ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 9/5/2023 προεκλογική περίοδος)

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 9/5/2023 προεκλογική περίοδος)



  • Η υποκρισία συνεχίζετε από όσους την έχουν κάνει επικερδές επάγγελμα. 

  • Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά για το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας που έγινε στην πόλη μας και φυσικά δεν θα τις σχολιάσουμε δεν μας αφορούν σε καμία περίπτωση εκδηλώσεις του δήμου Ηλιούπολης που έχουν προεκλογικό χαρακτήρα αφού σε πέντε μήνες από σήμερα ψηφίζουμε για όσους θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Οι εθνοτοπικοί σύλλογοι της πόλης θέλουν τέτοιες εκδηλώσεις και από την στιγμή που η επιβάρυνση για τους δημότες μας είναι χαμηλή δεν βλέπουμε τους λόγους να μην πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις με ιδιώτες χορηγούς και όχι την Σοβιετία! 

  • Πολλές επιχειρήσεις καφέ στην πόλη μας και ελπίζουμε να συντηρηθούν δεδομένου πως για εμάς τα δύσκολα στην ελληνική οικονομία δεν έχουν περάσει αλλά είναι μπροστά μας. 

  • Μέσα στον Μάιο δεν βλέπουμε να ανακοινώνεται νέα υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας. Τον Ιούνιο με πιο πιθανή ημερομηνία τις 5 θεωρούμε πως θα ξεκαθαρίσει ο κος Βαμβίνης εάν είναι απλώς ο επικεφαλής ενός φόρουμ ή θεωρεί πως πρέπει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. 

  • Δεν ακούσαμε τίποτα νέο από τις παρατάξεις τα τέσσερα τελευταία χρόνια για θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Όλες δαιμονοποιούν τις δεύτερες και επαναλαμβάνουν το ίδιο παραμύθι για μια ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία που πρέπει τώρα να παραδοθεί στο δήμο μας αφού "εκλάπη" από ιδιώτες! Κράτος κλέφτης περιουσιών ιδιωτών που χρωστάει δισ ευρώ στους δανειστές του για να γεμίζει τις τσέπες των κολλητών της εκάστοτε εξουσίας! 


  • Ψηφοδέλτια με 40 και 55 υποψηφίους ετοιμάζονται να κατεβάσουν δημοτικές παρατάξεις που τάχα διεκδικούν την διοίκηση του δήμου μας. Ακόμα και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης θα έχει 87 υποψηφίους που είναι το ανώτερο αφού αντιλαμβάνονται πως όσο πιο πολλοί οι υποψήφιοι τόσο πιο μακριά από το μονοψήφιο ποσοστό στις απερχόμενες εκλογές. Το 2019 την πάτησαν κυρίως από εμάς φέτος ευελπιστούν πως θα εισπράξουν αρκετές αριστερές ψήφους αγανάκτησης! 

  • Ο πρώην δήμαρχος ήταν Θεσσαλονίκη και για τον λόγο αυτό δεν πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Ψυρρόπουλου τον οποίο στηρίζει με δημόσια ανάρτησή του στο facebook. Στο μεταξύ ο Στάθης Ψυρρόπουλος ισχυρίζεται πως πληρώνει "αμαρτίες" άλλων και είναι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτωβρίου! Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την πόλη όταν βαπτίζουν μεγαλειώδη μια συγκέντρωση την οποία θα μπορούσε να κάνει οιαδήποτε από τις μικρές παρατάξεις του 5% -7% . Αντί να αναζητήσουν τα αίτια της αποτυχίας δηλώνουν αισιόδοξοι μη έχοντας την στήριξη κανενός κομματικού μηχανισμού. Στηρίζονται μάλλον στη χαμηλή νοημοσύνη όσων θεωρούν λογικό να τα έχουν βάλει όλοι με τον Στάθη επειδή θέλει να καταπολεμήσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ! Θεωρούν ακαταλαβίστικα τα άρθρα του μεγαλύτερου site των Νοτίων Προαστίων και καλούν το ΜΜΕ με έδρα τον Άλιμο να βγάλει όσα στοιχεία έχει! Είναι τυχεροί που τα στοιχεία πήγαν σε "λάθος" χέρια αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα έχει καταρρεύσει ήδη στην πράξη όπως θα αντιληφθούν άπαντες την τελευταία εβδομάδα των εκλογών τότε που δημοσκοπήσεις δεν επιτρέπεται να παίζουν και θα έχουμε "χτυπήματα" της τελευταίας στιγμής για όσους εξακολουθούν και παραμένουν "αμετανόητοι". Βασικά βολεμένοι είναι και υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ακόμα και τα πλέον "αντισυστημικά". 

  • Στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης απειλεί πως θα βγάλει καταγγελίες για υποψήφια δημοτική σύμβουλο συνδημότης μας. Για να δούμε γιατί πολλά ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε να υλοποιείται. 

  • Έχει μαζευτεί ήδη αρκετός κόσμος για την εκδήλωση του Νίκου Παππά στην πόλη μας , αρκετοί από όμορους δήμους αφού ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δείχνει σχεδόν διαλυμένος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: