ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την Κυριακή επισκέφτηκαν το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Την Κυριακή επισκέφτηκαν το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

 


Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τσουκαλάς με τον συνυποψήφιό του δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη επισκέφτηκαν την Κυριακή που μας πέρασε το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ ενώ της επόμενες μέρες και έως της εκλογές θα πυκνώσουν οι επισκέψεις από όλα τα στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης δίνοντας την μάχη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την μεγάλη ΝΙΚΗ της φιλελεύθερης παράταξης στις κάλπες της 21ης Μαίου. 

Μετά όπως δείχνουν τα πράγματα έως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η κεντροδεξιά της πόλης μας θα δώσει την μάχη στα τρία (Ευσταθίου - Αραμπατζής - Βαμβίνης) για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ακόμη μια φορά θα πάει περίπατο! 

Αλλά πάμε τώρα για τις κάλπες της 21ης Μαίου και έχουμε καιρό για τις άλλες του Οκτωβρίου ίσως από θαύμα να μην φτάσουμε με τρεις υποψηφίους κεντροδεξιούς δημάρχους στις κάλπες και έναν τέταρτο που έχει εκλεγεί με κεντροδεξιά παράταξη στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και εννοούμε φυσικά τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που έχει εκλεγεί με την παράταξη του κ. Βαγγέλη Λιόλιου (ΝΔ). 

Έτσι δύσκολα αυτή την φορά θα πέσει η δημαρχία σε κεντροαριστερά χέρια εάν και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας θέλουν να δηλώνουν πάνω από κόμματα και χρώματα θεωρώντας λανθασμένα πως η πόλη μας είναι τάχα ΑΡΙΣΤΕΡΗ. 

Μετά το ποσοστό που θα λάβει η ΝΔ στις κάλπες της 21ης Μαίου και κυρίως της 2ας Ιουλίου θα αναζητούν όλες και όλοι κεντροδεξιές ψήφους αφού  η ΝΔ στα Νότια Προάστια και στον δήμο μας θα σαρώσει! 

Αυτά και μετά από 13 χρόνια θα δούμε και πάλι κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας ακόμα και εάν κάποιοι δεν το διαφημίζουν αναζητώντας ψήφους σε κόμματα του 0.5% ή του 7%! 

Μιλάμε για ποσοστό που θα αγγίζει το 40% και κάποιοι σας παραμυθιάζουν ακόμη για τάχα αριστερές πόλεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: