ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ασύστολα ψεύδη από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ουδέποτε ο κος Τάσος Ευσταθίου πρότεινε εκ περιτροπής στάθμευση αυτοκινήτων στην οδό Αρκαδίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ασύστολα ψεύδη από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ουδέποτε ο κος Τάσος Ευσταθίου πρότεινε εκ περιτροπής στάθμευση αυτοκινήτων στην οδό Αρκαδίου


Η θέση της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για το θέμα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της οδού Αρκαδίου από τις αλλεπάλληλες αλλαγές που κάνει η διοίκηση Χατζηδάκη στην συγκεκριμένη οδό είναι ξεκάθαρη. Δεν έπρεπε η διοίκηση να αρχίσει μια τέτοια διαδικασία χωρίς να έχει κάποια μελέτη που να "επιβάλλει" μια τέτοια αλλαγή. 

Αρχικώς η διοίκηση θεώρησε πως ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να μονοδρομηθεί . Το πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο (τρεις φορές έχει έρθει το θέμα της οδούς Αρκαδίου) αλλά μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων υποχώρησε και το έφερε με και πάλι. Όπως όλες και όλοι που παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια γνωρίζουν η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" καταψήφισε την ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ. 

Στο τρίτο δημοτικό συμβούλιο για να διορθώσει την γκάφα της η διοίκηση που οι "ΕΝΕΡΓΟΙ" προσπαθούν να χρεώσουν στον κ. Ευσταθίου χωρίς μισή απόδειξη και χωρίς ψήγμα αλήθειας ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει  εάν η οδός Αρκαδίου θα παραμείνει μονόδρομος ή εάν θα ήταν όπως και πριν δηλαδή διπλής κυκλοφορίας με εκ- περιτροπής στάθμευση. Άλλη επιλογή δεν υπήρχε. 

Σε αυτό λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο όπου ο κ. Τάσος Ευσταθίου δεν ήταν παρών ( είχε νοσήσει από κορωνοϊό και έλειπε δικαιολογημένα) οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης οι κύριοι Μιχάλης Κουρής και Δημήτρης Ταμβάκος είχαν να επιλέξουν εάν θα παρέμενε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που ήταν μια πρόταση της διοίκησης και όχι φυσικά της παράταξης τους , ή θα γίνονταν και πάλι διπλός με εκ -περιτροπής στάθμευση. 

Σε αυτό λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο προτίμησαν οι δύο παρεβρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που ήταν παρόντες και  ψήφισαν το "μη χείρον βέλτιστον"΄

Έτσι ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ.  Γιώργος Αγαδάκος  ξέρει πολύ καλά τι να απαντήσει στα fake news των Ενεργών Φασιστών Ηλιούπολης.  Μένει στη περιοχή γνωρίζει πολύ καλά το θέμα και τι πρότεινε και προτείνει η παράταξη με την οποία κατεβαίνει υποψήφιος. 

Επομένως  καμία ΑΛΗΘΕΙΑ δεν έχουν τα γραφόμενα του κ. Κάνδηλα , για τάχα γκάφα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου

Θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί στο θέμα αφού κάποιοι μη έχοντας αξιόπιστο αντιπολιτευτικό λόγο μετά τις μηνύσεις που δέχθηκε ο επικεφαλής τους για συκοφαντική δυσφήμιση από τον νυν δήμαρχο είπαν να κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση! 

Τώρα για την ουσία της υπόθεσης στην οδό Αρκαδίου που παρέμεινε διπλής κατεύθυνσης,  παρκάρουν όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στις δύο πλευρές του δρόμου , αφού φαίνεται πως η διοίκηση εν όψει εκλογών δεν θέλει να εφαρμόσει μια απόφαση που η ίδια πήρε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: