ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο εγγονός του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Μακρυκώστα επί δημαρχίας Κιντή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηδάκη

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο εγγονός του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Μακρυκώστα επί δημαρχίας Κιντή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζηδάκη


Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στην πόλη μας, καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στην Παράταξή μας τον Θεόδωρο Θεοδώρου, που σε λίγες εβδομάδες κλείνει τα 18 και θα είναι ο νεαρότερος ηλικιακά υποψήφιος στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ο Θεόδωρος είναι μαθητής της Γ’ Τάξης και Πρόεδρος του 15μελούς του 1ου Λυκείου Ηλιούπολης.
Είναι εγγονός του Παναγιώτη Μακρυκώστα, ο οποίος υπήρξε αντιδήμαρχος με τον αείμνηστο Δημήτρη Κιντή.
Καλώς ήρθες Θεόδωρε, καλή επιτυχία από καρδιάς!!

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν προτίμησε την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ο πιτσιρικάς αφού φαίνεται δεν τον ενθουσιάζει το σούσι , χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη του κ. Αλέξανδρου Μπουγά αλλά μόνο ο Άρης. Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία του ευχόμαστε εάν και από εμάς ψήφο μην περιμένει εμείς παραμένουμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αυτή που πολέμησε μέσω του ΕΔΕΣ και του Ναπολέοντα Ζέρβα για να μην γίνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Καλά θα πάνε και αυτές οι δημοτικές εκλογές για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης πάλι στο μονοψήφιο θα μείνουν αφού οι επιλογές τους καταδεικνύουν την απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που διαχρονικά τους διακρίνει. Να τους αφιερώσουμε και ένα τραγούδι που ξέρουμε πως δεν  τους αρέσει επειδή τους "ξεβρακώνει" με τον στίχο του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: