ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ που ανασκεύασαν την ανάρτησή τους για το θέμα με την εκ- περιτροπής στάθμευση στην οδό Αρκαδίου- Δεν πιστεύουμε στις μηνύσεις εμείς από όσους έχουν δημόσιο βήμα να απαντήσουν

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Μπράβο στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ που ανασκεύασαν την ανάρτησή τους για το θέμα με την εκ- περιτροπής στάθμευση στην οδό Αρκαδίου- Δεν πιστεύουμε στις μηνύσεις εμείς από όσους έχουν δημόσιο βήμα να απαντήσουν

 


Μπράβο στους ενεργούς του κ. Κάνδηλα  που ανασκεύασαν μετά το δικό μας κράξιμο την ανάρτηση τους,  για την τάχα γκάφα του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Δεν ήταν εισήγηση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , η εκ - περιτροπής στάθμευση αυτοκινήτων στην οδό Αρκαδίου,  όπως και οι ίδιοι πλέον παραδέχονται στο ανασκευασμένο νέο δημοσίευμά τους. 

Δεν ποντάρουμε σε καμία μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη κατά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Αραμπατζή όπως θεωρούν οι ΕΝΕΡΓΟΙ. 

Άλλωστε δεν θεωρούμε πως είναι εύκολο να καταδικαστεί κάποιος. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της Αστικής Δικαιοσύνης,  αλλά δεν είμαστε και τίποτα αφελείς να πιστεύουμε πως είναι όλες ορθές και κυρίως δίκαιες! 

Άλλωστε έχουμε ζήσει η Novartis να μην είναι ούτε σκάνδαλο ούτε σκευωρία ( για εμάς είναι και τα δύο για λόγους που έχουμε εξηγήσει όταν το θέμα ήταν στην επικαιρότητα) , είδαμε για την Siemens να μην τιμωρείται ουδείς, ζήσαμε την αθώωση της μονής Βατοπεδίου για τις ανταλλαγές με το Δημόσιο οι οποίες για εμάς ήταν σκάνδαλο , είδαμε και τελευταία το 13-0 για τον κ. Νίκο Παππά και την επανεκλογή του αφού εμείς αφελείς δεν είμαστε να θεωρούμε "εγκληματία" κάποιον που έφερε χρήματα στα ταμεία του κράτους και όχι όσους συστηματικά τα αδειάζουν, και γενικά δεν περιμένουμε να δούμε τις σβάστικες στα μπράτσα των κάθε λογής "Κασιδιάρηδων" για να αναδείξουμε τα πολλά θέματα δημοκρατίας στην πόλη μας. 

Σε κάθε περίπτωση "εν λευκώ" δεν στηρίζουμε καμία δημοτική παράταξη όπως διάβασαν και οι αναγνώστες μας και στο κείμενο στήριξης μας στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου έχουμε αποδείξει πως προβάλλουμε ό,τι είναι για εμάς τουλάχιστον θετικό ακόμα και από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ¨Η πόλη που θέλω" και σε κάθε περίπτωση ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. 

Και αυτό θα φανεί σε τέσσερις μήνες με τους δικούς μας αναγνώστες απόλυτα υποψιασμένους στο τι θα συμβεί , και με τον χρόνο να λιγοστεύει για όσους θεωρούν πως η αποτυχημένη και για εμάς διοίκηση θα σωριαστεί σαν τραπουλόχαρτο! 

Δεν θέλουμε λοιπόν να καταδικαστεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" όσο η νυν διοίκηση δεν μας αποκαλύπτει το "τραγικό" που είπε και έθιξε σε προσωπικό επίπεδο τον δήμαρχο,  δεν σεβόμαστε κανέναν θεσμό αφού από εμάς δεν πέρασε απαρατήρητη η εισήγηση της Εισαγγελέας της έδρας στην δίκη της Χρυσής Αυγής , ούτε δεν καταλάβαμε πως υπήρξε ένας Αεροπαγίτης από τους 10 που ήθελε την συμμετοχή Κασιδιάρη στις εκλογές που μας πέρασαν! 

Εμείς δεν πιστεύουμε πως στο όνομα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ δικαιοσύνης μπορεί να απειλείται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας , και χαρήκαμε πολύ για τις αποστρατείες δικαστικών! Στεναχωριόμαστε μόνο που θα συνεχίσουν να εισπράττουν τις συντάξεις τους. 

Με αυτή την Δικαιοσύνη σίγουρα η χώρα μας δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως δυτικό κράτος και σίγουρα δεν πρόκειται να έρθει κανείς επενδυτής όσο υπάρχουν στο σώμα δικαστικοί που ονειρεύονται ¨Εθνοσωτηρίους" 

Επομένως μιλάμε άλλη γλώσσα , είναι εμφανές πως δεν μας φταίνε πρόσωπα αλλά όσοι δεν επιβάλλουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ κανόνες , όπου οι πάντες θα κρίνονται για όσα αποφασίζουν. 

Δεν είμαστε εμείς από αυτούς που κλαίνε σήμερα για την πτώση της Πόλης και συναθροίζονται στα "μαγαζάκια" των απογόνων αυτών που την πρόδωσαν,  στηρίζοντας θεωρίες συνωμοσίας και μην αποδεχόμενοι τις τεράστιες ευθύνες τους. 

Άργησε και ο Αρχιεπίσκοπος να βγει να μιλήσει για το πάρτι "Ρώσων" που έχει στηθεί εδώ και καιρό στο "Άγιον" Όρος,  δεν είμαστε πρόβατα να ακολουθούμε δόγματα του μεροκάματου οι παρατάξεις χωρίς αρχή -μέση και ΤΕΛΟΣ. 

Τέλος επιλέγουμε κάθε φορά τον "μη χείρον βέλτιστον" μη έχοντας ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως κάποιοι που δεν προβάλλουν την δική μας ατζέντα (που είναι γνωστή στους αναγνώστες μας εδώ και πολύ καιρό) θα έρθουν αύριο να την εφαρμόσουν. 

Είναι παραλογισμός να θεωρεί κανείς πως σε μια πόλη με αγάλματα και μνημεία σε όσους δεν το αξίζουν.  θα έχουμε αύριο κάποιον δήμαρχο που θα αλλάξει την πορεία της πόλης μας 180 μοίρες! 

Όταν έχεις απέναντί σου όσους  θεωρούν λογικό πως σήμερα κλαίνε για την αποφράδα μέρα , αύριο για την Ηρώ Κωνσταντοπούλου , και μεθαύριο ζητάνε να αποδοθούν τιμές σε έναν δοτό δήμαρχο της χούντας πάντα θα υπάρχουμε εμείς για να υπενθυμίζουμε σε όλες και όλους πόσο υποκριτές είναι! 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και όσοι αναμένουν θαύματα για την πόλη θα πρέπει πρώτα να μάθουν την Ιστορία της.  Όχι αυτή που είδαμε πρόσφατα σε βιβλίο γνωστού αυτοδιοικητικού αλλά την  πραγματική για αυτή που ουδείς μας θα έπρεπε να νιώθει υπερήφανος! 

Χαϊδέψτε τους λοιπόν τα "αυτιά" όπως έκανε προεκλογικά και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για να πάρει μια χούφτα ψήφους του Κασιδιάρη και μετά ας βγείτε να καταγγείλετε εκ των υστέρων μια ΔΙΑΠΛΟΚΗ που αναδείξαμε πρώτοι το 2019 όταν μας λέγατε πως πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας! 

Μα πως θα μπορούσαμε να υπολογίσουμε πόσες "πουτ@νες" έχει η πόλη; Αρκετές ώστε να καταφέρουν και να διατηρούν ομάδα στο facebook , να κάνουν εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ μαζί με τον δήμο μας,  και να τρέχουν σε αυτή "Αραμπατζήδες" και λοιποί απελπισμένοι,  θεωρώντας λογικό να κλαίνε σήμερα για μια Πόλη που παρέδωσαν στους Τούρκους ξεφτιλισμένοι ρασοφόροι που ακόμα και σήμερα επιμένουν να υμνούν την βάρβαρη Ανατολή βγάζοντας όλο το μένος τους για την πολιτισμένη Δύση. 

Αυτή των σταυροφοριών που δεν άφησε όλη την  Ευρώπη να είναι μουσουλμανική και να φοράει φερετζέδες! 

Άλλωστε αιώνες μετά δεν έχουν αλλάξει μυαλά περιμένουν το "ξανθό γένος" να τους την δώσει πίσω αφού αυτοί δεν βγαίνουν από τα μοναστήρια τους προσεύχονται για εμάς και μας καλούν να πεθάνουμε για να έχουν αυτοί "μαγαζάκια" να κονομάνε. 

Δεν θα θυσιαστούμε για κανέναν και κυρίως για "Φλώρους" που αντί να δουν την υπεροπλία της Δύσης παραποιούν συστηματικά την Ιστορία μας μη αποδεχόμενοι πως χωρίς τους συμμάχους μας ακόμα και σήμερα θα ήμασταν μια επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! 

Δυτικόφιλος ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου μην παρακαλάτε να "ξεμαρμαρωθεί" μην σας φτύσει που τον αφήσατε να τον κατασφάξουν οι Τούρκοι για να αναπαράγετε σήμερα ηλίθιες προφητείες όσων 400 χρόνια με τους Οθωμανούς δεν είχαν κανένα πρόβλημα αλλά έχουν τώρα με τους συμμάχους μας φοβούμενοι μην τυχόν και μας αλλοιώσουν το dna μας και γίνουμε επιτέλους Δυτικοί. 

Αυτά για σήμερα,  επειδή είδαμε πολύ κλάμα στο facebook από ψευτοπατριώτες αποφύγαμε να βάλουμε και τα γνωστά επετειακά αφιερώματα μην τσαντιστούν  "Νατσιοί" , "Κασιδιάρηδες" και λοιποί ρωσόφιλοι  και στείλουν μήνυμα στους "Άγιους Πατέρες" να μας αφορίσουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: