ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης εάν δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ;

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης εάν δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ;

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ και συνδημότης μας τα τελευταία χρόνια , ενώ έχει δημιουργήσει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου εάν δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ. 

Με αυτό μπορεί να μην εξασφαλίζει αυτόματα το 37% που κατέκτησε πρόσφατα στις εθνικές εκλογές το κυβερνών κόμμα στην πόλη μας και που αναμένεται να αυξηθεί στις κάλπες της 25ης Ιουνίου αλλά σίγουρα θα εξασφαλίσει ποσοστό που για τους μήνες που ετοιμάζει το εγχείρημά του ( αρχές Φεβρουαρίου περίπου) θα είναι ικανοποιητικό για την καθιέρωσή του στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης. 

Αφελής δεν είναι να κατέβει χωρίς κομματική στήριξη ούτε υποκριτής να πει πως τον αφήνει αδιάφορο το χρίσμα του πρώτου σε ψήφους κόμματος στον δήμο μας. 

Εμείς θεωρούμε έχοντας γνωρίσει από κοντά τον Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Βαμβίνη πως δεν θα συμμετάσχει για να συμπληρώσει μια ακόμα μια κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου  αλλά για να κάνει τη διαφορά.  Και φυσικά  αυτό χωρίς χρίσμα,  το θεωρούμε αδύνατον. 

Και με χρίσμα θα είναι δύσκολο αφού στην πόλη οι δύο Τάσοι που το πήραν (Τάσος Κωνσταντέας και Τάσος Ευσταθίου) δεν τους επέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα χάνοντας από τους "αντάρτες" που αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια για κοινή κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στην πόλη μας αλλά και σε όμορους δήμους. 

Έτσι χωρίς να μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Θανάση Βαμβίνη  για να μάθουμε τι τελικά θα πράξει , και εάν θα  είναι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θεωρούμε πως αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ εάν έχει το χρίσμα της ΝΔ. 

Άλλωστε δεν κρύβει ο κος Βαμβίνης και καλά κάνει τις κομματικές του πεποιθήσεις , και συμμετάσχει σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ έχοντας μερίδιο από την μεγάλη επιτυχία της εκλογής του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού στην πρώτη θέση,  αφήνοντας πίσω του τον επίσης εκλεγμένο βουλευτή μας κ. Δαβάκη. 

Ως επιστημονικός συνεργάτης του κ. Νεοκλή Κρητικού συνέβαλε μαζί με την ομάδα του βουλευτή τα μέγιστα έτσι ώστε να κερδηθεί η πρωτιά. Η ΝΔ πήρε σε αυτές τις εκλογές ποσοστό 49,48% στη Λακωνία ,  και όλοι πιστεύουν πως στις δεύτερες κάλπες θα ανέβει και θα ξεπεράσει άνετα το 52%. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: