ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη προσφορά από το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" για την συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του- Τρεις εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για μαθητές Α΄ Γυμνασίου

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Μεγάλη προσφορά από το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" για την συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του- Τρεις εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για μαθητές Α΄ Γυμνασίου





Ακόμα μια αξιέπαινη προσφορά από το Φροντιστήριο "Κυρίτσης", με το σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο για την πόλη μας, που απευθύνεται σε μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.
Συγκεκριμένα το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" προσφέρει 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου.



Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές. Στόχος των μαθημάτων αυτών είναι να καλύψουν όλα τα κενά του Δημοτικού για την ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο.

Για ακόμη μια φορά ο Διευθυντής Σπουδών κ. Νικόλαος Κυρίτσης του Φροντιστηρίου και οι συνεργάτες του μας εκπλήσσουν ευχάριστα δείχνοντας την αγάπη τους για τους μαθητές της πόλης μας και το ενδιαφέρον τους για την σωστή προετοιμασία των μαθητών της πόλης μας που χρειάζονται μια τέτοια βοήθεια για να καλύψουν τα κενά τους.

Δεν είναι ανάγκη να σας υπενθυμίσουμε πόσες φορές η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει προβεί σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου χορηγώντας εθνοτοπικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία και πολιτιστικές δράσεις που είναι αναγκαίες για την πόλη μας.

Με ευσυνειδησία και κυρίως με αγάπη για την σπουδάζουσα νεολαία μας το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" με την δεκαετή δράση του στην πόλη μας έχει αποδείξει και στους πιο κακόπιστους το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της πόλης μας χορηγώντας αξιέπαινες δράσεις που δεν περνούν απαρατήρητες από τους πολλούς.

Για περισσότερες πληροφορίες αναγνωστών μας που θέλουν να επωφεληθούν από την προσφορά μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210- 9955524.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και την σελίδα του Φροντιστηρίου "Κυρίτσης" κάνοντας κλικ εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: