ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά θα ψηφίσει ΚΚΕ αφού χωρίς σούσι και χαβιάρι δεν θα δούμε "Βελουχιώτη Άρη"!

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Τελικά θα ψηφίσει ΚΚΕ αφού χωρίς σούσι και χαβιάρι δεν θα δούμε "Βελουχιώτη Άρη"!

Εύχεται καλή επιτυχία στο ΚΚΕ και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του η επικεφαλής της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" αποδεικνύοντας ακόμα και σε "τυφλούς και κουφούς"  το τι ακριβώς πρεσβεύουν!

Ο λόγος για την συνέντευξη που της παραχώρησε ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς που είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις προσεχείς εθνικές εκλογές,  και επειδή δεν θα εκλεγεί θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολη αφού την παλιά επικεφαλής κα Τσατσούλη την "αποσύρουν" δίνοντας τόπο στα νιάτα! 

Βέβαια ο λαός δεν θα δώσει την δύναμη σε ανθρώπους που αντιμάχονται την Αστική μας Δημοκρατία να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα και τους στόχους τους,  αφού η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας είναι ακόμα αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσει μερικές χιλιάδες νοσταλγούς των Σταλινικών καθεστώτων. 

Άρα οι εμπορικές επιχειρήσεις που "διαφημίζει" η "επαναστάτρια" θα συνεχίσουν να πουλούν σούσι και χαβιάρι μην φοβάστε "σύντροφοι" ο καπιταλισμός θα καταρρεύσει όταν τα πιάτα αδειάσουν για τους περισσότερους σαν χάρτινος πύργος! Δεν θα χρειαστούν τα κονσερβοκούτια και με λίμες νυχιών δουλειά θα γίνει! 

Σε κάθε περίπτωση όποιος βρει τι "ενώνει" τον κ. Αλέξανδρο Μπουγά με τον επικεφαλής του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κ. Βαμβίνη , έχει καταλάβει και τι διακυβεύεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου για την πόλη μας. 

Σωστά λοιπόν είχαμε "κράξει" τον Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Βαμβίνη για την επιλογή του να συγχρωτιστεί με ένα χθες που η πόλη δεν θα ξαναζήσει , και φυσικά τα καλά του λόγια για μια ομάδα που η επικεφαλής της  έχει δείξει τι ακριβώς πρεσβεύει , βοηθούν τους κεντροδεξιούς της πόλης μας να κρατήσουν αποστάσεις από τα μελλοντικά σχέδιά του. 

Για τον κ. Μπουγά δεν μας νοιάζει σχεδόν καθόλου καμία του επιλογή. Ένα 9% που του άφησε ως παρακαταθήκη η κα Τσατσούλη έχει να υπερασπιστεί , και κάθε "γκάφα" του μας είναι ευχάριστη αφού πριν να υπάρχει αυτό εδώ το ιστολόγιο στην πόλη μας η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης έπαιρνε μονίμως για δεκαετίες διψήφια ποσοστά. 

Οι καιροί ευτυχώς άλλαξαν και παρά την ευνοϊκή συγκυρία,  πάλι σε μονοψήφιο θα καταλήξουν. Υπομονή νέος είναι ακόμα ο Αλέξανδρος Μπουγάς , άλλωστε τόσα χρόνια οι κομμουνιστές ετοιμάζουν μια "επανάσταση" που δεν πρόκειται και ποτέ τους να κάνουν! 

Όσοι νιώθουν και είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και δεν κάνουν ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ από τα πιστεύω τους,  ξέρουν πως σε αυτή την πόλη έχουν επιλογή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: