ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... (11/5/2023 προεκλογική περίοδος )

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... (11/5/2023 προεκλογική περίοδος )




  • 10 ημέρες πριν τις εκλογές και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές εντείνουν τις προσπάθειες τους με ομιλίες , τηλεοπτικές εμφανίσεις και οι περισσότεροι διαδικτυακά αφού λίγοι έχουν πρόσβαση στα μεγάλα ΜΜΕ. Έτσι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το facebook έχουν εισπράξει χιλιάδες ευρώ διαφήμιση αφού κάποιοι πείθονται πως μπορείς και την τελευταία στιγμή να "τσιμπήσεις" κάποια ψήφο. Εμείς σας λέμε πως χρειάζεται συστηματική δουλειά μηνών ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν βγαίνεις έτσι και ασχοληθείς έναν ή δύο μήνες πριν τις κάλπες. Εκτός και επιλέξεις τον νικητή και βρεθείς κατά τύχη μέσα στους 21 που θα εκλέξει αυτός π.χ που θα βγει δήμαρχος στην πόλη μας. 

  • Εντυπωσιακές κάποιες συγκεντρώσεις υποψηφίων βουλευτών στα Νότια Προάστια δίνουν ώθηση σε ακόμα περισσότερους να ακολουθήσουν κάποιους και να εγκαταλείψουν κάποιους άλλους. Έχουμε τέσσερις σταυρούς και εάν θέλουμε πραγματικά να στηρίξουμε κάποιον για να βγει θα πρέπει να τον βάλουμε ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ αφού βάζοντας τέσσερις μπορεί τελικά αυτός που επιθυμούμε να μπει στη Βουλή να μείνει απέξω. Από ΝΔ οι βουλευτές που τελικά θα εκλεγούν στις δεύτερες εκλογές είναι 9 με δυνατότητα να φτάσουμε και τους 10 εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις.

  • Τα μικρά κόμματα της Βουλής ήδη αναζητούν υποψηφίους δημάρχους να στηρίξουν σε δήμους και κοινότητες της Αττικής και έχουμε ακούσει πολύ παράξενα πράγματα να συμβαίνουν σε όμορους με εμάς δήμους. Για τον δικό μας αναμένουμε εάν τα δύο μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δώσουν σε κάποιον στήριξη ή ακόμα και χρίσμα με τις πιθανότητες να είναι 50-50 να συμβεί ή να μην συμβεί αυτό. Το 2019 η ΝΔ δεν είχε δώσει χρίσμα και έτσι χιλιάδες κεντροδεξιές ψήφοι χάθηκαν αφού από το 35% που πήρε η ΝΔ στις βουλευτικές κάλπες οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μάζεψαν μόλις ένα 25% ! Αυτή την φορά με τρεις υποψηφίους σίγουρα το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν θα είναι μεγαλύτερο. 


  • Αύριο στις 18:30 στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας έχει προεκλογική ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών κος Τάσος Γαϊτάνης που είναι και εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ. Φανταζόμαστε πως εκεί θα παραβρεθούν εκατοντάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες δίνοντας το ΜΗΝΥΜΑ της ΝΙΚΗΣ της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 


  • Το ΕΝΑΚ φεύγει μένοντας εδώ και έναν χρόνο και κοροϊδεύει όσους αφελείς πιστεύουν πως ο επικεφαλής τους κος Πανταζόπουλος είναι αποφασισμένος να αφήσει την καρέκλα! Θα μείνει και εάν εκλεγεί και πάλι ο κος Χατζηδάκης δήμαρχος θα είναι αναβαθμισμένος. Τον βλέπουμε Γενικό Γραμματέα του δήμου εάν ο νυν δήμαρχος καταφέρει να επανεκλεγεί! 


  • Το ΠΑ.ΣΟ.Κ άραγε θα στηρίξει κάποιον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας ΦΑΝΕΡΑ; 

  • Εντάξει έχει γίνει κακόγουστο σίριαλ που ένας υβριστής μας δεν βγήκε στο Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης . Φτάνει η τζάμπα διαφήμιση που του κάνετε θα τον ωθήσετε να κατέβει υποψήφιος στο τέλος για δημοτικός σύμβουλος με τόσα δημοσιεύματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: