙ οι αυθεντικοί εθνικιστές του κόσμου οφείλουν να είναι στο πλευρό όσων δέχθηκαν επίθεση στο κυρίαρχο κράτος τους το οποίο έχει βγάλει ήρωες που θα ζήλευαν όλα τα βαλκανικά κράτη. 

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε και θα συνεχίζει να συγκεντρώνει ψήφους από παντού όσο το τοπίο παραμένει θολό και "Λαφαζάνηδες" με "Κασιδιάρηδες" και "Βαρουφάκηδες" μαζί αναζητούν τοπικά ή εθνικά νομίσματα και βοήθεια από τη "μαμά" Ρωσία που καταρρέει! 

Ο Θεός να βοηθήσει λοιπόν να μπει ο Νατσιός στην επόμενη Βουλή για να ανταλλάσσουν χριστιανικές ευχές και επιστολές του Κυρίου με τον κ. Βελόπουλο από τους βουλευτές του οποίου όπως θα δείτε λείπουν όσοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εθνικιστές και έχουν πορεία στον λεγόμενο "πατριωτικό" χώρο. 

Ίσως αυτό να αποδειχθεί και ωφέλιμο για τον ίδιο που εάν το χειριστεί σωστά θα δημιουργήσει ένα κόμμα όπου θα συγκεντρώνει κάθε λογής παραπονούμενους που αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους και έχουν συνωμοσιολογικές ανησυχίες. 

Πατριωτική δύναμη με αναφορές σε "Κολοκοτρώνηδες" και "Μεταξάδες" να το δεχθούμε πως είναι αλλά εθνικιστής στο κόμμα αυτό δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει ούτε για δείγμα. 

Εκτός και κάποιοι μπερδεύουν τον Εθνικισμό με τα μεροκάματα και στην Ελλάδα δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί. Θυμηθείτε Καμμένους, Μιχαλόπουλους, Πλεύρηδες και Μιχαλολιάκους για να αντιληφθείτε πόσο καλύτερος ήταν και είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από όλους αυτούς και ας μην είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. 

Άλλωστε πιο ωφέλιμος για την πατρίδα μας έχει αποδειχθεί από κάποιους που θα επέλεγαν να σταθεί η πατρίδα μας στη λάθος πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ δίπλα σε κράτη - παρίες. 

ΥΓ: Για τα αριστερά θα τα γράψουμε άλλη φορά αφού δεν μας αφορά ο χώρος και ιδιαίτερα αφού για εμάς είναι ξεκάθαρο πως μέσα σε καπιταλιστικό σύστημα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν μπορεί ούτε να ανθίσει ούτε να υλοποιήσει τις σοσιαλιστικές δικτατορίες που ονειρεύεται. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: