ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύ κοντά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μετά τα χθεσινά αποτελέσματα

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Πολύ κοντά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" μετά τα χθεσινά αποτελέσματα


Μετά το 37% της ΝΔ στον δήμο μας δύσκολα θα μείνει εκτός δεύτερου γύρου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Τάσος Ευσταθίου αφού έχει απαλλαγεί οριστικά από "βαρίδια" που τον καθήλωσαν σε ένα ποσοστό της τάξεως του 15% που τον άφησε το 2019 εκτός δεύτερου γύρου. Μάλιστα με τις προσθήκες που θα κάνει στο ψηφοδέλτιό του ουδείς θα αμφιβάλλει πως αυτό θα είναι πιο ισχυρό από αυτό του κατέβασε στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2014 και του 2019. 

Εάν δεν υπάρξει άλλη κεντροδεξιά  υποψηφιότητα δημάρχου θεωρούμε βέβαιη την είσοδο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών αφού η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατισσών και των Νεοδημοκρατών της πόλης μας στηρίζει την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ κάτι που αποδεικνύεται από την καθημερινή επαφή μας με απλό κόσμο και ψηφοφόρους της ΝΔ στην πόλη μας. 

Βέβαια με δεδομένο πως ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου προωθεί δυναμικά την υποψηφιότητα του Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιου Βαμβίνη για τον δήμο μας μένει στο κόμμα να αποφασίσει εάν θα αφήσει τελικά για ακόμα μια φορά ο δήμος να χαθεί αφού όπως αποδείχθηκε και στις δημοτικές κάλπες του 2014 η ΝΔ δεν μάζεψε τους Αναγνώστου και Πίκουλα που κατέβηκαν ως "αντάρτες". Ενώ το 2019 Αραμπατζής και Ευσταθίου δεν μάζεψαν το ποσοστό της ΝΔ αφού ας μην γελιόμαστε κάποια κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας βάζουν τις προσωπικές τους φιλίες πάνω από τα κομματικά στις αυτοδιοικητικές κάλπες. 

Εδώ η ΝΔ δεν μπορούσε να μαζέψει τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ Δελλαπόρτα και πρώην ΕΠΟΝΙΤΗ! θα κάτσει να μαζέψει τώρα τους Αραμπατζήδες θα διερωτηθούν δίκαια όσοι μας διαβάζουν και έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς για τα στελέχη της ΝΔ της πόλης μας. 

 Κάποιοι μας συμπαθούν περισσότερο από κάποιους άλλους κάποιοι διαχρονικά δεν μας πάνε και σίγουρα όλες και όλοι έχουν παράπονα από εμάς επειδή αναδεικνύουμε ευθύνες για μια εικόνα πολυδιάσπασης και κυρίως έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις από όλους τους σε ένα σωρό θέματα για την πόλη μας. 

Προεκλογικά , και αφού εμείς είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης θα είναι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ θα σας έχουμε αρκετές αναρτήσεις με τα "έργα και τις ημέρες τους". 

Τότε που ήταν αυτοί σε θέσεις ευθύνης , και όχι Σεφτελήδες, Κόκλες, Στασινόπουλοι, Αντζινάδες και οι σημερινοί "σωτήρες" μιας πόλης , που ως πλειοψηφία δεν άξιζε να έχει καλύτερη τύχη από την σημερινή. 

Το να χαθεί ένας δήμος όπου η ΝΔ έχει ΄το 37 % και 15000 ψήφους,  την στιγμή που ο επόμενος δήμαρχος Ηλιούπολης θα εκλεγεί με περίπου 12.000 το λες πρωτίστως ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όσων αντί να πάνε ΟΛΟΙ μαζί βρίσκουν προφάσεις για το ποιος θα πάει επικεφαλής και ποιος θα γίνει απλώς ένας Αντιδήμαρχος. 

Τις δικές μας θέσεις τις έχουμε αναλύσει πολλάκις φορές , ο επόμενος δήμαρχος θα είναι κεντροδεξιός και ελπίζουμε όχι από δαύτους που έστησαν ανδριάντες στους πολιτικούς μας αντιπάλους. 

Είτε λοιπόν είναι ο Ευσταθίου , είτε ο Βαμβίνης , είτε ο Αραμπατζής είτε ο Ευαγγέλου ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ψηφοφόρος της ΝΔ και η πόλη μας θα βγάλει και πάλι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ δήμαρχο. 

Για εμάς επόμενος δήμαρχος της πόλης μας θα είναι είτε ο κος Ευαγγέλου είτε ο κος Ευσταθίου και το γράφουμε από τώρα έχοντας ήδη στηρίξει τον δεύτερο και ζητώντας από τη ΝΔ να μην συμπεριλάβει στις επιλογές της όσους ενώ είναι μέλη της ΝΔ αποκρύπτουν την ιδιότητά τους αυτή και δεν έρχονται να συζητήσουν για κοινή κεντροδεξιά υποψηφιότητα όταν τους καλεί το κόμμα. 

Για να μην μπει στο δεύτερο γύρο λοιπόν ο κος Τάσος Ευσταθίου πρέπει να "αυτοκτονήσει" με σωρεία λάθος επιλογών αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι το απόλυτο φαβορί για είσοδο στον δεύτερο γύρο! 

Εμείς θα λείπουμε οι μισοί καιρό από την πόλη και ίσως και χρόνια αλλά αυτό εδώ το ιστολόγιο σίγουρα έως τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι ενεργό με καθημερινές αναρτήσεις. 

Μετά θα περιορίσει αυτές στις απολύτως αναγκαίες για την ύπαρξή του και σίγουρα για δεκαετίες ακόμα θα υπάρχει. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: